Jel prati itko osim mene još japansku kickboxing/muay thai scenu, po meni rade veliki comeback i njihovi fanovi tamo imaju kaj za gledat, ostavili su se stranog trzista i velikih kategorija al zato domace ide ko ludo.
K-1 Japan je kupio prava za promoviranje unutar Japana i nastavljaju radit velike evente pod K-1 brandom (
Saitama Super Arena) i uz to rade
Khaos(mali eventi 400-800 gledatelja) i
Krush (srednji eventi do 2000 ljudi najcesce u
Korakuen Hall). Na K-1 eventima se šora najbolji japanski borac trenutno
Takeru Segawa.
RISE - imaju evente doslovno od golds gym dvorane sa 400-injak ljudi do nedavno velikih dvorana sa 12000 mjesta kao Ryogoku Sumo arena, kroz ovu se organizaciju probijao
Tenshin Nasukawa.
KNOCK OUT - Meni osobno najzanimljivija organizacija za pratit, najcesce imaju evente 2000-4000 posjetitelja, također su popunili i gore navedenu sumo halu sa 11000+ posjetitelja
REBELS - premalo japanskog znam da bi skuzio jesu u kakvoj vezi sa Pancrase-om al nedavno su imali zajdnicki event, produkcija im je na razini Krush-a i drze se
Korakuen Hall za sada(2000 posjetitelja)
Shoot Boxing - oni su vec odavno na sceni nisu bas samo stand up pravila ali zabavno za gledat, imaju oko 6 evenata godisnje i bome ima njih od dvorana sa 1500 mjesta do 11000 mjesta
ONE Championship - manje pokrivaju japan al imaju i tamo evente, osobno ne volim velike rukavice u kavezu i kickboxing im nije prioritet.
RIZIN - Oni kao i K-1 imaju high level evente medutim fokus im isto nije na kickboxingu tako da na eventima bude nekad 1 borba, nekad 5 a nekad nijedna
Edited by user
2019-03-11T20:42:37Z
|
Reason: Not specified