hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
2011-07-27T02:44:29Z
Deckovi, vi koji se malo kuzite u aute da vas cujem..

aman ga regao, preuzeo od mehanicara jer sam trebao kocnice rijesit.

uglavnom od prije mi je frend spomenuo da straznji lijevi amortizer malo nije kako treba. uglavnom danas nakon po ure voznje vulgaris po cesti, pocne vibrirati lijevi straznji dio, i kling klang svako tolko... nekakvi slicni zvukovi. uglavnom trese auto dosta, fala bogu nije nista zanosilo, ali trese brate ko da vec masina na centrifugi odzadi.

pretpostavljam da je amortizer. ako netko ima jos kakvih ideja, slobodno napisite.

auto je 1973 Fiat Spyder 850.

bas ovakav
UserPostedImage
Sponsor
Referee
2011-07-27T09:27:37Z
hamush wrote:

...
...
]

Što si ga ti preuzeo da riješiš kočnice?
Preuzmi ga NAKON što mehaničar riješi kočnice!
Šta nisi bio u školi kad se to učilo? :)18
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-07-27T09:32:34Z
Kakve su ti felge?
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
maro-du
2011-07-27T12:29:28Z
nemam pojma sto ti je s autom, samo me zanima koliko si ga platio :)18 :)18
kvele
2011-07-27T12:33:19Z
hamush wrote:

uglavnom od prije mi je frend spomenuo da straznji lijevi amortizer malo nije kako treba. uglavnom danas nakon po ure voznje vulgaris po cesti, pocne vibrirati lijevi straznji dio, i kling klang svako tolko... nekakvi slicni zvukovi. uglavnom trese auto dosta, fala bogu nije nista zanosilo, ali trese brate ko da vec masina na centrifugi odzadi.

pretpostavljam da je amortizer. ako netko ima jos kakvih ideja, slobodno napisite.

auto je 1973 Fiat Spyder 850.

bas ovakav
UserPostedImage

Hm može svašta biti..
1) Trebao bi pogledat taj amortizer, iako mi je čudno da jako trese. .Loš amortizer bi više prepoznao po rupama nego da trese u vožnji.. Ali ko zna..
2)trebao bi vidjeti da li su ti gume balansirane?
3) ne bi bilo loše provjeriti sve element ovjesa otraga( sad ne znam što ima balans štangu, sponice, kugle..itd..)

Imperare sibi maximum imperium est!
Aleksa
2011-07-27T18:58:17Z
balansiraj gume i vidi da ti felge nisu krive, prvo to vidi pa onda dalje
fighter
2011-07-27T19:34:44Z
daj staro za novo i uzmi novog punta :)20 :)20 :)20
hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
2011-07-31T06:16:45Z
prvo ide tire rotation. nakon toga pregled suspensiona, probat cu i zamijenit gume... u kriz... pa da vidimo. bojim se da nije potrosen ball joint. vidit cu.. za sada me strah ga vozit koliko trese odozada. no ako je samo stvar poravnavanja guma, onda je to super.

ovo je bio poklon. ovdje su fiati prava rijetkost. svi misle da vozim MG Midget.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-08-01T00:36:26Z
hamush wrote:

prvo ide tire rotation. nakon toga pregled suspensiona, probat cu i zamijenit gume... u kriz... pa da vidimo. bojim se da nije potrosen ball joint. vidit cu.. za sada me strah ga vozit koliko trese odozada. no ako je samo stvar poravnavanja guma, onda je to super.

ovo je bio poklon. ovdje su fiati prava rijetkost. svi misle da vozim MG Midget.

kupi onda ovo za 150 e i bices glavna faca tamo.
UserPostedImage
Similar Topics
Users browsing this topic