dr jupidu
2011-09-20T03:29:25Z
ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match.....

6 months preparing seshion.....treinings.....the fan......

i will be ready.....
for top 5 oponent....
if i win give to me a contract...........

zebrica_a@yahoo.com send me e messsage if you want

dear forum friends...this message you must forward to all internet sajts around the world....and if all fan this 3 days will comented this on all sites and if you ask mr dana white is it posible .........maybe ufc do that......so you must open new thread on all mma sites ..and we can do that

i am ready ,i am real mma fan.for 14 yrs and i promoted mma in europe

i wanna be a ultimat fajter!

ajmo forumaši šaljite ovo na strane sajtove okolo i možda upali

ja sam počeo ozbijno trenirati ..........i nikom ne priznajem daje bolji

Sponsor
TheGoldenboy
2011-09-20T03:56:43Z
e ovo je vec pravi jupidu,dosta je zajebancije po forume ... nadam se da dana videce ovo druze moj mili em dragi :)20 :)20 :)20
Đolo
2011-09-20T04:05:43Z
:)18 :)18 :)18
recenice su vrhunski sastavljene :)20
shogun33
2011-09-20T07:10:09Z
sinoc je dotur imao posebnu inspiraciju, cak je i zelgu napisao na zid da dode u St sa njim trenirat, da ce mu on ukazat na neke nedostatke :)1
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-09-20T07:22:52Z
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match.....

6 months preparing seshion.....treinings.....the fan......

i will be ready.....
for top 5 oponent....
if i win give to me a contract...........

zebrica_a@yahoo.com send me e messsage if you want

dear forum friends...this message you must forward to all internet sajts around the world....and if all fan this 3 days will comented this on all sites and if you ask mr dana white is it posible .........maybe ufc do that......so you must open new thread on all mma sites ..and we can do that

i am ready ,i am real mma fan.for 14 yrs and i promoted mma in europe

i wanna be a ultimat fajter!

ajmo forumaši šaljite ovo na strane sajtove okolo i možda upali

ja sam počeo ozbijno trenirati ..........i nikom ne priznajem daje bolji

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski
e.peace
2011-09-20T08:18:09Z
Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18
recenice su vrhunski sastavljene :)20

A koju tek volju ima .................:)42
Svaka cast :)36
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-09-20T08:24:44Z
Meni je ovaj deo dobar

Quote:

.i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match.....

Ovo kad pročita Dana, odmah ti daje title shot.
ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-09-20T08:34:09Z
Predlažem Jupidu vs Ranko kao eliminacijski meč za ulazak u UFC, sudar urbanih legendi:)22
fanatic
2011-09-20T09:32:32Z
ive wrote:

Predlažem Jupidu vs Ranko kao eliminacijski meč za ulazak u UFC, sudar urbanih legendi:)22

daaaaaaa, zamisli koji bi to spektakl bio. npr "UFC 145: Čija mati crnu vunu prede? Ranko vs Doktor". pobjednik ide na pobjednika meča Ortiz-Rogerio
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
maljky
2011-09-20T09:43:56Z
fanatic wrote:

ive wrote:

daaaaaaa, zamisli koji bi to spektakl bio. npr "UFC 145: Čija mati crnu vunu prede? Ranko vs Doktor". pobjednik ide na pobjednika meča Ortiz-Rogerio

:)36 :)36 :)36 :)36 :)36 :)36 :)36 :)36 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20
ne treba mi sex... mene fax je... svakodnevno
shogun33
2011-09-20T09:44:28Z
dr jupidu wrote:

Drjupidu Jupi to Zelg Galesic

ok dragi zelg......................dakle...a ovo radim samo zato jer si čovik .......možeš doći 7 dana u st .......trenirat ćemo 7 dana zajedno......ja ću ti ukazati na neke stvari u mma i morat ćeš naučit neke vježbe koje ja sad radim .........
pa onda nakon tih 7 dana ćeš shvastiti možda da ima u tebi jako puno prostora za napredak....
inače ovo neradim besplatno al ako si ti zaista čovjek ipo dobit ćeš od mene znanja..... ja sam počeo samo sebe fizički pripremati za ultimat fajt al ne necu boriti.....................s mathiasom barićem krećem 1 trening sedmično..... pa možeš svratiti. tvoj dr jupidu

ti si za mene odavno prvak ultimat fajta po ponasanju i karakteru.....a lako za borbe i pobjede i poraze.... to je ionako relativno

jos jedan biser :)20
maljky
2011-09-20T09:47:11Z
Upravo to citam na zelgovom profilu hahhahahhaha
ne treba mi sex... mene fax je... svakodnevno
Satrap
2011-09-20T10:58:54Z
dr jupidu wrote:

mma fan and "doctor" 14 yrs.......

A debakla, hahahahhahahaha...
AceOfSpades
2011-09-20T10:59:21Z
HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza :D
Neznam što je bolja šala, ovo za UFC ili ovo Zelgu.ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa 😃
GO TO #top;
dr jupidu
2011-09-20T11:54:58Z
TheGoldenboy wrote:

e ovo je vec pravi jupidu,dosta je zajebancije po forume ... nadam se da dana videce ovo druze moj mili em dragi :)20 :)20 :)20

čuj,ako sam vec počeo ozbiljno trenirati.digao kilažu ova 2 mjeseca s 85 na 90.šteta to ne pokazati.s mathias barićem sam na treningu jednom sedmično....počlinjemo iduću sedmicu...... onda

ko zna mozda upali....
dr jupidu
2011-09-20T11:57:14Z
čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-09-20T13:31:15Z
dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

Ode i hrvatski u klinac
overdose!
2011-09-20T13:35:01Z
Drjupidu Jupi
ok dragi zelg......................dakle...a ovo radim samo zato jer si čovik .......možeš doći 7 dana u st .......trenirat ćemo 7 dana zajedno......ja ću ti ukazati na neke stvari u mma i morat ćeš naučit neke vježbe koje ja sad radim .........
pa onda nakon tih 7 dana ćeš shvastiti možda da ima u tebi jako puno prostora za napredak....
inače ovo neradim besplatno al ako si ti zaista čovjek ipo dobit ćeš od mene znanja..... ja sam počeo samo sebe fizički pripremati za ultimat fajt al ne necu boriti.....................s mathiasom barićem krećem 1 trening sedmično..... pa možeš svratiti. tvoj dr jupidu

ti si za mene odavno prvak ultimat fajta po ponasanju i karakteru.....a lako za borbe i pobjede i poraze.... to je ionako relativno
dr jupidu
2011-09-20T14:55:03Z
overdose! wrote:

Drjupidu Jupi

pa?testirat ću zelga i ako vidim da nemože reću mu da nema smisla... ili da ima
Freak
2011-09-20T15:30:04Z
http://www.psihijatrija.hr/ 
PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.