jupidu sjećaš li se borbi tayson-lewis-holyfild, princ nasim, barera, braća kličko, mavrović...
boksači su zarađivali po 50 000 000 dolara a mi smo gledali besplatno
danas većina ufc boraca zarađuje manje od 50 000 usd a ja bi morao plaćat 50kn, nema šanse, koga da plaćam onog ćelavog kretena i arapske vlasnike. ja neću ti kako oćeš
platim kartu za mma, boks, k1 u splitu ali ufc nikad neću
što je to max-tv. korporacija koja ponudi više love od hrt-a i onda nam nabija cjene, to sranje neće nikad uć u moju kuću.
sjeti se 90ih nba besplatno, formula1 besplatno, nogometa koliko želiš, španjolska liga, talijanska, engleska svi mogući euro-kupovi u svim sportovima, sve besplatno a onda se netko sitio da bi nam to mogli naplaćivat. zbog max-tv nemogu gledat barcelona-real na tv, nego moram na livestream. zbog pay-tv propada nogomet, ljudi skuže da ih neko zajebaje pa se okrenu drugim sportovima. znaš li da vrhunski igrači malog baluna zarađuju milijune a možemo ih gledat besplatno.
ti skupi ekipu, plati za prjenos, kupite koka-kolu, hamburgere i pomfrit u mekdonaldsa, kupite kape i majice sa omiljenim borcima i vičite difens difens ko prava debilna američka publika
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike