DoKoske
2011-08-10T00:15:32Z

wash your feminine side clean off
Slash
2011-08-10T00:18:37Z
DoKoske wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg

Da nebi krivo ispalo, nisam onaj video stavil tebi direktno, već općenito radi teme i onoga kaj se događa u UK.
PAJCEK
2011-08-10T00:25:16Z
DoKoske wrote:

neda mi se pisat jer kolko pamtim tvoje postove znam da simpatiziraš fašizam, nacionalizam, muriju i vojsku dok su meni sasvim druge stvari u glavi. bolje da se ne raspravljamo jer ne budemo jedan drugog u niš uvjerili, možemo se samo bezveze svađati

Moj politički stav je sigurno puno desniji od tvog, ali nije fašizam.A što se tiče murje dan danas ne smijem na stadion zbog sranja iz puberteta s njima tak da :)37. Čisto da to razjasnimo,a što se tiče rasprave o bankama vjerojatno si upravu,svako bi tupio svoje.
Ajde vraćamo se na temu.
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
DoKoske
2011-08-10T00:25:17Z
Slash wrote:

DoKoske wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg

Da nebi krivo ispalo, nisam onaj video stavil tebi direktno, već općenito radi teme i onoga kaj se događa u UK.

pa i da jesi, video fino pokazuje da ima tamo i normalnih ljudi koji se bore za nešto ali ih ipak većina budala koji bezumno razbijaju i kradu sjebava
nodachi
2011-08-10T00:27:32Z
Kad će više kod nas neki takvi nemiri, treba mi nova telka.
:)20
DoKoske
2011-08-10T00:32:46Z
PAJCEK wrote:

DoKoske wrote:

neda mi se pisat jer kolko pamtim tvoje postove znam da simpatiziraš fašizam, nacionalizam, muriju i vojsku dok su meni sasvim druge stvari u glavi. bolje da se ne raspravljamo jer ne budemo jedan drugog u niš uvjerili, možemo se samo bezveze svađati

Moj politički stav je sigurno puno desniji od tvog, ali nije fašizam.A što se tiče murje dan danas ne smijem na stadion zbog sranja iz puberteta s njima tak da :)37. Čisto da to razjasnimo,a što se tiče rasprave o bankama vjerojatno si upravu,svako bi tupio svoje.
Ajde vraćamo se na temu.

nekad sam i ja bil turbo desno ali sam totalno promijenil razmišljanje tako da mogu shvatiti svakog desničara pošto sam i sam tako razmišljao. ispričavam se kaj sam ti napisal da simpatiziraš muriju, meni su ono malo simpatija kaj sam imal prema njima ubili isto na tekmi kad su me na maskimirskoj zgazili ko crva :)20 . kaj se tiče banaka i sam si valjda već gledao neke filmiće ili čital nešto o tome kakav utjecaj imaju na današnji svijet jer je to sad dosta popularno; no bez obzira kaj je sad "in" pljuvati po bankama svaki malo informiran čovjek koji razmišlja svojom glavom vidi da tu ima mnogo istine
Slash
2011-08-10T00:32:50Z
hamush wrote:

na kraju ispada da je holandski Geert Wilders jedini sa suvislim rijesenjem za radikalne imigrante. to je krajnje tuzno jer je Wilders totalni ludjak.

On ima težu alergiju na muslimane, za ostale ne znam točno. Znam da je tražio zabranu Kurana u Nizozemskoj ili tako nešto?
DoKoske
2011-08-10T00:33:36Z
nodachi wrote:

Kad će više kod nas neki takvi nemiri, treba mi nova telka.
:)20

ja bi htel iscipelarit nekog iz čistog mira i razbiti koji izlog :)18
nodachi
2011-08-10T00:51:14Z
Nego, primjetio sam jednu zanimljivost: kad su 80tih strajkali rudari u Engleskoj, razlupali su ih konjicom i interventnima, a sad su najednom postali obazrivi pa se ovo zakuhalo.
hamush
2011-08-10T01:10:06Z
dokoske, ineresantan ideoloski preokret kod tebe. uvijek sam te dozivljavao kao lagano ekstremno desnog tipa. ja pak idem u drugu stranu, odkad sam ovdje u US, sve vise naginjem desnici, onoj americkoj, ne rvackoj, no opet sam podijeljen sa uvjerenjima negdje po sredini.
sto se tice divljanja, po meni takva vrsta vandalizma nije odgovor NI ZA STA. u grckoj, u srbiji, u francuskoj, u UK, u kanadi... sve prati jedno te isti popratni val kriminala koji nije tu slucajno i nije bez razloga. psihologija mase se koristi za difuziju odgovornosti i odjednom eto ti hrabrih lopova kako provaljuju u ducane i kradu sta stignu. ne postoji niti jedan jedini suvisli razlog da bi se to trebalo "razumijeti", jer tko nakraju najebe? na kraju se steta mjeri u razbijenim ducanima, spaljenim autima, spaljenim kucama....

sjecam se kada je murijak na gej prajdu reko onom kretenu, MOJ BEOGRAD SI DOSAO DA LOMIS... to je parola koja mi je najvise imala smisla u tom trenutku.

nista nije crno i bijelo, kao sto ni policija u svakoj zemlji nije milicija ni sredstvo opresije. nezahvalno bi bilo sve svrstati pod zajednicki nazivnik. mogu razumijeti antagonizam prema muriji, ali kako drugacije odgovoriti na ovu pljacku i palez usred bijela dana?
jedna stvar je sigurna. u USA ovakve pizdarije ne bi prosle. svi su naoruzani do zuba, i prvi koji bi htio provalit u ducan i krasti docekao bi ga vlasnik sa sacmaricom... click click boom :D
DoKoske
2011-08-10T01:15:29Z
mislim da u grčkim prosvjedima nije bilo pljačke i bezumnog razbijanja
hamush
2011-08-10T02:11:21Z
je. spaljeni auti, rastureni izlozi...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-08-10T08:07:00Z
hamush wrote:

dokoske, ineresantan ideoloski preokret kod tebe. uvijek sam te dozivljavao kao lagano ekstremno desnog tipa.

Jasno, na zapadu postoji razlika između desnice i ekstremne desnice.
Kod nas nažalost pojam moderna desnica još ne postoji, tu ćeš rijetko nać desničara koji se (iskreno) ograđuje od ustaštva i NDH.

A što se ovih nereda tiče, to je najobičniji pljačkački pohod huligana, ništa više. Policijsko ubojstvo je samo izgovor. Znam da su muslimani manje više dežurni krivci za sva sranja u zadnje vrijeme i dosta ih se spominje u ovom topicu, ali kolko vidim oni nisu krivci za ovo u Londonu, već uglavnom crnci i (nešto manje) bijelci iz tih problematičnih kvartova, što se i vidi na brojnim snimkama. Religija nema veze s ovom pričom.

hamush wrote:

ja pak idem u drugu stranu, odkad sam ovdje u US, sve vise naginjem desnici, onoj americkoj, ne rvackoj,

pa i moraš, imigrant na američkom Jugu, najbolje da budeš lijevi liberal pa da te objese prek noći na prvo drvo :)20

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Slash
2011-08-10T08:43:33Z
bero wrote:

hamush wrote:

dokoske, ineresantan ideoloski preokret kod tebe. uvijek sam te dozivljavao kao lagano ekstremno desnog tipa.

Kod nas nažalost pojam moderna desnica još ne postoji, tu ćeš rijetko nać desničara koji se (iskreno) ograđuje od ustaštva i NDH.

A što se ovih nereda tiče, to je najobičniji pljačkački pohod huligana, ništa više. Policijsko ubojstvo je samo izgovor. Znam da su muslimani manje više dežurni krivci za sva sranja u zadnje vrijeme i dosta ih se spominje u ovom topicu, ali kolko vidim oni nisu krivci za ovo u Londonu, već uglavnom crnci i (nešto manje) bijelci iz tih problematičnih kvartova, što se i vidi na brojnim snimkama. Religija nema veze s ovom pričom.

Započeo je ko protest protiv ubojstva jednog crnca (btw, izgleda da nije zapucao na policajca kao što se pričalo po preliminarnim izvještajima), ali je preraslo u vandalizam i huliganizam. Muslimani nemaju veze s ovim protestom, barem ne u većem obujmu, možda netko odluči koristit frku, al to je malen broj, praktički zanemariv. Crnci su prednjačili u vandalizmu + bijele ekipe koja je koristila gužvu (a sad se i to koliko sam pročital povečalo u nekim gradovima). Sve koje mogu deportirati, odmah to napraviti po brzom postupku. Koje ne mogu, prisilni rad. Fino nek budu pouka za sve ostale što će se dogoditi u slučaju da se ponovi vandalizam, pljačkanje i premlaćivanje jer ovo više nema veze s borbom za neka prava (kao što je u početku bilo zamišljeno da bude).

hamush wrote:

nista nije crno i bijelo, kao sto ni policija u svakoj zemlji nije milicija ni sredstvo opresije. nezahvalno bi bilo sve svrstati pod zajednicki nazivnik. mogu razumijeti antagonizam prema muriji, ali kako drugacije odgovoriti na ovu pljacku i palez usred bijela dana?
jedna stvar je sigurna. u USA ovakve pizdarije ne bi prosle. svi su naoruzani do zuba, i prvi koji bi htio provalit u ducan i krasti docekao bi ga vlasnik sa sacmaricom... click click boom :D

+1 samo što u UK policija nema nikakvog oružja, pa neka žena iz vlade (mislim) je rekla da neće ni vodene topove koristiti iz nekog razloga, možda je sad promijenila mišljenje. Policija je nemoćna, pa velim ti, ekipa iz kvarta se organizira i brani svoje dućane (kurdi mislim da prednjače u tome) jer policija ne može napraviti ništa.

Ovo drugo :)18 :)18
DoKoske
2011-08-10T10:04:06Z
bero wrote:

hamush wrote:

hamush wrote:

ja pak idem u drugu stranu, odkad sam ovdje u US, sve vise naginjem desnici, onoj americkoj, ne rvackoj,

pa i moraš, imigrant na američkom Jugu, najbolje da budeš lijevi liberal pa da te objese prek noći na prvo drvo :)20

:)20 :)20 :)20
akvic
2011-08-10T15:05:10Z
@ Do Koske ja tebe potpuno kužim, ko klinac sam i ja bio ultra desničar i hodao sam sa malteškim križom oko vrata (čak i u srednjoj) :)25

sad mi je jasno koliko je to debilno, isto toliko je debilan i multikulturizam, plačanje dječjeg doplatka ciganima, socijalne pomoći imigrantima koji nemaju posao pa se bave kriminalom, itd...
ti kritiziraš ponašanje bogatih država i velikih korporacija, te si s moralnog stajališta potpuno u pravu

kad se stvari stave u vrijeme i prostor mislim da je ljudima (a tu mislim na sve nas) predobro i da se prelagodno živi, a pljuje se po onima koji su nas ovdije doveli
ljudi nisu po prirodi "sveci" i nije realno za očekivati da će privatne tvrtke (banke, velike korporacije) funkcionirati kao socijalne ustanove, oni moraju funkcionirati u skladu sa tržištem jer je vrijeme pokazalo da svaka tvrtka ima životni vijek

brigu o "narodu" treba preuzeti sam narod, a ne da se to očekuje od ljudi koji se brinu za sebe (političari, bogataši)
neka "narod" iz svojih redova proizvede ljude koji će upravljati tvrtkama, bankama i državama bolje od današnjih ljudi na dobrobit svih - NEMOGUĆE! ...a zašto? jer i oni iz "naroda" koji imaju volje baviti se politikom i probijati se visokim obrazovanjem, vezama i poznanstvima NISU BIBLIJSKI DOBROČINITELJI, nego su ljudi koji razmišljaju kao "ljudi", sa svim svojim manama

svi mi kritiziramo političare, a nikad se ne pitamo;
- da li smo politički aktivni,
- zašto netko od nas ne osnuje stranku koja će biti drugačija od (HDZ-a, SDP-a i sličnih),
- da li se itko od nas bavi humanitarnim radom,
- koliko love je svatko od nas donirao u humanitarne svrhe (a svi trošimo na mobitele, alkohol, zabavu, itd...),
- pljujemo bogate države i njihovo bogaćenje na kolonijalnoj prošlosti, te životu na račun siromašnijih, a s druge strane oni su nam omogučili svijet u kojem imamo relativno dostupno obrazovanje, radimo finjak poslove (ako smo obrazovani i dogrebemo se do njih), imamo jeftino zdravstveno osiguranje itd...

kakvo god sranje da se desi najebati će samo nedužni, zato je ovo u UK debilana, isto kao i u Grčkoj, itd...
dok mi ne shvatimo da nemamo samim rođenjem pravo na životni standard, nego da to moramo sami ostvariti, tako dugo ćemo se vrtiti u krug i za svoje nezadovoljstvo optuživati druge, a krivi smo si sami

DoKoske
2011-08-10T15:19:18Z
lijep post. svijet je odraz prosječnog individualca punog mana, i sam takav. no nadajmo se da ćemo evoluirat i da će budući naraštasju živjeti u boljem svijetu ako ne uništimo planet do onda
akvic
2011-08-10T15:32:22Z
DoKoske wrote:

lijep post. svijet je odraz prosječnog individualca punog mana, i sam takav. no nadajmo se da ćemo evoluirat i da će budući naraštasju živjeti u boljem svijetu ako ne uništimo planet do onda

hvala ti, mislim da se u suštini kužimo :)36
hamush
2011-08-10T16:05:59Z
DoKoske wrote:

+11111

no ostaje pitanje kako se borit protiv primitivizma? kako se boriti protiv ovakvog nasilja?

nasiljem? supresijom? protjerivanjem? ljubavlju?
sto je na duzi rok ucinkovito???
Range
2011-08-10T16:10:25Z
hamush wrote:

DoKoske wrote:

+11111

no ostaje pitanje kako se borit protiv primitivizma? kako se boriti protiv ovakvog nasilja?

nasiljem? supresijom? protjerivanjem? ljubavlju?
sto je na duzi rok ucinkovito???

LJUBAVLJU :)20 možda i upali, garant to još nitko nije probao :)20
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
Similar Topics
Users browsing this topic