Poll Question : Hoćete li pratiti UFC evente na taj način?

Total: 23

Diablo
2011-06-28T00:14:12Z
ok je platit PPV kad se skupi neka ekipa pa gledate na plazmi u HD uz kokice i pivo...ali buduci da u mojoj okolici nema mma fanatika zadovoljan sam i obicnim live streamom
Diablo
2011-06-28T00:18:20Z
bruce lee wrote:

problem je što max-tv može platit više od hrt-a jer se naplaćuju od nas a hrt samo od sponzora
znam ja da su sponzori plaćali prjenose na hrt-u i volio bih da tako ostane ako je vama draže da vi plaćate umisto sponzora onda uzmite max-tv. nije skup preplata 100kn za osnovni paket + 60kn za dodatne kanale + 30kn za prave utakmice + 50 kn za ufc + 15kn za svaki novi film
sami nastavite što bi se moglo još naplaćivati npr. big brader

ovim govnarima placas 80 kn pretplatu da bi uzivao u plodovima zemlje i zupanijskoj panorami dok na max tvu ipak ima puno vise sadrzaja vec u osnovnom paketu koji takoder kosta 80 kn
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2011-06-28T00:43:56Z
bruce lee wrote:

problem je što max-tv može platit više od hrt-a jer se naplaćuju od nas a hrt samo od sponzora
znam ja da su sponzori plaćali prjenose na hrt-u i volio bih da tako ostane ako je vama draže da vi plaćate umisto sponzora onda uzmite max-tv. nije skup preplata 100kn za osnovni paket + 60kn za dodatne kanale + 30kn za prave utakmice + 50 kn za ufc + 15kn za svaki novi film
sami nastavite što bi se moglo još naplaćivati npr. big brader

Vjerovatno misliš na Novu, ne na HRT jer HRT osim od sponzora lovu uzima i za pretplatu.
A Nova TV je sama financirala UFC prijenose, sponzora nije bilo. Zato više niti nema prijenosa.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
FaceDesigner
2011-06-28T15:49:46Z
Za mene i par frendova koji su priučeni MMA fanatici skroz ok.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
DoKoske
2011-06-28T16:38:22Z
rađe ću gledat besplatno na netu jer sam jalni zagorec
wash your feminine side clean off
dr jupidu
2011-06-28T16:44:49Z
DoKoske wrote:

rađe ću gledat besplatno na netu jer sam jalni zagorec

onda kad postaneš bogat i slavan i izdaš svoj dvd " mma ubojica bez motorne pile" s zadovoljstvom ga neću kupiti već spržiti za 0 kn:))))

Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-06-28T17:42:54Z
Dosta mi je što plaćam ovaj ultra skupi internet
pa onda sve te Max TV šitove ,
pa pretplatu za tv pa ove i one frekvencije , telefone...
Još malo pa će mi i reklame naplaćivati.
Nabijam ih ja na ku...!
Meni je 50 kuna puno za event koji je live od 03 do 06 ujutro.

Kod mene se uvijek pratilo UFC(cijela ekipa plus gošće)
e pa sad zamislite da na kraju večeri ja kažem "e sad dajte da podjelimo troškove gledanja"
katastrofa , ko neki škot ,
još da im cugu , klopu i wc naplatim.
Užas

Ko ih hebe.
NEDAM IM NI CENTA!
A Ekipa će i dalj gledati kod mene za 0 kuna(tj za 200kuna al ja plaćam internet)

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
dr jupidu
2011-06-28T18:11:22Z
Cain wrote:

Dosta mi je što plaćam ovaj ultra skupi internet
pa onda sve te Max TV šitove ,
pa pretplatu za tv pa ove i one frekvencije , telefone...
Još malo pa će mi i reklame naplaćivati.
Nabijam ih ja na ku...!
Meni je 50 kuna puno za event koji je live od 03 do 06 ujutro.

Kod mene se uvijek pratilo UFC(cijela ekipa plus gošće)
e pa sad zamislite da na kraju večeri ja kažem "e sad dajte da podjelimo troškove gledanja"
katastrofa , ko neki škot ,
još da im cugu , klopu i wc naplatim.
Užas

Ko ih hebe.
NEDAM IM NI CENTA!
A Ekipa će i dalj gledati kod mene za 0 kuna(tj za 200kuna al ja plaćam internet)

pa kad je ppv normalno je da postoje ljubitelji koji će se nać i skupa podilit trošak za ppv..... stvar kulture

a cuga i ostalo jedan put neko drugi put neko...

ka šta ja ponekad napravim neku večeru tako i meni vrate ..... ništa nije obvezno al valjda treba imat osjećaj za 69:)

isto ka šta meni snime ufc-e..... pa ja nakon nekog vremena jednostavno kupim 10 tak praznih dvd-a i dam
Soraya
2011-06-28T18:46:01Z
a pretplatnicima na b-net opet ništa.......more luck next time......
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
Reaktivac
2011-06-28T18:49:42Z
dr jupidu wrote:

zaista je 50 kn korektno i ok....

pogotovo kad bude neki ufc u normalne sate..pozovem loreiu i još 2 i svak po 15 kn....

Jupidu + Loreia + još 2 = 4.

15 kuna *4 = 60 kn. :)22

Ti bi još i zaradjivao ? :)20
dr jupidu
2011-06-28T19:23:07Z
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

pogotovo kad bude neki ufc u normalne sate..pozovem loreiu i još 2 i svak po 15 kn....

a struja?
amortizacija tv-a?
poziv mobom na event?
Kimura
2011-06-28T20:24:56Z
dr jupidu wrote:

Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

a struja?
amortizacija tv-a?
poziv mobom na event?

"Amortizacija TV-a"... lol... :)20
Bumpy_Knuckles
2011-06-28T22:30:37Z
dr jupidu wrote:

Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

a struja?
amortizacija tv-a?
poziv mobom na event?

hahhahha, legendo! :)1 Treba sve naplatiti,nego sto! Da ja imam izbor, ja bi platio. Nije puno agledanje preko streama mrzim.
SVIRAM KLAVIR I DRZIM RONDIN POSTER NA ZIDU.
dr. jupidu vs Mickey Rourke ... Dana make it happen!
bero
  • bero
2011-06-29T00:37:32Z
http://profightstore.com...v-u-hrvatskoj-/7457.aspx 
- dr jupidu
Krajten
2011-06-29T08:35:55Z
Poštovanje,

s obzirom da se u prethodnim postovima napisalo dosta netočnih stvari, da neke od njih i ispravim.

MaxTv nema nikakve veze s PPV prijenosom UFC-a, niti s cijenom. Cijena je minimalna moguća i najniza na svijetu, a ispod toga UFC nije želio niti dati svoj proizvod da se distribuira. I oko ovih 49 kuna je bilo dosta pregovora. Cijena PPV-a u SAD-u je pesesetak dolara, odnosno gotovo 6 x više.

Kada starta Fight Channel, (1. rujan) PPV će biti dostupan preko svih kablovskih platformi u regiji. MaxTV, Iskon, Bnet...Pod regija, mislim na sve države bivše Jugoslavije + Albanija, Bugarska, Rumunjska...

Osim live evenata, Fight Channel ima prava i na arhivu UFC-a, odnosno Strikeforcea i Pridea, što znači da će se besplatno (kanal je besplatan, a samo su neki live eventi PPV) svakodnevno emitirati vrhunski UFC program iz arhive. Uz ugovor sa Zuffom, Fight Channel je kupio i prava na Dream, K-1, It's Showtime, To Hot To Handle, ali i čitav niz drugih manjih organizacija.

Vikendi će biti rezervirani za live prijenose (samo će se top sadržaj naplaćivati PPV) dok će ostatak tjedna biti ispunjen s arhivom i vlastitom produkcijom.

PPV, kada su u pitanju vrhunski borilački sadržaji, je normalna stvar u svijetu, a praktički svaki veliki boksački meč se plaća, baš kao i svaki UFC. Nažalost, vrijeme kada se od sponzora mogla financirati cijela mašinerija - borci, organizacija, produkcija, prava...je davno iza nas i danas sponzori čine samo manji dio te financijske puzle.

Nadam se da sam barem malo pomogao.

Pozdrav
Kimura
2011-06-29T10:34:30Z

Pa... ovo su dobre vijesti!
maro-du
2011-06-29T12:20:42Z
ovo su odlicne vijesti, samo me zanima, da li ce u sklopu kanala bit i neki intervjui i neke emisije ili ce bit samo borbe?
bero
  • bero
2011-06-29T12:26:55Z
ovo je fenomenalna vijest, samo naprijed :)36 :)36
- dr jupidu
rampage308
2011-06-29T12:56:36Z
znaci UFC live eventi se placaju samo (PPV )

a ostale snimke gledamo besplatno,oce li taj kanal biti u osnovnom Max tv paketu ili ce se morati dodatno placati kao npr. Arena Sport
phenomo
2011-06-29T13:05:10Z
Krajten wrote:

Kada starta Fight Channel, (1. rujan) PPV će biti dostupan preko svih kablovskih platformi u regiji. MaxTV, Iskon, Bnet...

Onda bi trebalo biti i na DIGI TV, zar ne ??

Never leave it in the hands of the judges.
Similar Topics
Users browsing this topic