Poll Question : Hoćete li pratiti UFC evente na taj način?

Total: 23

shogun33
2011-06-27T16:50:45Z
dr jupidu wrote:

kad se sjetim na šta se sve 50 kn baca cijena od 50 kn je sasvim ok za ppv ufc....

mudro zboris doktore, platis pice nekom gaboru u nadi da bi je pojebo i kupis paket kondoma, i na kraju odes kuci suva ku.... a ovako si mogao ostat kuci i fino gledat ufc za te pare
Alex077
2011-06-27T17:00:27Z
shogun33 wrote:

dr jupidu wrote:

kad se sjetim na šta se sve 50 kn baca cijena od 50 kn je sasvim ok za ppv ufc....

mudro zboris doktore, platis pice nekom gaboru u nadi da bi je pojebo i kupis paket kondoma, i na kraju odes kuci suva ku.... a ovako si mogao ostat kuci i fino gledat ufc za te pare

:)18 :)18 :)18 :)20
unreal
2011-06-27T17:08:55Z
shogun33 wrote:

dr jupidu wrote:

hahahha :)20 U potpunosti se slazem!! :)2
dr jupidu
2011-06-27T17:15:05Z
shogun33 wrote:

dr jupidu wrote:

pa čuj uvije možeš bacit dr..cu na ring girlsa...a poneki i na overeema ak dođe u ufc:)20
dr jupidu
2011-06-27T17:19:15Z
zaista je 50 kn korektno i ok....

pogotovo kad bude neki ufc u normalne sate..pozovem loreiu i još 2 i svak po 15 kn....

The Natural
2011-06-27T17:23:22Z
Diablo wrote:

sve dok mogu naci dobar stream nedam im ni lipe :D

potpisujem
PiccoloSNM
2011-06-27T18:13:34Z
dr jupidu wrote:

pogotovo kad bude neki ufc u normalne sate..pozovem loreiu i još 2 i svak po 15 kn....

Da sam u Splitu vrlo rado bih prihvatio poziv :)1
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

bruce lee
2011-06-27T22:51:09Z
za 50kn se mogu napit u dućanu. zašto plaćat nešto što možemo gledat besplatno
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
Slash
2011-06-27T23:07:01Z
bruce lee wrote:

Zato jer to što ti gledaš besplatno nekoga u biti košta (čitaj - UFC) i na taj način napokon možeš dati novce za onaj proizvod koji veliki ljudi broj plaća (uključujući i onoga koji streama event) i koji košta da bi ti mogao uživati u njemu (tom proizvodu, tj. borbama). Pretpostavljam da plaćaš kartu za koncert, ili da plaćaš hranu u dućanu umjesto da ilegalno sa strane uzmeš besplatno ili?

Dakle fight channel plaća UFC-u prava za prijenos, a UFC plaća borce i popratno osoblje (sve što ide uz takvu kompaniju), tako da ti svojim plaćanjem produkta (čitaj, UFC-a na fight channelu) na neki način plaćaš upravo i borce koji tamo krvare da bi ti mogao uživati u borbama.

Naravno, ne može svatko od nas platit svaki event, ali s vremena na vrijeme dok je super event ne vidim zašto nebi dali 49 kn i uživali u fotelji s pivom i čipsom, u HD kvaliteti borbi. Ako se još skupi ekipa, podijeli trošak PPV-a i alkohola/soka/grickalica na broj ljudi i ispada još jeftinije.
dr jupidu
2011-06-27T23:15:34Z
Slash wrote:

bruce lee wrote:

Zato jer to što ti gledaš besplatno nekoga u biti košta (čitaj - UFC) i na taj način napokon možeš dati novce za onaj proizvod koji veliki ljudi broj plaća (uključujući i onoga koji streama event) i koji košta da bi ti mogao uživati u njemu (tom proizvodu, tj. borbama). Pretpostavljam da plaćaš kartu za koncert, ili da plaćaš hranu u dućanu umjesto da ilegalno sa strane uzmeš besplatno ili?

Dakle fight channel plaća UFC-u prava za prijenos, a UFC plaća borce i popratno osoblje (sve što ide uz takvu kompaniju), tako da ti svojim plaćanjem produkta (čitaj, UFC-a na fight channelu) na neki način plaćaš upravo i borce koji tamo krvare da bi ti mogao uživati u borbama.

Naravno, ne može svatko od nas platit svaki event, ali s vremena na vrijeme dok je super event ne vidim zašto nebi dali 49 kn i uživali u fotelji s pivom i čipsom, u HD kvaliteti borbi. Ako se još skupi ekipa, podijeli trošak PPV-a i alkohola/soka/grickalica na broj ljudi i ispada još jeftinije. [/quote

pa da...ja sam svojevremeno za 200 kn 10 ljudi nahranio i napio

7 kg srdela 70 kn....vino 5 l 50 kn....krumnpira ..kupus salate i kruha...

za 200 kuna svi se nažderali 🙂
-HMD-
2011-06-27T23:17:26Z
Slash wrote:

bruce lee wrote:

Naravno, ne može svatko od nas platit svaki event, ali s vremena na vrijeme dok je super event ne vidim zašto nebi dali 49 kn i uživali u fotelji s pivom i čipsom, u HD kvaliteti borbi. Ako se još skupi ekipa, podijeli trošak PPV-a i alkohola/soka/grickalica na broj ljudi i ispada još jeftinije.

mislim da će UFC prilično dobro preživjeti i bez novaca iz Hrvatske :)20
bbbmarc
2011-06-27T23:23:38Z
dr jupidu wrote:

i ti za 5kn gledaš
:)20

ps
nemam max-tv niti neko drugo kablovinje, da je u normalnom terminu, da se skupi 3-4 ili više drugara, bez problema je bih dao 50 kuna (ispada 10-15kn po čoveku - što je smiješno malo)
Slash
2011-06-27T23:27:14Z
-HMD- wrote:

Slash wrote:

bruce lee wrote:

mislim da će UFC prilično dobro preživjeti i bez novaca iz Hrvatske :)20

Nije poanta u tome... :)18
bbbmarc
2011-06-27T23:30:28Z
dr jupidu wrote:

pa da...ja sam svojevremeno za 200 kn 10 ljudi nahranio i napio

7 kg srdela 70 kn....vino 5 l 50 kn....krumnpira ..kupus salate i kruha...

za 200 kuna svi se nažderali :)

ti si sine ko isus jerbateled
:)18
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-06-27T23:31:37Z
izravno gledanje na tv što su svi mogli gledati na novoj i stream su nebo i zemlja. cijena im je korektna i dobro da uopće postoji ta opcija iako bi radi popularizacije sporta najbolje bilo da ga prenosi neki sportski kablovski program poput sportkluba. ovako to i dalje gledaju samo zadrti mma fanovi koji će naručit ppv
bruce lee
2011-06-27T23:31:42Z
jupidu sjećaš li se borbi tayson-lewis-holyfild, princ nasim, barera, braća kličko, mavrović...
boksači su zarađivali po 50 000 000 dolara a mi smo gledali besplatno
danas većina ufc boraca zarađuje manje od 50 000 usd a ja bi morao plaćat 50kn, nema šanse, koga da plaćam onog ćelavog kretena i arapske vlasnike. ja neću ti kako oćeš
platim kartu za mma, boks, k1 u splitu ali ufc nikad neću

što je to max-tv. korporacija koja ponudi više love od hrt-a i onda nam nabija cjene, to sranje neće nikad uć u moju kuću.
sjeti se 90ih nba besplatno, formula1 besplatno, nogometa koliko želiš, španjolska liga, talijanska, engleska svi mogući euro-kupovi u svim sportovima, sve besplatno a onda se netko sitio da bi nam to mogli naplaćivat. zbog max-tv nemogu gledat barcelona-real na tv, nego moram na livestream. zbog pay-tv propada nogomet, ljudi skuže da ih neko zajebaje pa se okrenu drugim sportovima. znaš li da vrhunski igrači malog baluna zarađuju milijune a možemo ih gledat besplatno.

ti skupi ekipu, plati za prjenos, kupite koka-kolu, hamburgere i pomfrit u mekdonaldsa, kupite kape i majice sa omiljenim borcima i vičite difens difens ko prava debilna američka publika
e.peace
2011-06-27T23:44:14Z
bruce lee wrote:

jupidu sjećaš li se borbi tayson-lewis-holyfild, princ nasim, barera, braća kličko, mavrović...
danas većina ufc boraca zarađuje manje od 50 000 usd a ja bi morao plaćat 50kn, nema šanse, koga da plaćam onog ćelavog kretena i arapske vlasnike. ja neću ti kako oćeš

što je to max-tv. korporacija koja ponudi više love od hrt-a i onda nam nabija cjene, to sranje neće nikad uć u moju kuću.
sjeti se 90ih nba besplatno, formula1 besplatno, nogometa koliko želiš, španjolska liga, talijanska, engleska svi mogući euro-kupovi u svim sportovima, sve besplatno a onda se netko sitio da bi nam to mogli naplaćivat. zbog max-tv nemogu gledat barcelona-real na tv, nego moram na livestream. zbog pay-tv propada nogomet, ljudi skuže da ih neko zajebaje pa se okrenu drugim sportovima. znaš li da vrhunski igrači malog baluna zarađuju milijune a možemo ih gledat besplatno.

ti skupi ekipu, plati za prjenos, kupite koka-kolu, hamburgere i pomfrit u mekdonaldsa, kupite kape i majice sa omiljenim borcima i vičite difens difens ko prava debilna američka publika

Ili tremendes hahahaha :)20
Slash
2011-06-27T23:44:16Z
bruce lee wrote:

Sjećamo se svi tih borbi, više-manje. I sad ti misliš da te borbe nitko nije platio? Da se HTV ili tko ih je već prenosio nije pokrio sa sponzorima, pa da budu besplatne kod nas? Najbolje da su bili na gubitku zbog tih borbi :)18
I dosta tih borbi je bilo na PPV-u, (Tyson, Holyfield, Barrera) samo na drugom tržištu (američko ili englesko), a jedini razlog zašto su bile besplatne za gledati kod nas je taj jer ih je netko drugi platio (HTV).

Nek HRT ponudi više love od Max Tv-a pa ćeš ih ti i dalje gledati besplatno, a do onda vrijedi zakon tržišta. Tak da ti streamaj fino, a mi ćemo u skladu sa svojim mogućnostima platiti koji put PPV, jer 49 kn je smiješna cijena, pogotovo ako se skupi ekipa pa ćemo svi zajedno vikat difens. Danas sve košta, prije prihvatiš to, prije ti bude lakše u životu.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2011-06-27T23:56:34Z
To je kod nas ostala navika iz starih vremena gledati vrhunske sportske showove na takvim otvorenim kanalima, ali i tome polako dolazi kraj. Free to air TV kanali jednostavno si ne mogu priuštiti tako skupa TV prava, tako da će pay TV sve više preuzimat takve prijenose, isto kao što je vani već odavno praksa.
Pay TV em uzima novac za prijenos, em ih prijenos zbog manje pokrivenosti izađe višestruko jeftinije nego primjerice Novu TV koju besplatno gleda 5 milijuna ljudi (što veća pokrivenost, to su skuplja TV prava).
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bruce lee
2011-06-28T00:08:52Z
problem je što max-tv može platit više od hrt-a jer se naplaćuju od nas a hrt samo od sponzora
znam ja da su sponzori plaćali prjenose na hrt-u i volio bih da tako ostane ako je vama draže da vi plaćate umisto sponzora onda uzmite max-tv. nije skup preplata 100kn za osnovni paket + 60kn za dodatne kanale + 30kn za prave utakmice + 50 kn za ufc + 15kn za svaki novi film
sami nastavite što bi se moglo još naplaćivati npr. big brader
Similar Topics
Users browsing this topic