-HMD-
  • -HMD-
  • Advanced Member Topic Starter
2011-08-09T12:51:58Z
Gledam danas malo vijesti i gotovo da ne vjerujem... Stanje kao da je apokaliptično, pljačkaju se trgovine, otima od susjeda i policija praktički ništa ne može napraviti da suzbije nerede :)10

http://www.tportal.hr/vi...a-i-diljem-Engleske.html 

http://www.index.hr/vije...330-uhicenih/565478.aspx 

Stavljajte linkove, siguran sam da ima još nevjerojatnih snimaka :)21
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-08-09T13:01:53Z
Vraća se Engleskoj (kao i prije par godina Francuskoj) njezina kolonijalna prošlost. Stoljećima su porobljavali, pljačkali i iskorištavali bogatstva svojih kolonija, a sad im se etničke skupine iz ti istih kolonija ovako organizirano neredima nameću kako destabilizacijski socioekonomski faktor. Poetska pravda. Zahvaljujući bogatstvu iz i utjecaju u svojim nekdašnjim kolinijama postale su moćne gospodarske sile, a nekoliko stoljeća kasnije, to ih može odvesti u potpuno suprotonom smjeru.
KRU MUAY THAI
2011-08-09T13:23:46Z
fist wrote:

Vraća se Engleskoj (kao i prije par godina Francuskoj) njezina kolonijalna prošlost. Stoljećima su porobljavali, pljačkali i iskorištavali bogatstva svojih kolonija, a sad im se etničke skupine iz ti istih kolonija ovako organizirano neredima nameću kako destabilizacijski socioekonomski faktor. Poetska pravda. Zahvaljujući bogatstvu iz i utjecaju u svojim nekdašnjim kolinijama postale su moćne gospodarske sile, a nekoliko stoljeća kasnije, to ih može odvesti u potpuno suprotonom smjeru.

-Tocno to.Dobro napisano, slazem se u svemu...uvijek se sve vraca, na takav ili onakav nacin..svakome.Karma.
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-08-09T13:24:47Z
Jel netko od vas tu graficki dizajner...trebao bi mi logo za klub... Znam da je ontopic :)20 a sto se tice nereda u engleskoj ja navijam za menčester:)15
-HMD-
  • -HMD-
  • Advanced Member Topic Starter
2011-08-09T13:36:18Z
fist wrote:

Da, kužim što hoćeš reći, ali to svejedno ne opravdava ove nerede...
warp-punches
2011-08-09T14:01:50Z
fist wrote:

:)36

Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-08-09T15:36:50Z
-HMD- wrote:

fist wrote:

Da, kužim što hoćeš reći, ali to svejedno ne opravdava ove nerede...

Njezina kolonijalna prošlost je zgodan catch, ali nek mi netko konkretno objasni wtf se sad događa? Crncima i u Engleskoj i Francuskoj je sigurno bolje nego braći u Somaliji, o čemu se radi ovaj put?
PAJCEK
2011-08-09T15:46:22Z
ive wrote:

Njezina kolonijalna prošlost je zgodan catch, ali nek mi netko konkretno objasni wtf se konkretno događa? Crncima i u Engleskoj i Francuskoj je sigurno bolje nego braći u Somaliji, o čemu se radi ovaj put?

Policija je ubila dilera crnca,a oni su jedva dočekali a im to bude izgovor za nerede,ali iskreno da li možemo očekivati više od crnaca i arapa koji nemaju više od osnovne škole,a pola ih ne zna ni engleski.nisam neki rasist,nemam nista protiv normalnih crnaca i arapa ali sam živio u londonu 6 mjeseci i stvarno su mi se zgadili njih 90 posto koje sam sreo,za razliku od npr.indijaca i pakistanac koji su bolji lčjudi od pol engleza.
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
hamush
2011-08-09T16:11:42Z
PAJCEK wrote:

ive wrote:

Njezina kolonijalna prošlost je zgodan catch, ali nek mi netko konkretno objasni wtf se konkretno događa? Crncima i u Engleskoj i Francuskoj je sigurno bolje nego braći u Somaliji, o čemu se radi ovaj put?

Policija je ubila dilera crnca,a oni su jedva dočekali a im to bude izgovor za nerede,ali iskreno da li možemo očekivati više od crnaca i arapa koji nemaju više od osnovne škole,a pola ih ne zna ni engleski.nisam neki rasist,nemam nista protiv normalnih crnaca i arapa ali sam živio u londonu 6 mjeseci i stvarno su mi se zgadili njih 90 posto koje sam sreo,za razliku od npr.indijaca i pakistanac koji su bolji lčjudi od pol engleza.

bome i fist i pajcek su 100% u pravu.

engleska vise nije ona ista nacija kakva je bila u ww2. kada su ih svabe bombardirali i skakali im po glavama, ovi su bili cvrsti, odlucni, ujedinjeni. sada su postali nacija picaka koji toleriraju radikalne islamofasiste u svojoj drzavi da im paradiraju ulicama i deru se smrt zapadu, smrt isusu, smrt kraljici. (da se razumijemo, ti ljudi nemaju nista zajednicko sa normalnim muslimanima).

osobno me boli k... za njihovu kraljicu i njihovu religiju, ali mi se gadi sama pomisao da jedna nacija takvo ponasanje tolerira. imaju otvorene teroriste u zemlji i ne rade nista.

no ove nerede ne treba svaliti na imigrante samo. imaju i oni svoje bbb-ovce i svoju torcidu i armadu, pa nije za cudo zasto demoliraju svoj vlastiti grad...

PAJCEK
2011-08-09T16:25:52Z
hamush wrote:

no ove nerede ne treba svaliti na imigrante samo. imaju i oni svoje bbb-ovce i svoju torcidu i armadu, pa nije za cudo zasto demoliraju svoj vlastiti grad...

normalno sad sve te skupine koje imaju nasilniji profil koriste gužvu i kreću u akciju...huligani,skinsi,anarhisti,najobičniji lopovi koji na brzinu nesto maznu u dućanu...
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
The Miner
2011-08-09T16:52:56Z
pa u globalu navijaci spadaju u vrh piramide najveceg sljama neke drzave.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-08-09T16:54:00Z
Baš gledam na vijestima da se stanje u Peckhamu smirilo na kratko, evo snimke:

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Seded
2011-08-09T17:08:53Z
bero wrote:

Baš gledam na vijestima da se stanje u Peckhamu smirilo na kratko, evo snimke:

UserPostedImage
"It's not checkmate. The king has one more move."
e.peace
2011-08-09T18:19:42Z
hamush wrote:

PAJCEK wrote:

ive wrote:

bome i fist i pajcek su 100% u pravu.

engleska vise nije ona ista nacija kakva je bila u ww2. kada su ih svabe bombardirali i skakali im po glavama, ovi su bili cvrsti, odlucni, ujedinjeni. sada su postali nacija picaka koji toleriraju radikalne islamofasiste u svojoj drzavi da im paradiraju ulicama i deru se smrt zapadu, smrt isusu, smrt kraljici. (da se razumijemo, ti ljudi nemaju nista zajednicko sa normalnim muslimanima).

osobno me boli k... za njihovu kraljicu i njihovu religiju, ali mi se gadi sama pomisao da jedna nacija takvo ponasanje tolerira. imaju otvorene teroriste u zemlji i ne rade nista.

Ovo boldano mi je posebno drago,iako nisam neki vjernik.
Uglavnom slažem se sa svim navedenim :)36 :)36
DoKoske
2011-08-09T18:26:11Z
tako je, sve treba spaliti
wash your feminine side clean off
Aleksa
2011-08-09T18:40:07Z
stvarno ne kužim kako normalna osoba može opravdat ili podržavat takvo nešto, nek izvade vojsku napolje i gazi.... ne kužim šta čekaju, ova policija samo če dobit po pi...ki
Matija
2011-08-09T18:50:54Z
sve je to radi demon-kracije ,najgoreg oblika vlasti
PAJCEK
2011-08-09T18:53:12Z
Aleksa wrote:

stvarno ne kužim kako normalna osoba može opravdat ili podržavat takvo nešto, nek izvade vojsku napolje i gazi.... ne kužim šta čekaju, ova policija samo če dobit po pi...ki

engleska policija ne nosi i ne koristi vatreno oružje,čak ne koriste niti elektro šokere,a vojska smije intervenirat samo u ekstremnim situacijama protiv engleskih državljana(nisam sto posto siguran,ali ja mislim samo u slučaju pobune protiv krune i odcjepljenja dijela teritorija.)
hamush
2011-08-09T19:02:44Z
debilana. nema nikakvog opravdanja unistavati jedan grad, pljackati i divljati. ljudi koji takve stvari zele raditi, ne treba im veliki povod. no ocigledno ne postoji niti veliki "deterent" odnosno neka visa sila koja bi covjeka odvratila od takvog ponasanja. drugim rijecima, to rade jer nemaju straha od posljedica, jer su posljedice tesko primjenjive na masu.

trebalo bi masovno pohapsiti sve te kretene koji su divljali, poslat ih u neki radni kamp, i nek zive u uvjetima u kojima zivi vojska na terenu. nista vise, nista manje. i nek sljakaju.

fascinantno, ali ovakva divljanja, i masovne pizdarije, barem kod nas, se nisu desavale za vrijeme bivse juge. da li je posrijedi bio strah od milicije, ili su ljudi jednostavno bili civiliziraniji, neznam.
warp-punches
2011-08-09T20:52:17Z
Sve ovo šta gledate su scene koje ćete imati prilike gledati "uskoro" u svim državama svijeta.Velika svjetska kataklizma je na pomolu i od nje nitko neće moći "pobjeći".
Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
Similar Topics
Users browsing this topic