Poll Question : Hoćete li pratiti UFC evente na taj način?

Total: 23

Kenichi
2011-07-01T19:21:14Z
Evo da kažem i svoje mišljenje... Joe Rogan i Mike Golberg su mi jebeni i volim njih slušat kako komentiraju.. nemam ništa protiv Pokija al rađe bi slušao ovu dvojicu jer sam se navikao
a što se tiče 50 kn za PPV nije puno, al opet ću se rađe probudit ujutro BESPLATNO skinut cjeli event i da ga na miru mogu pogledat..
Krajten
2011-07-01T19:45:03Z
Kenichi wrote:

Evo da kažem i svoje mišljenje... Joe Rogan i Mike Golberg su mi jebeni i volim njih slušat kako komentiraju.. nemam ništa protiv Pokija al rađe bi slušao ovu dvojicu jer sam se navikao
a što se tiče 50 kn za PPV nije puno, al opet ću se rađe probudit ujutro BESPLATNO skinut cjeli event i da ga na miru mogu pogledat..

Nazalost (ili nasreću), svaki sadrzaj koji se donosi na hrvatsko trziste mora biti sinhroniziran. Ne samo zato što to traže kablovski provideri i zato što je takav zakon, nego i zato što dosta ljudi ne zna engleski ili neki drugi strani jezik. Sinhronizacija arhive za Fight Channel se radi već pola godine i mukotrpan je posao. Bilo bi puno jednostavnije da ga nema. Joe Rogan i Mike Goldberg stvarno rade odličan posao i nema im premca...

Kada je u pitanju besplatno gledanje i skidanje UFC evenata, to je ne prekršajno, nego kriminalno djelo kojim se oštećuje upravo firma koja je vlasnik prava za UFC prijenos, odnosno Fight Channel. Ne trebam naglašavati da se radi o milijunskim iznosima koji su izdvojeni za prava. To što se netko kriminalom bavi iz udobnosti svog doma, a ne krade po dućanu ne znači da među dvije stvari postoji razlika. Potpuno je ista stvar skinuti nelegalno nečije vlasništvo i uživati u njemu, kao i otići u Konzum i natrpati džepove, ukrasti špeceraja za 49 kuna i kasnije se najesti. Obje stvari su lopovluk iako ih mi u Hrvatskoj još uvijek shvaćamo potpuno drugačije i na autorska prava ne gledamo ozbiljno. Nije mi cilj soliti nekome pamet, ali problem je što će zbog ovakvog mentaliteta možda propasti cijeli projekt Fight Channela i onda za pola godine neće biti niti besplatnog kanala koji će prikazivati sav ostali borilački sadržaj nužan za dodatnu popularizaciju i razvitak borilačkog sporta.

Hvala na interesu.

pozdrav
mmjaws
2011-07-01T19:47:39Z
krajtenu.....oćeš nas prijaviti pandurima i nadležnim organima ako budemo tu dilali free strimove?'
-HMD-
2011-07-01T19:52:31Z
Krajten wrote:

Kenichi wrote:

Nazalost (ili nasreću), svaki sadrzaj koji se donosi na hrvatsko trziste mora biti sinhroniziran. Ne samo zato što to traže kablovski provideri i zato što je takav zakon, nego i zato što dosta ljudi ne zna engleski ili neki drugi strani jezik. Sinhronizacija arhive za Fight Channel se radi već pola godine i mukotrpan je posao. Bilo bi puno jednostavnije da ga nema. Joe Rogan i Mike Goldberg stvarno rade odličan posao i nema im premca...

Kada je u pitanju besplatno gledanje i skidanje UFC evenata, to je ne prekršajno, nego kriminalno djelo kojim se oštećuje upravo firma koja je vlasnik prava za UFC prijenos, odnosno Fight Channel. Ne trebam naglašavati da se radi o milijunskim iznosima koji su izdvojeni za prava. To što se netko kriminalom bavi iz udobnosti svog doma, a ne krade po dućanu ne znači da među dvije stvari postoji razlika. Potpuno je ista stvar skinuti nelegalno nečije vlasništvo i uživati u njemu, kao i otići u Konzum i natrpati džepove, ukrasti špeceraja za 49 kuna i kasnije se najesti. Obje stvari su lopovluk iako ih mi u Hrvatskoj još uvijek shvaćamo potpuno drugačije i na autorska prava ne gledamo ozbiljno. Nije mi cilj soliti nekome pamet, ali problem je što će zbog ovakvog mentaliteta možda propasti cijeli projekt Fight Channela i onda za pola godine neće biti niti besplatnog kanala koji će prikazivati sav ostali borilački sadržaj nužan za dodatnu popularizaciju i razvitak borilačkog sporta.

Hvala na interesu.

pozdrav

Bahh pa ne može biti potpuno isto... Govoriš kao da ti nikada u životu nisi skinuo UFC event i da si sve plaćao do sada. Uostalom, do UFC nikako do sada nisam ni mogao doći legalno , a do nečega što je u Konzumu moga sam kupiti i u Billi ili gdje već :)24

Ovo je uredu cijena za nas kad nas se skupi 3-4 pa se gleda snimka dan nakon, što će kod mene biti vjerojatno stalna praksa, ali da sam plaćam 100-150 kn samo UFC mjesečno meni kao studentu je previše(posebno jer sam navikao dobiti za bespla 😛 )...
Krajten
2011-07-01T19:57:12Z
mmjaws wrote:

krajtenu.....oćeš nas prijaviti pandurima i nadležnim organima ako budemo tu dilali free strimove?'

kad bi bar imao vremena :)))
Krajten
2011-07-01T20:00:21Z
-HMD- wrote:

Krajten wrote:

Kenichi wrote:

Hvala na interesu.

pozdrav

Bahh pa ne može biti potpuno isto... Govoriš kao da ti nikada u životu nisi skinuo UFC event i da si sve plaćao do sada. Uostalom, do UFC nikako do sada nisam ni mogao doći legalno , a do nečega što je u Konzumu moga sam kupiti i u Billi ili gdje već :)24

Ovo je uredu cijena za nas kad nas se skupi 3-4 pa se gleda snimka dan nakon, što će kod mene biti vjerojatno stalna praksa, ali da sam plaćam 100-150 kn samo UFC mjesečno meni kao studentu je previše(posebno jer sam navikao dobiti za bespla 😛 )...

ma naravno... 😉 pa ljudi kod nas do danas niti nisu mogli gledati legalno UFC. Samo kažem da postoji i druga strana price.

Pozdrav
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-07-01T20:41:09Z
Matek ce na dozivotnu...
Kimura
2011-07-01T21:18:45Z
49 kn nije puno za neki jeben UFC-ov event, sa fenomenalnim cardom. Ako mogu Ameri dati 50 dolara, mogu onda i ja 50 kn jednom mjesečno naprimjer.

Meni osobno, jedini problem je sat, ura. Bdijenje u noći do sitnih jutarnjih sati mi ne izgleda privlačno niti malo. I velika je vjerojatnost da me u konačnici svlada san za vrijeme eventa, taman kad budu neki dosadni hrvači koji ga razvlače sve 3 runde monotono.

Da je neka pristojna ura, tj. prilagođeno našem podneblju (šta je nažalost nemoguće), bilo bi nenadje*ivo!

Ovako, možda kupim 1 ili 2 eventa u pola godine, i to baš neka koja se ne smiju propustiti.
e.peace
2011-07-01T22:09:04Z
Ja nisam glasao zato što sam iz BiH,a kod nas još ne postji PPV.
Ali i da imam tu mogućnost slažem se sa Kimurom da su sitni sati jedini problem.Cijena bi kod nas bila oko 10 do 15 maraka,što i nije previše.
peace :)36
Overeem vuce steroide
2011-07-01T22:28:24Z
Kupit ću live PPV za to imam više razloga!
1.5 puta je jeftinije nego amerima!
2.Full HD rezolucija sta je supper!
3.Nema više lagganja streamova i rušenja usri borbe
4.Bolje da su hrvatski komentatori!
5.Imam osjećaj kad kupim PPV da sam dio ufca i da placam borce a ne da se ilegalno svercam!
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
Terror
2011-07-01T23:07:25Z
Kimura wrote:

49 kn nije puno za neki jeben UFC-ov event, sa fenomenalnim cardom. Ako mogu Ameri dati 50 dolara, mogu onda i ja 50 kn jednom mjesečno naprimjer.

Meni osobno, jedini problem je sat, ura. Bdijenje u noći do sitnih jutarnjih sati mi ne izgleda privlačno niti malo. I velika je vjerojatnost da me u konačnici svlada san za vrijeme eventa, taman kad budu neki dosadni hrvači koji ga razvlače sve 3 runde monotono.

Da je neka pristojna ura, tj. prilagođeno našem podneblju (šta je nažalost nemoguće), bilo bi nenadje*ivo!

Ovako, možda kupim 1 ili 2 eventa u pola godine, i to baš neka koja se ne smiju propustiti.

Isto mislimo...:)36
dr jupidu
2011-07-01T23:25:36Z
Krajten wrote:

Kenichi wrote:

Hvala na interesu.

pozdrav

dobro..to svi znaju al u praksi se zna kako idu stvari i sve je ukalkulirano...

ilegalni snimci su napravili boom ufc-a i fight channel će pronać svoj put.

falcon
2011-07-01T23:30:32Z
Overeem vuce steroide wrote:

Kupit ću live PPV za to imam više razloga!
1.5 puta je jeftinije nego amerima!
2.Full HD rezolucija sta je supper!
3.Nema više lagganja streamova i rušenja usri borbe
4.Bolje da su hrvatski komentatori!
5.Imam osjećaj kad kupim PPV da sam dio ufca i da placam borce a ne da se ilegalno svercam!

slažem se u potpunosti, i samo da napomenem, jedini downfall je kasna ura, al ovi eventi koji će se odvijat u europi, kupit ću svakog

i jedno pitanje, spomenuo si HD kvalitetu, za to je pretpostavljam potrebno imati hd paket u maxtvu? kakva će biti slika nama koji ga nemamo?
Brockton Blockbuster
2011-07-02T22:10:32Z
Od kada je moguce kupiti PPV? Sada pise da je nedostupno.
maro-du
2011-07-02T22:14:58Z
Brockton Blockbuster wrote:

od 2 i 30!
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-07-02T22:15:07Z
Brockton Blockbuster wrote:

http://www.profightstore...=posts&m=98895#98895 

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
falcon
2011-07-03T14:46:01Z
Evo samo da pohvalim fightchannel, odlično odrađen prijenos, evo samo par zamjerki:

1. Iako vjerojatno nije vaša greška, kod kupovine ppv-a mi je pisalo 30kn, a na kraju će na računu biti 49. Mislim nije da je neka zamjerka, ali neki će se možda iznenadit. + Ubuduće bi vam možda bilo dobro da na kanal 24 stavite par dana prije ufc-a da se vrti trailer, ili barem da stoji poster eventa. Ovako mnogi koji to nisu pročitali na internetu nisu ni znali da će bit ppv.
2. Odlično komentiranje, evo samo možda da ušutite dok borci ulaze u ring, ko rogan i goldberg. :D
3. Pretpostavljam da nije moguće dobiti prijenos bez da se u pozadini ne čuju goldberg i rogan? nije da strašno smeta, al ponekad ne znam koje komentatore da slušam, Vaše ili njih :)

sve u svemu dopalo mi se, kupit ću ppv i drugi mjesec 🙂
fanatic
2011-07-03T14:58:48Z
dr jupidu wrote:

dobro..to svi znaju al u praksi se zna kako idu stvari i sve je ukalkulirano...

ilegalni snimci su napravili boom ufc-a i fight channel će pronać svoj put.

istina, da nije bilo streamova i torrenta, UFC bi se pratio samo u Americi i imao bi maksimum 30% današnje popularnosti
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
falcon
2011-07-04T01:30:29Z
baš me zanima kako je prošla prodaja, ste zadovoljni s brojem gledatelja?
maro-du
2011-07-04T01:38:50Z
Losh wrote:

Matek ce na dozivotnu...

:)18
Similar Topics
Users browsing this topic