bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-09-05T14:52:56Z

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
fanatic
2011-09-05T15:39:04Z
Diablo wrote:

slazem se sa svime osim sa ovime "prerazvikani Draper"...Draper igra odlicno sto pokazuje i njegova statistika

nisi me razumio. Draper na prvenstvu igra solidno, koliko znam, po asistencijama je tu negdje sa Parkerom, al me iživciralo ono više mjesečno javno prepucavanje treba li ga zvat ili ne, kao da se radi o Kobe Bryantu, a ne o nekom Draperu koji igra u Cedeviti i čija se karijera svodi na klubove:

Sydney Kings (2007-08)
Hyeres-Toulon (2008)
Oostende (2008-09)
Prima Veroli (2009-10)
Cedevita
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Diablo
  • Diablo
  • Advanced Member Topic Starter
2011-09-05T15:52:29Z
fanatic wrote:

Diablo wrote:

slazem se sa svime osim sa ovime "prerazvikani Draper"...Draper igra odlicno sto pokazuje i njegova statistika

nisi me razumio. Draper na prvenstvu igra solidno, koliko znam, po asistencijama je tu negdje sa Parkerom, al me iživciralo ono više mjesečno javno prepucavanje treba li ga zvat ili ne, kao da se radi o Kobe Bryantu, a ne o nekom Draperu koji igra u Cedeviti i čija se karijera svodi na klubove:

Sydney Kings (2007-08)
Hyeres-Toulon (2008)
Oostende (2008-09)
Prima Veroli (2009-10)
Cedevita

ma shvatio sam ja tebe :)

Draper nije kriv za ta prepucavanja, on je samo izjavio da zeli igrati, a drugi su oko toga dizali tenzije..
Nisam za to da se nase reprezentacije pune strancima (Eduardo, Sammir, Draper) i bas mi je zato tuzno gledati kako jedan crnac koji je do prije godinu dana mislio da je Hrvatska nesto za jest danas izgara na terenu, a nase domace pic*etine bacaju majmuna u nesvijest za vrijeme tekme..

Draper, Tomic i Popovic :)36
ostali igraci :)8
Đouk Vrankovic :)8 :)8 :)8 :)8 :)8 :)8 :)8 :)8 :)8 :)8 :)8
Diablo
  • Diablo
  • Advanced Member Topic Starter