Soraya
  • Soraya
  • Advanced Member Topic Starter
2011-09-29T01:58:01Z
Mislim da mi crkava ventilator na kompu, koji nezz....Ali komp mi radi čudne zvukove neš kao trrrrr čim duže vrtim recimo igrice....Sve je ok dok sam samo na netu itd....

Ima li koja dobra duša u Zg da se kuži u to? S obzirom da je hamush miljama daleko, a nezz nikog drugog tko popravlja takve stvari... Nezz niti neki dobar servis....Ima tu blizu mene Retel,ali znam da frendici baš nisu složili dobro neke stvari tak da.... :)34

I da usisala sam prašinu iz njega, tak da teško da je to....:)22
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
Sponsor
karl anal
2011-09-29T02:03:11Z
najbolje ti ga je ostavit otvorenoga i igraj tako dok se ne pojvi zvuk
kad se zvuk pojavi poslušaj točno iz kojega je venta
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
pasbrata
2011-09-29T02:08:59Z
ajmo sada tko hoće upoznat sorayu to je šansa. znači naći se s njom uzeti komp odnijeti na servis platiti koliko god vele i vratiti komp kao nov s naznakom da si ga sam popravio. obavezno razmjenit brojeve moba i nadat se da će opet nešto otić ća. ona bi vas iz zahvalnosti trebala pozvati barem na kavu. na tkz. kavi počastiti sorayu s koktelom po mogučnosti od litru. uglavnom napiti je kako god ... uglavnom častiti sorayicu koktelima dokle god ne pristane na nemoralnu ponudu.
Soraya
  • Soraya
2011-09-29T02:09:41Z
karl anal wrote:

Bi ja, ali imam jako čudno kućište, uopće ne vidim gdje su mu drugi šerafi osim onih iza da skinem stranicu....Eventualno da ga pokušam sutra rastvoriti nekak.... :)20
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
Soraya
  • Soraya
2011-09-29T02:12:45Z
pasbrata wrote:

ajmo sada tko hoće upoznat sorayu to je šansa. znači naći se s njom uzeti komp odnijeti na servis platiti koliko god vele i vratiti komp kao nov s naznakom da si ga sam popravio. obavezno razmjenit brojeve moba i nadat se da će opet nešto otić ća. ona bi vas iz zahvalnosti trebala pozvati barem na kavu. na tkz. kavi počastiti sorayu s koktelom po mogučnosti od litru. uglavnom napiti je kako god ...

Hahahaha, imaš problem...Soraya ne pije....a i tko će tolke pare potrošit :)20
fanatic
2011-09-29T02:19:57Z
sreća da rekreativac nije vidio ovaj post, inače bi usljedile provokacije :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Soraya
  • Soraya
2011-09-29T02:27:09Z
:)27 Mislim da ću na kraju onu staru iskoristiti...Udri čekićem....Ili da si kupim čepiće za uha. :)20

Ne fkt ljudi, prije nego ovo prijeđe u sprdačinu ako se netko kuži u ovakve stvari pliz nek se javi..Hvala
karl anal
2011-09-29T02:38:21Z
Soraya wrote:

karl anal wrote:

Bi ja, ali imam jako čudno kućište, uopće ne vidim gdje su mu drugi šerafi osim onih iza da skinem stranicu....Eventualno da ga pokušam sutra rastvoriti nekak.... :)20

pa naravno, samo skini stranicu pa ćeš već čut koji vent radi probleme
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Freak
2011-09-29T09:30:49Z
Odvidaj sarafe koj su ti od iza kucista, stranice ti se drze na kukicama nekim...samo povuci stranicu prema nazad i sama ce se otvoriti.

Da li kada se pojavi taj cudan zvuk komp i dalje radi ili se ugasi/restarta?

2:05 ovaj princip....
PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.
nodachi
2011-09-29T14:23:58Z
Soraya wrote:

Mislim da mi crkava ventilator na kompu, koji nezz....Ali komp mi radi čudne zvukove neš kao trrrrr čim duže vrtim recimo igrice....Sve je ok dok sam samo na netu itd....

Ima li koja dobra duša u Zg da se kuži u to? S obzirom da je hamush miljama daleko, a nezz nikog drugog tko popravlja takve stvari... Nezz niti neki dobar servis....Ima tu blizu mene Retel,ali znam da frendici baš nisu složili dobro neke stvari tak da.... :)34

I da usisala sam prašinu iz njega, tak da teško da je to....:)22

Ako se dešava samo dok igraš igrice onda je najvjerojatnije vent od grafičke kartice, osim ako ne igraš Angry birds i slična s**nja onda fakat ne znam.
I-Mike
2011-09-29T15:01:52Z
Ja se kužim u kompove, samo me zanima kako češ mi se zahvalit?
Soraya
  • Soraya
2011-09-29T15:17:18Z
Hvala freak na ovom linku :)36 ....

On normalno i dalje radi, samo zvuči kao da će eksplodirat, a kad ugasim igricu onda se sve smiri i niš se ne čuje... Igram WOW. :)20

Zahvaljujem jedino u novčanim valutama..........
I-Mike
2011-09-29T15:33:28Z
Soraya wrote:

Hvala freak na ovom linku :)36 ....

On normalno i dalje radi, samo zvuči kao da će eksplodirat, a kad ugasim igricu onda se sve smiri i niš se ne čuje... Igram WOW. :)20

Zahvaljujem jedino u novčanim valutama..........

:)28 :)6
akvic
2011-09-29T22:17:14Z
http://www.24sata.hr/sho...na-sve-pred-sobom-236572  :)20

skinuo sam igru Knights of Honor ali ne mogu je natjerati da se počne automatski odpakiravati iz rar-a
po netu sam našao samo torrente isto uređene pa mi nekaj nije jasno :)10 jel neko kuži WTF?

http://torrentz.eu/b9a9d...78c415504ee175f8f6ea085c 
karl anal
2011-09-29T22:24:18Z
desni klik na bilo koji od ovih faljova i odabereš extract here i to bi trebalo bit to
akvic
2011-09-29T22:28:56Z
karl anal wrote:

desni klik na bilo koji od ovih faljova i odabereš extract here i to bi trebalo bit to

odpakira prvi dalje se ništa ne događa, ne kužim puno ali da ovo ne znam bio bi malo teži oblik retardacije :)20
Chairman
2011-09-29T22:37:48Z
akvic wrote:

karl anal wrote:

odpakira prvi dalje se ništa ne događa, ne kužim puno ali da ovo ne znam bio bi malo teži oblik retardacije :)20

ručno otpakiraj sve poredu
akvic
2011-09-29T22:42:12Z
Chairman wrote:

akvic wrote:

karl anal wrote:

antivirus mi blokira exe file

sad ne znam dal da ga isključim ili ne, u komentarima torrenta neki upozoravaju na virus, drugi vele da nema

http://thepiratebay.org/....Honor.CLONECD-KT__CRACK 
Matek
2011-09-29T22:47:53Z
akvic wrote:

Chairman wrote:

akvic wrote:

karl anal wrote:

antivirus mi blokira exe file

sad ne znam dal da ga isključim ili ne, u komentarima torrenta neki upozoravaju na virus, drugi vele da nema

http://thepiratebay.org/....Honor.CLONECD-KT__CRACK 

svaki antivirus blokira crack, ak ga hoćeš pokrenuti isključi antivirus i nakon instalacije ga opet uključi, winrar bi trebao automatski odzipati ove fajlove, ne kužim kaj te jebe, stisni da ti otpakira ..rar00 pa bi trebao automatski pokupiti ostale
akvic
2011-09-29T22:50:32Z
to sam uspio, sad se educiram o tzv DEAMON Tools :)14 koji racku još moram i to lovit po netu, instalirati pa nešto preko toga pokrenuti...? još istražujem

netko je napisao instrukcije

Ok after you have downloaded:

1. Extract the downloaded files, using Winrar.
2. Now you should have a folder called cd1 and cd 2 and crack.
3. Mount the file in folder cd1 with deamon tools or alcohol 120%.
4. When asked for cd 2 mount file in folder cd 2.
5. Let it install, then go to folder "crack" copy these files to the folder you installed the game.
6. Stárt the game.))
If you have problems, update :
- DirectX
- FrameNET
- Drivers for grafikcard

This is no virus, so make sure firewall is not blocking the game. Also make sure you dont use any bad antivirus programs.
Similar Topics
Users browsing this topic