Jak mi je ovaj Aldov staredown, koji umiljati pogled ima :)18
Po meni je Maynard zadnji put dobija, pogotovo ako ćemo sudit 10-7 prvu rundu. Ako 10-7 runde postoje (šta mi još nije jasno), onda je ono primjer 10-7 runde. Mislin da će Maynard ovaj put doć s malo boljin cardion i da ćemo gledat borbu na nogama s rijetko kojin takedownon. Ako je Maynard popravija neke stvari ovaj put čisto pobjeđuje.
Aldo bi treba dobit Floriana, makar mu neće bit lako. Jedino kako bi Florian moga dobit je ako je Aldo ima jako težak weight cut i ako se ispuše.
Sonnen i Stann će bit dobra borba, zanimljiv matchup. Sonnen bi triba ovo dobit, hrvanje mu je jednostavno odlično. Onako izdominirat Okamija i Marqurdta, a onda Andersona Silvu držat doli 4 runde... Silva ga u 4 runde nije uspija nokautirat, tako nevirujen ni da će Stann uspit ako Sonnen ne bude puno petlja u stand upu.
Maia je iz borbe u borbu sve bolji, mislin da će dobit Santiaga na odluku.
Nam Phan bi treba dobit Garciu ka i zadnji put, ono je bila jedna od najvećih krađa u UFC-u.
Beltran je dobar test za Stipu. Dosta čvrst borac, zna zakopat bradu, može primit udarac, dobar cardio, jako teško ga je završit ali tehnički nije toliko dobar. Moga bi dobit Stipu na odluku, vidit ćemo kakav je Stipin cardio. Od Beltrana očekujen da će postavit visoki tempo borbe, gurat Stipu na ogradu, dirty box, ne dat mu odmora... Od Stipe san vidija samo njegovu zadnju borbu, moj pick je Beltran, ali navijan za Stipu naravno.