Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-09-26T09:35:15Z
ive wrote:

ima li koji video?

UserPostedImage

evo zasada nešto videa

hebiga imao sam posla

ADCC 2011 DAY 1 – Teh Vids
http://ironforgesiron.co...adcc-2011-day-1-teh-vids 

i malo teksta (koga interesira 🙂 )
http://www.adcombat.com/...-superfight-and-absolute 

http://mma.sbnation.com/...s-interviews-competitors 
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-09-26T18:47:50Z
UserPostedImage
UserPostedImage
UserPostedImage

Quote:

I’ll let David’s brother Marcos, via his Facebook, explain the rest after the jump:

It was a weird situation right after… Palharas started to celebrate, thinking the match was over, and came over to hug my brother, but as he hugged my brother, he slapped him across the head really hard. So one arm went out for a hug, the other went for a slap on the head (lol). My brother was naturally pissed by the heel hook and the slap.

Palharas seemed genuinely confused, both about his cranking after the ref said stop and by the rejection of his post fight “hug”. I think he was sincerely genuine, I just think he is crazy, like bi-polar or something.

:)20 :)20 :)20
Definitivno je lud...
mmjaws
2011-09-26T21:32:35Z
inače...za one koji su govorili nešto protiv listera...zlato u -99 kategoriji...mirko ima vrhunskog bjj učitelja i to je sad dokazano...
fanatic
2011-09-26T21:43:59Z
radije bi držao noge u jezeru s krokodilima nego ih dao Palharesu u ruke :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
warp-punches
2011-09-26T21:48:03Z
fanatic wrote:

:)18

Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-09-26T22:03:44Z
warp-punches wrote:

fanatic wrote:

Losh wrote:

Quote:

I’ll let David’s brother Marcos, via his Facebook, explain the rest after the jump:

It was a weird situation right after… Palharas started to celebrate, thinking the match was over, and came over to hug my brother, but as he hugged my brother, he slapped him across the head really hard. So one arm went out for a hug, the other went for a slap on the head (lol). My brother was naturally pissed by the heel hook and the slap.

Palharas seemed genuinely confused, both about his cranking after the ref said stop and by the rejection of his post fight “hug”. I think he was sincerely genuine, I just think he is crazy, like bi-polar or something.

:)20 :)20 :)20
Definitivno je lud...

lud je ko kupus 🙂
My PFS Bets:
huerta
2011-09-27T08:31:57Z
Neznam jel ovo borba Palharesa sa Dan Schonom
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-09-27T10:10:54Z
UserPostedImage
UserPostedImage
UserPostedImage
UserPostedImage

My PFS Bets:
pasbrata
2011-09-29T02:28:09Z
pablo je životinja, ali kada se stane kraj palharesa to pada u vodu.
Kimura
2011-09-29T09:37:38Z
warp-punches wrote:

fanatic wrote:

+1 :)1 :)1 :)1
Kimura
2011-09-29T10:03:49Z

"TOQUINHO" *Heel Hook from HELL* BJJ HL

Naslov sve govori... :)20

Još jedan pre-jeben Palharesov highlight:

damn, čini mi se da bi ovaj lik, uz pravilan mentalni stav, mogao bilo koga pobijediti!
koliko je dobar, i nije toliko razglašen!

...ali je ujedno i manijak.

Ovaj je skoro plakao od boli nakon heel hooka.

David Avellan Post ADCC 2011 Interview (Palhares Incident)

David objašnjava kako je Palhares nakon sučevog zaustavljanja borbe, prvo stao, a onda nastavio lomiti nogu i momak na kraju završio u longeti s sjebanom nogom. Ista priča kao i u UFC-u, kad je sredio Tomas Drwala.

Sjećam se kad sam tu borbu gledao, da sam pomislio kako ovo nije zadnji takav slučaj, i bio sam u pravu.
Jednostavno, taj Palhares ima nešto ludo u sebi, a pogledavši onaj dokumentarac o njemu prije borbe s Millerom, shvatio sam da ga na tako brutalno završavanje protivnika, usprkos sucu, tjera neki vlastiti strah od siromaštva. Doslovce fobija od siromaštva. Tako da lik ne želi da ikad izgubi i padne sa sadašnjeg stupnja dohotka.

Momak koji priča priču u video ni sam ne zna kako povezati Touqinhovu brutalnost u borbi sa kasnijim iskrenim ispričavanjima, pa su zaključili da je "semi-retarded". Odlična dijagnoza.

Seded
2011-09-29T12:35:31Z
Kao borac je super atraktivan, ali općenito nisam njegov fan i bilo mi je drago kad ga je Hendo pobijedio.

A za ove mentalne probleme se treba obratiti psihijatru, a ne uništavati ljudima karijere jer se boji siromaštva.
"It's not checkmate. The king has one more move."
mmjaws
2011-09-29T12:44:37Z
njegov sam fan...i točka...pa sad jeli malo retardiran...jeli glup....kako neće biti kad škole u životu nije vidio , nikakvo obrazovanje , nula...ima nešto divlje u sebi...a kako nebi ima kad je odgoj i slične stvari sasvim nebitan kad moraš preživljavati....on je nešto ka onaj mowgli dječak iz džungle 🙂
Kimura
2011-09-29T12:53:28Z
mmjaws wrote:

njegov sam fan...i točka...pa sad jeli malo retardiran...jeli glup....kako neće biti kad škole u životu nije vidio , nikakvo obrazovanje , nula...ima nešto divlje u sebi...a kako nebi ima kad je odgoj i slične stvari sasvim nebitan kad moraš preživljavati....on je nešto ka onaj mowgli dječak iz džungle :)

Ha ha, dobar opis. Stvarno ima nešto divlje u sebi, i uvijek ga je užitak gledati. Mada mi je žao njegovih žrtava, pokušavam se uživit i u njihovu ulogu. Kad ti netko sje*e koljeno ili gležanj, to više nikad nije isto, a to su tako važni zglobovi.

Ali Touqinhova priča je doista impresivna... ko nije pogledo, ima na youtubeu kratki dokumentarac od 10 min. gdje on priča o svom životu... kako je radio od sedme godine života da bi prehranio obitelj.
S jedne strane ga razumijem, ali s druge mi je ipak heavy to što radi svojim protivnicima.
fanatic
2011-09-29T13:20:08Z
Kimura wrote:

David Avellan Post ADCC 2011 Interview (Palhares Incident)

David objašnjava kako je Palhares nakon sučevog zaustavljanja borbe, prvo stao, a onda nastavio lomiti nogu i momak na kraju završio u longeti s sjebanom nogom. Ista priča kao i u UFC-u, kad je sredio Tomas Drwala.

Sjećam se kad sam tu borbu gledao, da sam pomislio kako ovo nije zadnji takav slučaj, i bio sam u pravu.
Jednostavno, taj Palhares ima nešto ludo u sebi, a pogledavši onaj dokumentarac o njemu prije borbe s Millerom, shvatio sam da ga na tako brutalno završavanje protivnika, usprkos sucu, tjera neki vlastiti strah od siromaštva. Doslovce fobija od siromaštva. Tako da lik ne želi da ikad izgubi i padne sa sadašnjeg stupnja dohotka.

Momak koji priča priču u video ni sam ne zna kako povezati Touqinhovu brutalnost u borbi sa kasnijim iskrenim ispričavanjima, pa su zaključili da je "semi-retarded". Odlična dijagnoza.

"...referee said STOP, we stopped and then he cranked...:)20 "

Rousimar je psihopat. kako ste već pisali, prošao je svakakva sranja u životu i ulica ga je naučila da samo najjači opstaju i životna situacija ga je pretvorila u zvijer. kad uđe u borbu spreman je ubit protivnika. al svejedno mi je drag :)16 :)1

jel ima gdje video zadnjeg turnira?
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-09-29T13:23:24Z
Meni jedan od top 5 boraca :)20
Kimura
2011-09-29T13:52:32Z
Losh wrote:

Stvarno me čudi što Joe Silva više čeka... Palhares-Maia bi bio predobar fight!! I u istoj su kategoriji.
pasbrata
2011-09-29T16:02:32Z
postoji jedan takav i kod nas u hr. isto je kao dijete preživljavao u divljinama donje stubice, gornjeg oroslavja ili negdje otamo gdjeveć.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-09-29T16:15:02Z
Kimura wrote:

Losh wrote:

Stvarno me čudi što Joe Silva više čeka... Palhares-Maia bi bio predobar fight!! I u istoj su kategoriji.

Vec je kaznjavan zbog onih lomljenja.Verovatno je to razlog, cak je retko kad na main cardu.Verovatno ovi iz UFC ne zele gledati kako nekom kida noge u glavnim borbama 🙂
fanatic
2011-09-29T20:13:51Z
pasbrata wrote:

postoji jedan takav i kod nas u hr. isto je kao dijete preživljavao u divljinama donje stubice, gornjeg oroslavja ili negdje otamo gdjeveć.

aždaja??? :)10