The Miner
2011-08-09T20:55:24Z
u nas nece...jbg-a,gdje ces riskirat da te vidi susjeda,pa da prica okolo...:)18
akvic
2011-08-09T21:07:22Z
treba pustiti masu murije i garde da ih pregaze, a onda sve koji nemaju čisto državljanstvo - deportacija, pretres njihovih domova i domova najuže obitelji, susjeda, itd... za svaku sitnicu maksimalne kazne, svi koji su tamo sa kojekakvim papirima - deportacija

treba od njih napraviti primjer ostalima! žrtvovati dio njih da se ostali ne usude prdnuti u tuđoj državi

francuzi su deportirali nešto cigana u rumunjsku pa je sad mir ili se ponašaj u skladu sa zakonom ili truni u zatvoru
hamush
2011-08-09T21:07:45Z
warp-punches wrote:

Sve ovo šta gledate su scene koje ćete imati prilike gledati "uskoro" u svim državama svijeta.Velika svjetska kataklizma je na pomolu i od nje nitko neće moći "pobjeći".

akvic
2011-08-09T21:11:25Z
hamush wrote:

warp-punches wrote:

Sve ovo šta gledate su scene koje ćete imati prilike gledati "uskoro" u svim državama svijeta.Velika svjetska kataklizma je na pomolu i od nje nitko neće moći "pobjeći".

hahahahaha :)18 :)18 :)18

jaki su mi ovi anarhističko-kataklizmički likovi ko wrap :)20
DoKoske
2011-08-09T21:34:26Z
viva la revolucion
wash your feminine side clean off
ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-08-09T21:42:36Z
akvic wrote:

hamush wrote:

warp-punches wrote:

hahahahaha :)18 :)18 :)18

jaki su mi ovi anarhističko-kataklizmički likovi ko wrap :)20

ne znam cemu se ti smijes, unca zlata ti je danas 1772 dolara, mislis da je to pokazatelj stabilnosti svjetskog gospodarstva? "when the money stops flowing to main street the blood starts flowing on the streets".
ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-08-09T21:43:28Z
hamush wrote:

warp-punches wrote:

a ti se vracaj doma sto prije, kad krenu bivsi robovi na ulice nece ti pomoci vjestine pucanja u printer :)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-08-09T21:57:16Z
ajme...

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Slash
2011-08-09T22:09:57Z
Sami su si krivi, kako su ih dovodili tako nek sad rješavaju probleme s njime.

Pa nedavno su u UK po nekim kvartovima lokalni muslimani odredili šerijatske zone, ako dođeš unutar te zone, vrijede šerijatski zakoni - barem si je tak ekipa iz kvarta odredila (naravno, to nije službeno zakonom određeno već samovolja određene skupine). Da se razumijemo, oni imaju pravo u svojoj državi (kulturi) određivati to, ali ne možeš živjeti u tuđoj zemlji (skroz drugačija kultura koju izvoliš prihvatiti ili se odseliti) i takve stvari izvoditi. Još su više krivi oni koji im to dopuštaju, umjesto da to riješe po brzom postupku sa deportacijom ili zatvorskim kaznama.

Takva imigrantska politika i toleriranje svega im se sad obija u glavu. Bez brige, neće to biti samo u UK, već će sve takve zemlje uskoro nastradati... Htjeli ste jeftinu i neobrazovanu radnu snagu? Eto vam sad...

Po brzom postupku sve vandale koje je moguće deportirati u matične zemlje - deportiraj. Ostalo propisno kazniti, ne zatvorom već radom.

I promijeniti cijelu politiku prema imigrantima (friško doseljenima ili onima koji su već druga - treča generacija). Pa sramota je da netko živi u Engleskoj godinama i ne zna engleski pričati, ili da je netko druga ili starija generacija imigranata i još ne zna engleski, živi od socijalne pomoći te je obični parazit na državnoj sisi. Takvi sad i nerede rade + lokalni vandali i idioti koji koriste gužvu za pljačkanje.

Ali kao što rekoh, sami su si najviše krivi... Jeftina radna snaga, ekipa za iskorištavanje - eto vam sad.

Ima i pozitivnih primjera od stranaca. Kurdi su se ogranizirali i brane svoju četvrt od vandala, navodno su i poljaci slično postupili - kad već policija neće.
Slash
2011-08-09T22:31:21Z
Quote:

Only in the UK could rioters in £100 trainers organising things on their £300 smartphones claim to be in poverty

:)18 :)18

Quote:

Rioters who had targeted shops on Commercial Road arrived in the area as prayers were finishing at the East London Mosque on Monday evening.
It was feared they were trying to break into the mosque and the nearby Islamic Bank of Britain, but they were driven away by a large crowd of Muslim worshippers.
“Within about 10 minutes there were 1,500 people on the street, not just Asians but also Somalis,” said Muhammad Ali, 27.
“We were at a chicken shop, finishing our fast when we saw the looters. Some had bandanas over their faces.”
According to Sam Miah, 26, the riot police were unsure what to do. “They saw our brothers from the mosque and we said we could handle the situation.”

:)
hamush
2011-08-09T23:07:13Z
na kraju ispada da je holandski Geert Wilders jedini sa suvislim rijesenjem za radikalne imigrante. to je krajnje tuzno jer je Wilders totalni ludjak.
PAJCEK
2011-08-09T23:10:48Z
evo sad čitam na jednom eng portalu ako se ne smire noćas sutra će možda dozvolit da se prvi put u povijesti koriste metci(naravno gumeni :)20 )
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
DoKoske
2011-08-09T23:11:45Z
meni je fascinantno kak su pravednici skočili na noge kaj manjine kradu i razbijaju po smrdljivoj kolonističkoj britaniji (koja je puno veča sranja radila po svijetu) a kad vide vijesti da u africi tisuće klinaca umiru od gladi onda ih boli kurac. malo smanjite licemjerje i prestanite pljugati kurac policiji i zakonima jer ak je nekaj zakon ne znači da je to dobro i ako je neko policajac ne znači da je u pravu i da je bolji od ostalih ljudi. osim toga drotovi su uvijek bili sredstvo s kojim je moćna, bogata manjina kontrolirala siromašnu većinu. i da, jebo ja bog mater lažnoj demokraciji koja vlada u svijetu puj :)18

da se krivo ne razumijemo jebem i mater onim čobanima koji po engleskoj po ulicama napadaju nevine ljude i kradu i razbijaju im stvari, ali po muriji, državnim institucijama i bankama samo nek deru
PAJCEK
2011-08-09T23:16:01Z
DoKoske wrote:

meni je fascinantno kak su pravednici skočili na noge kaj manjine kradu i razbijaju po smrdljivoj kolonističkoj britaniji (koja je puno veča sranja radila po svijetu) a kad vide vijesti da u africi tisuće klinaca umiru od gladi onda ih boli kurac. malo smanjite licemjerje i prestanite pljugati kurac policiji i zakonima jer ak je nekaj zakon ne znači da je to dobro i ako je neko policajac ne znači da je u pravu i da je bolji od ostalih ljudi. osim toga drotovi su uvijek bili sredstvo s kojim je moćna, bogata manjina kontrolirala siromašnu većinu. i da, jebo ja bog mater lažnoj demokraciji koja vlada u svijetu puj :)18

da se krivo ne razumijemo jebem i mater onim čobanima koji po engleskoj po ulicama napadaju nevine ljude i kradu i razbijaju im stvari, ali po muriji, državnim institucijama i bankama samo nek deru

ako siromašna manjina ima para za kupit mobitel od 3000 kuna od socijalne pomoći(koju im također isplaćuje država čije institucije napadaju) i za platit stan i hranu onda nije siromašna,nego prebogata u odnosu na uložen trud da zaradi novac.

malo offtopic ali možeš meni objasnit što su ti banke skrivile u tvom životu? Ne provociram samo me zanima.
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
Slash
2011-08-09T23:38:48Z
DoKoske wrote:

Može bilo tko to raditi i ista priča je, manjina ili domaća ekipa, samo drugačije rješenje. Za manjinu deportacija ako je moguće, za domaću ekipu prisilni rad. Da oni protestiraju protiv državne politike, obračunavaju se protiv vladajuće bagre, jebu mater bankama jer ih pljačkaju i vladi to dopuštaju je druga priča i za to me boli đon.

Ali ovi ne rade to nek pljačkaju po dućanima, kradu ljude koji se slučajno tamo nađu i općenito rade nerede jer im to trenutno odgovara, a ne za nekakve ciljeve (recimo, ono kaj sam iznad nabrojil), a sve pod maskom nekakve nepravednosti (istovremeno ne zna dvije riječi na engleskom iako živi tam godinama ili čak od rođenja, uživa na državnoj sisi i najčešće ne pridonosi društvu nikako). Kao što rekoh, brza deportacija i amen, a ostale na prisilni rad. Previše im se dopušta, ali europa si je sama kriva za to...

UK, Francuska, uskoro Njemačka, Austrija... Bude rasulo uskoro.
Slash
2011-08-09T23:39:59Z
PAJCEK wrote:

malo offtopic ali možeš meni objasnit što su ti banke skrivile u tvom životu? Ne provociram samo me zanima.

Ne trebaju njemu osobno, ali banke su jedno od najvećih zla današnjeg svijeta, uz novac.
DoKoske
2011-08-09T23:47:34Z
PAJCEK wrote:

DoKoske wrote:

ako siromašna manjina ima para za kupit mobitel od 3000 kuna od socijalne pomoći(koju im također isplaćuje država čije institucije napadaju) i za platit stan i hranu onda nije siromašna,nego prebogata u odnosu na uložen trud da zaradi novac.

neda mi se pisat jer kolko pamtim tvoje postove znam da simpatiziraš fašizam, nacionalizam, muriju i vojsku dok su meni sasvim druge stvari u glavi. bolje da se ne raspravljamo jer ne budemo jedan drugog u niš uvjerili, možemo se samo bezveze svađati
boogeyman
2011-08-09T23:51:11Z
hamush wrote:

no ove nerede ne treba svaliti na imigrante samo. imaju i oni svoje bbb-ovce i svoju torcidu i armadu, pa nije za cudo zasto demoliraju svoj vlastiti grad...

na ovo sam naletio na stranom forumu jednom...

"According to Twitter a large group of Millwall fans are now defending Eltham Highstreet."

ironicno, kaj ne? :)20
chatting online with babes all day and training to be a cage fighter.
DoKoske
2011-08-09T23:54:55Z
Slash wrote:

DoKoske wrote:

Može bilo tko to raditi i ista priča je, manjina ili domaća ekipa, samo drugačije rješenje. Za manjinu deportacija ako je moguće, za domaću ekipu prisilni rad. Da oni protestiraju protiv državne politike, obračunavaju se protiv vladajuće bagre, jebu mater bankama jer ih pljačkaju i vladi to dopuštaju je druga priča i za to me boli đon.

Ali ovi ne rade to nek pljačkaju po dućanima, kradu ljude koji se slučajno tamo nađu i općenito rade nerede jer im to trenutno odgovara, a ne za nekakve ciljeve (recimo, ono kaj sam iznad nabrojil), a sve pod maskom nekakve nepravednosti (istovremeno ne zna dvije riječi na engleskom iako živi tam godinama ili čak od rođenja, uživa na državnoj sisi i najčešće ne pridonosi društvu nikako). Kao što rekoh, brza deportacija i amen, a ostale na prisilni rad. Previše im se dopušta, ali europa si je sama kriva za to...

UK, Francuska, uskoro Njemačka, Austrija... Bude rasulo uskoro.

zato sam i napisal zadnju rečenicu jer vidim da je to većinom ekipa kaj bezveze razbija i krade. samo sam vam htel skrenuti pažnju kak ste se tu raspisali pozivate na pravdu i kak to ne valja u današnjem društvu a kad 100 000 djece umre od gladi 2011 godine niko ne piše i ne pita koji kurac ne valja sa svijetom. uostalom ta smeća kolonizatorska nisu drugo zavrijedili nego da im imigranti i socijalni paraziti sve unište i sjebu jer su i sami dosta naroda sjebali i poubijali u povijesti. prvi američki doseljenici i englezi su skupa poubijali i uništili valjda više ljudi nego krščanska crkva a za to pa treba biti jebeni majstor. in god we trust, prije in satan we trust :)18
Slash
2011-08-10T00:11:34Z
Similar Topics
Users browsing this topic