Diablo
  • Diablo
  • Advanced Member Topic Starter
2011-09-04T22:09:27Z
http://www.index.hr/sport/clana...ub-ispadanja/569972.aspx 

nekad smo uzivali u igrama Drazena Petrovica, Rade i Kukoca, a danas nas ova glupa gov*a samo sramote po cijelom svijetu
Sponsor
The Miner
2011-09-04T22:10:08Z
i ja mislim da ne moze gore...:)21
Aleksa
2011-09-04T22:17:33Z
pa nije tako loše, sutra gazite Grke i prolazite u drugi krug a tu se vam uvjek igra otvara pa stignete daleko, isto je bilo prije dvije godine. Naši (SLO) uvjek ludo pobjeđuju na pocetku takmicenja i u drugi krug ulaze skroz gotovi i sjebani.... To vam je taktika:)20 Kužim da jeste teško pada popušit protiv Bosanca ako se uzme u obzir historiju HR košarke
Diablo
  • Diablo
2011-09-04T22:25:10Z
Aleksa wrote:

pa nije tako loše, sutra gazite Grke i prolazite u drugi krug a tu se vam uvjek igra otvara pa stignete daleko, isto je bilo prije dvije godine. Naši (SLO) uvjek ludo pobjeđuju na pocetku takmicenja i u drugi krug ulaze skroz gotovi i sjebani.... To vam je taktika:)20 Kužim da jeste teško pada popušit protiv Bosanca ako se uzme u obzir historiju HR košarke

Ma ne gledam ja to tako, svejedno mi je jel pusimo od Bosne ili Finske...zivcira me kad vidim da se igra bez srca, da se samo secu po terenu i jedva cekaju da zavrsi utakmica...

kad tom nezalaganju i bezvoljnosti dodas cinjenicu da nam je izbornik Đouk Vrankovic koji se u kosarkasku strategiju razumije kao Marica u krivi ku*ac onda shvatis da nam nema pomoci
air23
2011-09-04T22:29:35Z
Aleksa wrote:

Ha,ha,ha,ha zezaj, zezaj Aleksa:)18
akvic
2011-09-04T22:31:17Z
Diablo wrote:

Aleksa wrote:

Ma ne gledam ja to tako, svejedno mi je jel pusimo od Bosne ili Finske...zivcira me kad vidim da se igra bez srca, da se samo secu po terenu i jedva cekaju da zavrsi utakmica...

kad tom nezalaganju i bezvoljnosti dodas cinjenicu da nam je izbornik Đouk Vrankovic koji se u kosarkasku strategiju razumije kao Marica u krivi ku*ac onda shvatis da nam nema pomoci

zato sam ja odhebao sve sportove osim borilačkih, radije ću gledat kako raste trava nego nogometnu reprezentaciju, a o košarci da ne govorim, zadnjih 20-ak godina je samo šaka jada
I-Mike
2011-09-04T22:34:57Z
akvic wrote:

Diablo wrote:

Aleksa wrote:

zato sam ja odhebao sve sportove osim borilačkih, radije ću gledat kako raste trava nego nogometnu reprezentaciju, a o košarci da ne govorim, zadnjih 20-ak godina je samo šaka jada

I gledat češ cro copa koji se jedva vuče po ringu/oktagonu :)24
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-09-04T22:35:32Z
dobro jutro:)18 konačan kraj je od kada je poginuo Petrović. danas je popularnost košarke nikakva a čak su koliko vidim i igrališta školska s koševima pusta a nekda je to bilo puno. sumnjam da prosječaqn čovjek na ulci zna navesti ijednog igrača Cibone
akvic
2011-09-04T22:36:13Z
I-Mike wrote:

akvic wrote:

Diablo wrote:

Aleksa wrote:

I gledat češ cro copa koji se jadva vuče po ringu/oktagonu :)24

barem uvijek ima hajlajt ko na kraju :)20
Diablo
  • Diablo
2011-09-04T22:38:10Z
evo jedan dobar komentar sa sportneta :)20

"Bosanci imaju Teletovića a mi imamo TELAD!!"
bbbmarc
2011-09-04T23:03:49Z
Kad bi Vranković vodio Bullse, Rodman bi stisnuo okidač na onom parkiralištu.
:)20

http://tipitv.hr/sportin...da-ih-je-vodio-vrankovic 
Diablo
  • Diablo
2011-09-04T23:10:44Z
bbbmarc wrote:

Kad bi Vranković vodio Bullse, Rodman bi stisnuo okidač na onom parkiralištu.
:)20

http://tipitv.hr/sportin...da-ih-je-vodio-vrankovic 

Kad bi Vranković vodio Bullse, Bullsi bi se preimenovali u CHICHAGO DUMBS! :)20 :)20

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
zlotko
2011-09-04T23:30:22Z
ovakva hrpa jada vec dugo nije istrcala na teren :)8 a onaj Markota je daleko najgori igrac kojeg sam gledao.
TheGoldenboy
2011-09-05T00:11:20Z
zato mi makedonce gazimo sve pred sobom :)18
fanatic
2011-09-05T02:46:28Z
hrvatska košarka je počela umirat pogibijom Dražena, 7.6.1993., a vođena idiotima u savezu (ponajprije predsjednikom Radićem) je na ovom prvenstvu doživila potpuni debakl. prije svega, koga je to Joke (a ime mu taman odgovara našoj igri) vodio da bi mogao voditi reprezentaciju? pola ovih reprezentativaca nebi mogla ni sjediti na klupi u prosječnom euroligaškom klubu. Markota, Stipčević, Andrić, Simon, Rudež, prerazvikani Draper...

druga stvar, nekadašnji simboli košarke Split,Zadar i Šibenik danas gledaju amatersku košarku. KK Šibenka se ugasila, igrači Splita nemaju za papar a vrlo lako će i igrači Zadra imat slične probleme. kriva košarkaška politika koja je sve slijevala u Cibonu (koja bi roster popunila sa par preplaćenih crnaca, zanemarujući pritom svoj pomladak) je dovela do neminovnog. isto tako, živciraju me uvijek neke priče o medalji, pritajeni favoriti, ovo-ono. realno, naša momčad je europska druga, a možda i treća liga i vrijeme je da konačno pogledamo istini u oči
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Diablo
  • Diablo
2011-09-05T07:32:54Z
fanatic wrote:

hrvatska košarka je počela umirat pogibijom Dražena, 7.6.1993., a vođena idiotima u savezu (ponajprije predsjednikom Radićem) je na ovom prvenstvu doživila potpuni debakl. prije svega, koga je to Joke (a ime mu taman odgovara našoj igri) vodio da bi mogao voditi reprezentaciju? pola ovih reprezentativaca nebi mogla ni sjediti na klupi u prosječnom euroligaškom klubu. Markota, Stipčević, Andrić, Simon, Rudež, prerazvikani Draper...

druga stvar, nekadašnji simboli košarke Split,Zadar i Šibenik danas gledaju amatersku košarku. KK Šibenka se ugasila, igrači Splita nemaju za papar a vrlo lako će i igrači Zadra imat slične probleme. kriva košarkaška politika koja je sve slijevala u Cibonu (koja bi roster popunila sa par preplaćenih crnaca, zanemarujući pritom svoj pomladak) je dovela do neminovnog. isto tako, živciraju me uvijek neke priče o medalji, pritajeni favoriti, ovo-ono. realno, naša momčad je europska druga, a možda i treća liga i vrijeme je da konačno pogledamo istini u oči

slazem se sa svime osim sa ovime "prerazvikani Draper"...Draper igra odlicno sto pokazuje i njegova statistika

nisu igraci toliki problem jer Hrvatska ima sasvim pristojne igrace u svojim redovima koji bi se morali s lakocom obracunati s kosarkaskim anonimcima poput Finske, Bosne ili Makedonije. Nas glavni problem je nesposobni trener koji ne zna motivirati igrace za utakmicu, a o poznavanju i postavljanju taktike da i ne pricamo.

riba smrdi od glave (u ovom slucaju od vrha HKS-a) i nista se nece promijeniti dok doticna gospoda ne od*ebu u skokovima iz hrvatske kosarke

ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-09-05T07:48:02Z
Diablo wrote:

fanatic wrote:

slazem se sa svime osim sa ovime "prerazvikani Draper"...Draper igra odlicno sto pokazuje i njegova statistika

nisu igraci toliki problem jer Hrvatska ima sasvim pristojne igrace u svojim redovima koji bi se morali s lakocom obracunati s kosarkaskim anonimcima poput Finske, Bosne ili Makedonije. Nas glavni problem je nesposobni trener koji ne zna motivirati igrace za utakmicu, a o poznavanju i postavljanju taktike da i ne pricamo.

riba smrdi od glave (u ovom slucaju od vrha HKS-a) i nista se nece promijeniti dok doticna gospoda ne od*ebu u skokovima iz hrvatske kosarke

http://nbacro.com/izdvojeno/javi-se-danko-12070 
profighter
2011-09-05T13:20:27Z
ma teski jad i tako ce i bit dok na celu saveza sjede likovi kojima je osobni interes ispred uspjeha repke (nije to samo u kosarci tako) .. da spomenem i Repesu, covjek je veliki strucnjak i gdje god da je bio trener imao je rezultate, osim sa reprezentacijom, dakle jasno da je i on morao raditi prema sugestijama iz vrha saveza i normalno da je otisao .. Vrankovic je obicni pijun u polju koji usput zna malo ili vrlo malo o trenerskom poslu .. imamo dosta talentiranih mladih igraca, neki jos i dolaze i uz pravu struku i nove ljude u savezu kosarka ima buducnost ... btw. tesko za ocekivat da cemo dobit Grcku, igracki im mozemo parirat, ali psihicki smo na samom dnu tako da mislim da ce nas Grci razvalit ..
warp-punches
2011-09-05T13:37:51Z
Hrvatska košarka je umrla s Draženom i to je surova realnost.
Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
slobodan***
2011-09-05T14:47:19Z
MAKEDONIJAA MAKEDONIJAA 😛 😛 nit pratim ni znam nesto o kosarci ..jedino sam cuo da smo pobedili Hrvatsku i Grciju :)2 :)15 :)15 :)15