Poll Question : Hoćete li pratiti UFC evente na taj način?

Total: 23

dr jupidu
2011-06-29T13:10:04Z
Krajten wrote:

Poštovanje,

s obzirom da se u prethodnim postovima napisalo dosta netočnih stvari, da neke od njih i ispravim.

MaxTv nema nikakve veze s PPV prijenosom UFC-a, niti s cijenom. Cijena je minimalna moguća i najniza na svijetu, a ispod toga UFC nije želio niti dati svoj proizvod da se distribuira. I oko ovih 49 kuna je bilo dosta pregovora. Cijena PPV-a u SAD-u je pesesetak dolara, odnosno gotovo 6 x više.

Kada starta Fight Channel, (1. rujan) PPV će biti dostupan preko svih kablovskih platformi u regiji. MaxTV, Iskon, Bnet...Pod regija, mislim na sve države bivše Jugoslavije + Albanija, Bugarska, Rumunjska...

Osim live evenata, Fight Channel ima prava i na arhivu UFC-a, odnosno Strikeforcea i Pridea, što znači da će se besplatno (kanal je besplatan, a samo su neki live eventi PPV) svakodnevno emitirati vrhunski UFC program iz arhive. Uz ugovor sa Zuffom, Fight Channel je kupio i prava na Dream, K-1, It's Showtime, To Hot To Handle, ali i čitav niz drugih manjih organizacija.

Vikendi će biti rezervirani za live prijenose (samo će se top sadržaj naplaćivati PPV) dok će ostatak tjedna biti ispunjen s arhivom i vlastitom produkcijom.

PPV, kada su u pitanju vrhunski borilački sadržaji, je normalna stvar u svijetu, a praktički svaki veliki boksački meč se plaća, baš kao i svaki UFC. Nažalost, vrijeme kada se od sponzora mogla financirati cijela mašinerija - borci, organizacija, produkcija, prava...je davno iza nas i danas sponzori čine samo manji dio te financijske puzle.

Nadam se da sam barem malo pomogao.

Pozdrav

ti radiš oko toga...il samo znaš?
bbbmarc
2011-06-29T14:31:00Z
dr jupidu wrote:

Krajten wrote:

Poštovanje,

s obzirom da se u prethodnim postovima napisalo dosta netočnih stvari, da neke od njih i ispravim.

MaxTv nema nikakve veze s PPV prijenosom UFC-a, niti s cijenom. Cijena je minimalna moguća i najniza na svijetu, a ispod toga UFC nije želio niti dati svoj proizvod da se distribuira. I oko ovih 49 kuna je bilo dosta pregovora. Cijena PPV-a u SAD-u je pesesetak dolara, odnosno gotovo 6 x više.

Kada starta Fight Channel, (1. rujan) PPV će biti dostupan preko svih kablovskih platformi u regiji. MaxTV, Iskon, Bnet...Pod regija, mislim na sve države bivše Jugoslavije + Albanija, Bugarska, Rumunjska...

Osim live evenata, Fight Channel ima prava i na arhivu UFC-a, odnosno Strikeforcea i Pridea, što znači da će se besplatno (kanal je besplatan, a samo su neki live eventi PPV) svakodnevno emitirati vrhunski UFC program iz arhive. Uz ugovor sa Zuffom, Fight Channel je kupio i prava na Dream, K-1, It's Showtime, To Hot To Handle, ali i čitav niz drugih manjih organizacija.

Vikendi će biti rezervirani za live prijenose (samo će se top sadržaj naplaćivati PPV) dok će ostatak tjedna biti ispunjen s arhivom i vlastitom produkcijom.

PPV, kada su u pitanju vrhunski borilački sadržaji, je normalna stvar u svijetu, a praktički svaki veliki boksački meč se plaća, baš kao i svaki UFC. Nažalost, vrijeme kada se od sponzora mogla financirati cijela mašinerija - borci, organizacija, produkcija, prava...je davno iza nas i danas sponzori čine samo manji dio te financijske puzle.

Nadam se da sam barem malo pomogao.

Pozdrav

ti radiš oko toga...il samo znaš?

tatica ti sve zna :)24
Krajten
2011-06-29T14:42:24Z
Kanal će biti dio osnovnog paketa i neće se naplaćivati dodatno. Za ovu zadnju platformu moram provjeriti jer ne znam napamet.
Baš tako, plaćat će se uživo priredbe (ne sve), a ostatak programa je besplatan. Već sada ima sinhronizirano više stotina sati arhive - Dream, K-1, THTH, It's Showtime...
Program će imati 6 autorskih emisija, no kada starta, to će biti puno skromnije dok se situacija ne razvije. Opstanak programa nažalost ovisi upravo u PPV priredbama jer kažem, nemoguće je kupiti prava za UFC, Dream, Strikeforce, K-1 i živjeti od reklame. Ukoliko tu ne bude uspjeha, teško je da će se stvar održati dugoročno. To jednostavno ne funkcionira u današnje vrijeme.

No, ipak smatram da 49 kuna za HD sliku iz vlastitog doma i vrhunski proizvod kao što je UFC jednom ili dva puta mjesečno, nije previše dati. Pogotovo jer se radi o nečemu što gleda više ljudi.

Pozdrav...
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-06-29T14:54:00Z
odlična vijest samo ne znam kako je to izvedivo na b-netu jer je on kablovski a najviše ga ljudi ima,max tv i drugi su preko modema. 49kuna je super cijena
Brockton Blockbuster
2011-06-29T15:27:03Z
Krajten wrote:

Kanal će biti dio osnovnog paketa i neće se naplaćivati dodatno. Za ovu zadnju platformu moram provjeriti jer ne znam napamet.
Baš tako, plaćat će se uživo priredbe (ne sve), a ostatak programa je besplatan. Već sada ima sinhronizirano više stotina sati arhive - Dream, K-1, THTH, It's Showtime...
Program će imati 6 autorskih emisija, no kada starta, to će biti puno skromnije dok se situacija ne razvije. Opstanak programa nažalost ovisi upravo u PPV priredbama jer kažem, nemoguće je kupiti prava za UFC, Dream, Strikeforce, K-1 i živjeti od reklame. Ukoliko tu ne bude uspjeha, teško je da će se stvar održati dugoročno. To jednostavno ne funkcionira u današnje vrijeme.

No, ipak smatram da 49 kuna za HD sliku iz vlastitog doma i vrhunski proizvod kao što je UFC jednom ili dva puta mjesečno, nije previše dati. Pogotovo jer se radi o nečemu što gleda više ljudi.

Pozdrav...

:)36

Da ekipa iskoci iz balkanskih okvira mozda bi i bilo nesto od ovoga.
Jos jednom, 6x jeftinije od normalne cijene je nesto sta se ne vidi cesto u svijetu. I sad ekipa, iako trabunja o popularizaciji MMA, sere zbog cijene. Osobno, platio bi i puno vise za live prijenos UFC-a na TV-u.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-06-29T15:36:37Z
Krajten wrote:

...

Sreća da imam 2 telke jer me žena neće moć maknut ispred plasme 🙂
Alex077
2011-06-29T17:46:52Z
Kad god bude dobar fight card ja ću gledati i to zbog kvalitete slike , a najviše jer bih volio da se ovaj kanal održi. Za onoga tko voli ovaj sport 49 kuna nebi trebalo biti mnogo. Netko potroši u danu vise na cigarete.
dr jupidu
2011-06-29T18:28:26Z
Krajten wrote:

Pozdrav...

cijena je odlična.

taman
19_Pitbull_86
2011-06-29T18:30:54Z
Alex077 wrote:

Kad god bude dobar fight card ja ću gledati i to zbog kvalitete slike , a najviše jer bih volio da se ovaj kanal održi. Za onoga tko voli ovaj sport 49 kuna nebi trebalo biti mnogo. Netko potroši u danu vise na cigarete.

nebi nikome bilo puno kad bi max tv i adsl bili besplatni....meni je ovako puno i nemam namjeru gledat ppv...

jbg
maro-du
2011-06-29T18:57:50Z
19_Pitbull_86 wrote:

Alex077 wrote:

nebi nikome bilo puno kad bi max tv i adsl bili besplatni....meni je ovako puno i nemam namjeru gledat ppv...

jbg

istina :)36 platis maxtv, uzmes jos neki dodatni paket i jos internet i telefon i racun ti je vec 500kn mjesecno.. i onda jos 50kn ufc :)22

ja cu vjerojatno uzimat, samo zato sto zelim da se odrzi ovaj program, kasnije cemo vidit kakva situacija bude...
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-06-29T21:10:30Z
Brockton Blockbuster wrote:

Krajten wrote:

Pozdrav...

:)36

Da ekipa iskoci iz balkanskih okvira mozda bi i bilo nesto od ovoga.
Jos jednom, 6x jeftinije od normalne cijene je nesto sta se ne vidi cesto u svijetu. I sad ekipa, iako trabunja o popularizaciji MMA, sere zbog cijene. Osobno, platio bi i puno vise za live prijenos UFC-a na TV-u
.

to si dobro rekao.ovdje se to najbolje vidi gdje su zadrti MMA fanovi pa neće dati 49 kuna za omiljeni sport. al zato će se uredno kladit i naravno izgubit ili potrošit na pljuge ili jednu rundu pića. to su dvije kutije marlbora
Kimura
2011-06-29T22:43:26Z
dr jupidu wrote:

Krajten wrote:

Pozdrav...

cijena je odlična.

taman

:)36 :)36
Krajten
2011-07-01T10:00:06Z
Fight Channel će biti i na Bnetu. I PPV će također biti moguć preko te platforme.

Pozdrav
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2011-07-01T14:04:14Z
http://profightstore.com...-fight-channel/7466.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Slash
2011-07-01T14:11:27Z
Tko bude komentiral ovo?

Bude mogućnost kupovine snimke tokom nedjelje?
Krajten
2011-07-01T16:42:56Z
Snimka će biti na raspolaganju 24 sata. Znači, cijelu nedjelju će svi moći kupiti PPV snimku UFC 132 eventa.

Pozdrav i hvala na interesu!
Slash
2011-07-01T16:44:37Z
Krajten wrote:

Snimka će biti na raspolaganju 24 sata. Znači, cijelu nedjelju će svi moći kupiti PPV snimku UFC 132 eventa.

Fino, vjerujem da dosta ljudi nije doma u subotu po noći, pa je to dobra prilika za pogledati event bez spoilera drugi dan.

Tko bude komentiral ovo, domaće ili Rogan i Goldberg?
Krajten
2011-07-01T16:56:41Z
Domaće snage + Igor Pokrajac kao sukomentator!
zarajan
2011-07-01T18:54:09Z
Krajten wrote:

Odlicno,fino se ujutro dignem i gledam kao u dobra stara vremena iz Japana.
dr jupidu
2011-07-01T19:10:09Z
Krajten wrote:

ok....

samo da snimka bude jeftinija naravno..oće li bit jeftinija od 49 kn?

nek ppv snimka bude 20-29 kn i svi zadovoljni

pa čak da stavite svih 131 ufc-a da se mogu kupovat snimke..netreba bit komentirane i titlovane...stavite na raspolaganje..pa za 10 -15kn nek ljudi ko u videoteci kupuju
Similar Topics
Users browsing this topic