karl anal
2011-09-11T00:05:01Z
jako mi se svidio ovaj adamek, čovjek je došao, bez onih crnačkih fora, bez puno priče, ostavio srce u ringu i zaslužio poštovanje
svakoga ko imalo prati bilo kakvu borilačku vještinu
šteta šta ova ekipa šta imaju puno bolje fizičke predispozicije od njega nemaju njegovo srce
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
CROMMA
2011-09-11T00:07:00Z
19_Pitbull_86 wrote:

koliko ja znam ustaljena je tvrdnja da je VItali bolji od dvojice brace...

ovdje u njemackoj cesce pisu da je wlad bolji
Train hard, fight easy!
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-09-11T00:09:18Z
teško je reći koji je bolji kad je Lewis bio jedini protivnik od svih koji bi se mogao smatrat svjetskom klasom i poderao je Vitalija. Wladov najjači bio je Brewster u prajmu i on ga je dobio. Oni su trenutno definitivno najbolji ali baš da će ući u povijest boksa kao velikani ne vjerujem
karl anal
2011-09-11T00:12:28Z
evo opet lewisa, borba je zaustavljena zbog ozljede ali je vitali vodio kod svih sudaca
teško se za to može reći da je netko nekoga poderao
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-09-11T00:15:35Z
karl anal wrote:

evo opet lewisa, borba je zaustavljena zbog ozljede ali je vitali vodio kod svih sudaca

nije si valjda Vitalij sam nanio ozljede. Ako je trebalo preko 60 šavova da ga sašiju onda ga je po meni poderao. To što je on do tad vodio kod sudaca ne znači mnogo jer se boksa 12 a Lewis ga je počeo lomiti. Kod mene nema dileme da je Lewis bolji od obojice braće
Josip
2011-09-11T00:16:22Z
Puno mi je draže slušat ovu dvojicu nego Leonarda
Adamek me iznenadio jer nije bježao 12 rundi i svaka mu čast na boksu.. trudio se, al nije išlo .. mislio sam da je pada u 2 rundi
karl anal
2011-09-11T00:18:24Z
mark wrote:

karl anal wrote:

nije si valjda Vitalij sam nanio ozljede. Ako je trebalo preko 60 šavova da ga sašiju onda ga je po meni poderao. To što je on do tad vodio kod sudaca ne znači mnogo jer se boksa 12 a Lewis ga je počeo lomiti. Kod mene nema dileme da je Lewis bolji od obojice braće

lewis u primeu je bolji od vitalija u primeu, ali u trenutku kad su se njih dvoje sreli je vitali bio u primeu a lewis na odlasku
zar stvarno misliš da je lewis mislio da će dobit vitalija nebi dao čovjeku zasluženi revanš nakon onakog ishoda prve borbe
molim te reci mi da nisi tako naivan
PiccoloSNM
2011-09-11T00:44:53Z
Josip wrote:

Puno mi je draže slušat ovu dvojicu nego Leonarda
Adamek me iznenadio jer nije bježao 12 rundi i svaka mu čast na boksu.. trudio se, al nije išlo .. mislio sam da je pada u 2 rundi

+1 za komentatore, Vela i Mavrović su daleko bolji par od Šladoljeva i Pjetraja. Volio bi vidit Adamek Vs Haye.
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

bruce lee
2011-09-11T00:45:03Z
braća su dva najbolja boksača u povjesti
reć da je lewis bolji je kao da kažeš da bi peleov brazil pobjedio messijevu barcelonu
pustite osobne antagonizme, netko voli tysona, netko alija, netko lewisa, netko braću
boks napreduje kao i svaki sport i trenutni šampioni su najbolji u povjesti
braća demoliraju protivnike, inače odlični boksači haye i adamek su izgledali kao da neznaju boksat
da se adamek borio protiv lewisa to bi bio meč pun preokreta sa milijon udaraca i pričali bi o dva velika šampiona, ovako pričamo da je konkurencija nikakva jer su braća predobra

što se tiče meča lewis-kličko, kličko je vodio 4-2 u rundama ali mu lice nije izdržalo, lice koje i inače ne podnosi udarce a tko je bolji od njih dvojice najbolje govori podatak da je lewis otišao u penziju bez revanša sa 38, vladimir ima 40 i još je svjetski prvak i bit će još godinama

i lewis nije baš imao nekih velikih protivnika u karijeri, sa taysonom i holifildom se boksao puno godina nakon njihovog primea, čovjek kojega nitko nije smatrao šampionom za vrjeme njegove karijere, bio je u debeloj sjeni taysona. lewis je imao sreću da pobjedi klička pa ga svi mrzitelji braće i fanovi mma stavljaju među boksačke velikane. samo zato što nemogu podnit dominaciju braće
pa seru bezveze
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
CROMMA
2011-09-11T00:54:04Z
bruce lee wrote:

braća su dva najbolja boksača u povjesti
reć da je lewis bolji je kao da kažeš da bi peleov brazil pobjedio messijevu barcelonu
pustite osobne antagonizme, netko voli tysona, netko alija, netko lewisa, netko braću
boks napreduje kao i svaki sport i trenutni šampioni su najbolji u povjesti
braća demoliraju protivnike, inače odlični boksači haye i adamek su izgledali kao da neznaju boksat
da se adamek borio protiv lewisa to bi bio meč pun preokreta sa milijon udaraca i pričali bi o dva velika šampiona, ovako pričamo da je konkurencija nikakva jer su braća predobra

što se tiče meča lewis-kličko, kličko je vodio 4-2 u rundama ali mu lice nije izdržalo, lice koje i inače ne podnosi udarce a tko je bolji od njih dvojice najbolje govori podatak da je lewis otišao u penziju bez revanša sa 38, vladimir ima 40 i još je svjetski prvak i bit će još godinama

i lewis nije baš imao nekih velikih protivnika u karijeri, sa taysonom i holifildom se boksao puno godina nakon njihovog primea, čovjek kojega nitko nije smatrao šampionom za vrjeme njegove karijere, bio je u debeloj sjeni taysona. lewis je imao sreću da pobjedi klička pa ga svi mrzitelji braće i fanovi mma stavljaju među boksačke velikane. samo zato što nemogu podnit dominaciju braće
pa seru bezveze

svatko ima svoje misljenje,
no lewis je velikan kao i oba klicka, sve drugo je pisanje gluposti
Train hard, fight easy!
Satrap
2011-09-11T01:37:14Z
bruce lee wrote:

pa seru bezveze

Puno godina nakon njihovog primea?! Tysona je na vrhuncu slave sredio J.Buster Douglas... Holyfield je priča sam za sebe, a umanjivat Lewisova dostignuća u boksu na račun braće Kličko može samo netko kome je IQ ispod 90. Braća su možda dosadna al njihov boks je znanost sama za sebe. P.S. Nije mi jasno tko je to točno bio u čijoj sjeni i kada?
bbbmarc
2011-09-11T01:46:25Z
Vela i Mavrović su se bar prije ulaska u studio mogli malo informirati o rezultatu HRVATSKOG boksača koji je nastupio na ovoj velikoj priredbi i obavijestit o tome gledatelje

http://www.profightstore...avila-bacurina/7888.aspx 
The Miner
2011-09-11T02:54:31Z
Satrap wrote:

Tysona je na vrhuncu slave sredio J.Buster Douglas...

Samo sto bi famozni JBD ovu dvojicu od veceras,sa izdanjem kao protiv Tysona rijesio u roku 4runde....
karl anal
2011-09-11T03:11:31Z
The Miner wrote:

Satrap wrote:

Tysona je na vrhuncu slave sredio J.Buster Douglas...

Samo sto bi famozni JBD ovu dvojicu od veceras,sa izdanjem kao protiv Tysona rijesio u roku 4runde....

nekako nisam baš siguran u to
mislim da bi se proveo jako jako loše protiv braće
ogromni su i tako su tehnički potkovani da znaju do maximuma iskoristit sve svoje prednosti
i iznimno su inteligentni boxači
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-09-11T07:10:39Z
karl anal wrote:

mark wrote:

karl anal wrote:

lewis u primeu je bolji od vitalija u primeu, ali u trenutku kad su se njih dvoje sreli je vitali bio u primeu a lewis na odlasku
zar stvarno misliš da je lewis mislio da će dobit vitalija nebi dao čovjeku zasluženi revanš nakon onakog ishoda prve borbe
molim te reci mi da nisi tako naivan

:)18 a ne mislio je da će izgubit....nijedan boksač u ring ne ulazi misleći da će izgubit a kamoli Lewis. Lewis je davno prije odredio kad odlazi i za razliku od drugih je i otišao. Da ga je vodila pohlepa za novcem mogao se prostituirati do danas kao Holyfield. Čovjek osjeti kad mu je vrijeme i kad više ne može davati 100%. Treba se znati i povući,zato Lewis i je možda i najveći boksač u povijesti
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-09-11T10:33:40Z
UserPostedImage

evo video Klitschko vs. Tomasz Adamek
http://ironforgesiron.co...s-tomasz-adamek-teh-vids 
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
thelovacluka
2011-09-11T11:08:28Z
Ljudi moji vi nemate pojma. Tyson na vrhuncu u borbi s Busterom? vrhuncu čega? malo se informirajte o njegovor karijeri i njegovom tadašnjem stanju.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
19_Pitbull_86
2011-09-11T13:33:19Z
thelovacluka wrote:

Ljudi moji vi nemate pojma. Tyson na vrhuncu u borbi s Busterom? vrhuncu čega? malo se informirajte o njegovor karijeri i njegovom tadašnjem stanju.

na vrhuncu boksack karijere.Njegov privatni zivot nema nikakve veze stime

ko mu je kriv sto je bio budala
ksian
2011-09-11T13:50:33Z
Braća Kličko već godinama dominiraju svjetskom boksačkom scenom, Vitalij se vratio nakon 4 godine pauze, i još uvijek je dominantan, Vladimir je glatko dobio Hayea, koji je po svim listama bio contender no1. Mislim da se njihov legitimitet ne može osporavati, obzirom na njihove rezultate. Što se tiče konkurencije u teškoj kategoriji, otkad ja pratim boks, mislim da je ona bila najjača 90-ih, bilo je dosta teškaša koji su mogli napasti naslove, danas se dosta govori o eri Alija, vjerujem da je bila izuzetna, ali, toliko godina nemam, pa ne mogu govoriti.

Što se sinoćnje borbe tiče, ona jasno pokazuje krizu današnjeg boksa. Adamek je objektivni poluteškaš, barem broj manji od Vitalija, i osim hrabrosti, juče nije pokazao ni jednu kvalitetu kojom može parirati Vitaliju. Međutim, Adamek je bio protivnik koji je donio dobit, i to svima- sebi i protivniku, organizaciji, promotorima, i u tome leži bit problema današnjeg ne samo boksa, već profesionalnog sporta uopće- sve je podređeno dobiti, svi tu kalkuliraju, i promotori, i menadžeri, i boksači. Nekad smo svu takvu negativnost vezivali uz Dona Kinga, koji je bio pravi mafijaški don svjetske boksačke scene, "capo di tutti capi", danas se kolač dijeli na više kriški nego tada, i to je jedina razlika, e , sad, je li to razlog zbog kojeg je pala kvaliteta konkurencije ili ne, pitanje je za neke ozbiljnije analize.

Inače, u raspravama koje smo vodili o monopolu UFC-a, zastupao sam stav da je bolje kad nema monopola, a ako je po stanju u boksu suditi, izgleda da je monopol bolji.

I za kraj: Mavrović-Vela, bolji komentatorski duo u odnosu na Pijetraja i Stipu. Ne zamaraju gledatelje, bez prepotencije i predrasuda, dosta objektivno i opušteno rade taj posao. Taman za subotnju večer, gledao sa suprugom, nije imala primjedbi ni na što. Nije mala stvar kad žena sa mužem gleda sport.

mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-09-11T14:10:48Z
ksian wrote:

Braća Kličko već godinama dominiraju svjetskom boksačkom scenom, Vitalij se vratio nakon 4 godine pauze, i još uvijek je dominantan, Vladimir je glatko dobio Hayea, koji je po svim listama bio contender no1. Mislim da se njihov legitimitet ne može osporavati, obzirom na njihove rezultate. Što se tiče konkurencije u teškoj kategoriji, otkad ja pratim boks, mislim da je ona bila najjača 90-ih, bilo je dosta teškaša koji su mogli napasti naslove, danas se dosta govori o eri Alija, vjerujem da je bila izuzetna, ali, toliko godina nemam, pa ne mogu govoriti.

Što se sinoćnje borbe tiče, ona jasno pokazuje krizu današnjeg boksa. Adamek je objektivni poluteškaš, barem broj manji od Vitalija, i osim hrabrosti, juče nije pokazao ni jednu kvalitetu kojom može parirati Vitaliju. Međutim, Adamek je bio protivnik koji je donio dobit, i to svima- sebi i protivniku, organizaciji, promotorima, i u tome leži bit problema današnjeg ne samo boksa, već profesionalnog sporta uopće- sve je podređeno dobiti, svi tu kalkuliraju, i promotori, i menadžeri, i boksači. Nekad smo svu takvu negativnost vezivali uz Dona Kinga, koji je bio pravi mafijaški don svjetske boksačke scene, "capo di tutti capi", danas se kolač dijeli na više kriški nego tada, i to je jedina razlika, e , sad, je li to razlog zbog kojeg je pala kvaliteta konkurencije ili ne, pitanje je za neke ozbiljnije analize.

Inače, u raspravama koje smo vodili o monopolu UFC-a, zastupao sam stav da je bolje kad nema monopola, a ako je po stanju u boksu suditi, izgleda da je monopol bolji.

I za kraj: Mavrović-Vela, bolji komentatorski duo u odnosu na Pijetraja i Stipu. Ne zamaraju gledatelje, bez prepotencije i predrasuda, dosta objektivno i opušteno rade taj posao. Taman za subotnju večer, gledao sa suprugom, nije imala primjedbi ni na što. Nije mala stvar kad žena sa mužem gleda sport.

problem je što su braća Kličko i promotori i imaju vlastitu promotorsku kuću K2. Tako biraju protivnike koji su im financijski najisplativiji a usput protivnicima daju doslovno mrvice čime one koji im ne pašu na fin način odbiju od borbe. Braća su dobri boksači i teško ih je dobiti no još se osiguravaju i ugovorom da ako izgube odmah moraš pristat na rematch a ako i to izgube moraš se boriti sa drugim bratom sve u razmaku od godinu dana što je praktički nemoguća misija.