bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-10-21T10:36:38Z
Originally Posted by: xoxo 

Gledam malo zemlje koje su najvise osvojile medalja na ovom wako prvenstvu, pa mi zapelo za oko kako su Nizozemci katastrofa u K1 disciplini, s obzirom da su na glasu kao najbolja škola kickboxinga... uglavnom osvojili su samo 1 medalju.

mislim da oni nisu toliko aktivni na tim amaterskim WAKO turnirima

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Ivan CRO Cop
2018-10-21T13:43:51Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: xoxo 

Gledam malo zemlje koje su najvise osvojile medalja na ovom wako prvenstvu, pa mi zapelo za oko kako su Nizozemci katastrofa u K1 disciplini, s obzirom da su na glasu kao najbolja škola kickboxinga... uglavnom osvojili su samo 1 medalju.

mislim da oni nisu toliko aktivni na tim amaterskim WAKO turnirima

Oni imaju svoje klase, A, B, C... I nema kaciga uopšte tako nekako
Ne gube vrijeme na ove turnire uglavnom 😁
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2018-10-21T13:53:13Z
I mi smo vala neki krs medalja osvojili...
Ivan CRO Cop
2018-10-21T15:25:38Z
Originally Posted by: Losh 

Zlata u K1 +91 (Plazibat), -91 (Čatipović) i LK -91 (Žuljević)
I neka cura

A srbin zlato LK +91 (Filipović)

Dominiramo u teške kategorije 😁
Al što ti znači kad ovo nema veze sa profi sportom...
Zato holanđani od malena rokanje zato su i najbolji
bero
  • bero
2018-10-21T15:39:53Z
jel postoje još one glazbene forme?
to je zajebana kategorija :)1
- dr jupidu
Ivan CRO Cop
2018-10-21T16:31:42Z
Originally Posted by: bero 

jel postoje još one glazbene forme?
to je zajebana kategorija :)1

To je ljepota sporta 😂😂
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2018-10-21T20:28:44Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Originally Posted by: Losh 

Zlata u K1 +91 (Plazibat), -91 (Čatipović) i LK -91 (Žuljević)
I neka cura

A srbin zlato LK +91 (Filipović)

Dominiramo u teške kategorije 😁
Al što ti znači kad ovo nema veze sa profi sportom...
Zato holanđani od malena rokanje zato su i najbolji

Kam za Srbiju :)1

16medalja, šest zlatnih, tri srebrne i sedam bronzanih medalja.
Ivan CRO Cop
2018-11-24T17:06:40Z
Noćas Plazibat napada WAKO Pro pojas Turynskog, lijep pojas za osvojit svakako, ovaj pobjedio Morosanua u Glory.
Neće bit lako al vjerujem da će ga Plazibat nalupat 💪🏻

Prijenos na "Naša tv"
xoxo
  • xoxo
  • Advanced Member
2018-11-24T19:46:25Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Noćas Plazibat napada WAKO Pro pojas Turynskog, lijep pojas za osvojit svakako, ovaj pobjedio Morosanua u Glory.
Neće bit lako al vjerujem da će ga Plazibat nalupat 💪🏻

Prijenos na "Naša tv"

Koja je to naša tv?
Ivan CRO Cop
2018-11-25T15:59:15Z
Ubi ga Plazibat, nagrdi ga 😁😁
I još jedan šanpionski pojas... Sjajan je
Chairman
2019-03-11T20:40:33Z
Jel prati itko osim mene još japansku kickboxing/muay thai scenu, po meni rade veliki comeback i njihovi fanovi tamo imaju kaj za gledat, ostavili su se stranog trzista i velikih kategorija al zato domace ide ko ludo.

K-1 Japan je kupio prava za promoviranje unutar Japana i nastavljaju radit velike evente pod K-1 brandom (Saitama Super Arena) i uz to rade Khaos(mali eventi 400-800 gledatelja) i Krush (srednji eventi do 2000 ljudi najcesce u Korakuen Hall). Na K-1 eventima se šora najbolji japanski borac trenutno Takeru Segawa.

RISE - imaju evente doslovno od golds gym dvorane sa 400-injak ljudi do nedavno velikih dvorana sa 12000 mjesta kao Ryogoku Sumo arena, kroz ovu se organizaciju probijao Tenshin Nasukawa.

KNOCK OUT - Meni osobno najzanimljivija organizacija za pratit, najcesce imaju evente 2000-4000 posjetitelja, također su popunili i gore navedenu sumo halu sa 11000+ posjetitelja

REBELS - premalo japanskog znam da bi skuzio jesu u kakvoj vezi sa Pancrase-om al nedavno su imali zajdnicki event, produkcija im je na razini Krush-a i drze se Korakuen Hall za sada(2000 posjetitelja)

Shoot Boxing - oni su vec odavno na sceni nisu bas samo stand up pravila ali zabavno za gledat, imaju oko 6 evenata godisnje i bome ima njih od dvorana sa 1500 mjesta do 11000 mjesta

ONE Championship - manje pokrivaju japan al imaju i tamo evente, osobno ne volim velike rukavice u kavezu i kickboxing im nije prioritet.

RIZIN - Oni kao i K-1 imaju high level evente medutim fokus im isto nije na kickboxingu tako da na eventima bude nekad 1 borba, nekad 5 a nekad nijedna
DayHR
2019-03-12T07:44:31Z
Originally Posted by: Chairman 

Jel prati itko osim mene još japansku kickboxing/muay thai scenu, po meni rade veliki comeback i njihovi fanovi tamo imaju kaj za gledat, ostavili su se stranog trzista i velikih kategorija al zato domace ide ko ludo.

K-1 Japan je kupio prava za promoviranje unutar Japana i nastavljaju radit velike evente pod K-1 brandom (Saitama Super Arena) i uz to rade Khaos(mali eventi 400-800 gledatelja) i Krush (srednji eventi do 2000 ljudi najcesce u Korakuen Hall). Na K-1 eventima se šora najbolji japanski borac trenutno Takeru Segawa.

RISE - imaju evente doslovno od golds gym dvorane sa 400-injak ljudi do nedavno velikih dvorana sa 12000 mjesta kao Ryogoku Sumo arena, kroz ovu se organizaciju probijao Tenshin Nasukawa.

KNOCK OUT - Meni osobno najzanimljivija organizacija za pratit, najcesce imaju evente 2000-4000 posjetitelja, također su popunili i gore navedenu sumo halu sa 11000+ posjetitelja

REBELS - premalo japanskog znam da bi skuzio jesu u kakvoj vezi sa Pancrase-om al nedavno su imali zajdnicki event, produkcija im je na razini Krush-a i drze se Korakuen Hall za sada(2000 posjetitelja)

Shoot Boxing - oni su vec odavno na sceni nisu bas samo stand up pravila ali zabavno za gledat, imaju oko 6 evenata godisnje i bome ima njih od dvorana sa 1500 mjesta do 11000 mjesta

ONE Championship - manje pokrivaju japan al imaju i tamo evente, osobno ne volim velike rukavice u kavezu i kickboxing im nije prioritet.

RIZIN - Oni kao i K-1 imaju high level evente medutim fokus im isto nije na kickboxingu tako da na eventima bude nekad 1 borba, nekad 5 a nekad nijedna

Popratim ja K-1, Rizin i Rise.

Segawa - Nasukawa bi bila borba snova.

Šteta što K-1 ne proba ozbiljnije sa teškašima. Svi osim Verhoevena i Harija zarađuju mal novac, i dalo bi se uz ne tako velika sredstva opet napravit dobar old school Grand prix u Japanu.

Što se One tiče, kavez mi nije za udaračke sportove.
Prevelik i okrugli prostor koji ima potpuno drugačiju dinamiku od ringa. Vidjeli smo i u MMA koliko su recimo Mirko, Wanderlei i Saki imali problema uopće dohvatit protivnika ako se vrti okolo i ima duže ruke.
bero
  • bero
2019-03-12T07:53:23Z
Originally Posted by: DayHR 

Šteta što K-1 ne proba ozbiljnije sa teškašima. Svi osim Verhoevena i Harija zarađuju mal novac, i dalo bi se uz ne tako velika sredstva opet napravit dobar old school Grand prix u Japanu.

.

Dalo bi se, ali koliko bi im bilo isplativo? Današnji K-1 Japan je skromna organizacija s ni približno sredstvima kao stari K-1. Hari je jaaako skup, a ostali današnji teškaši na sceni nisu poznata imena u Japanu, a domaćih HW zvijezda nemaju (jer ne postoje, teškaši u Aziji su rijetki kao kod nas pošteni HDZ-ovci). :)18
Znači nemaju čime privući publiku. Puno posla nizašto. Više im se isplati imati evente s domaćim "komarcima", što i rade.
- dr jupidu
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2019-03-15T16:49:43Z
Na Mikelića 2.6 kvota protiv Čede Pantica 🙂

Eo love.
DjomlaKS
2019-08-13T11:06:40Z
Chairman
2019-10-12T18:32:22Z
Plazibat pobijedio na odluku, 2 knockdowna u drugoj i jedan u trećoj.
UserPostedImage
xoxo
  • xoxo
  • Advanced Member
2019-10-12T19:05:00Z
Mora Plazibat popravit jos kondiciju... steta sto ga nije KO, bilo je prilike ali sto sam reka da je kondicija bila bolja sigurno bi ga KO...ali triba vrimena da se navikne na novu kilazu
DjomlaKS
2019-11-06T15:34:29Z
https://www.profightstor...-turniru-cetvorice/37959 

Rijetko kojem borcu zelim neko zlo, al ovom jazavcu se bas nadam da ce netko laktom lubanju probit
cayman
2019-11-06T16:04:35Z
Uputi nas, čemu takav hejt :)1