Sponsor
Joeseph Jones
2011-06-15T08:21:08Z
travarica wrote:

http://naafs.biz/site/2011/06/1...lti-fight-deal-with-ufc/ 

čestitke

Odlicna vijest. Svaka cast Stipi. Veselim se njegovim borbama!!
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-06-15T08:30:54Z
Odlično!! :)36
shogun
2011-06-15T08:32:27Z
svaka cast! bas me zanima dali ce one kockaste hlacice nosit i u ufc-u
huerta
2011-06-15T09:02:55Z
Nebi se cudio da bude CroCop vs Miocic.
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-06-15T09:50:02Z
svaka cast majstore...:)15
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-06-15T10:17:26Z
Toooooooooooooooooo
Pratim Stipeta i želim mu puno sreće.
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
The Miner
2011-06-15T10:56:42Z
Nema od njega u Ufc-u nista...
maro-du
2011-06-15T11:05:09Z
sviđa mi se jer covjek voli ulazit u razmjene i zanimljiv je, ali cisto sumnjam da od njega moze ista biti... one je prakticki poluteskas, a ne teskas.. neki poluteskasi izgledaju masivnije od njega... tesko da ce to u ufc-u proc...
nofrx
2011-06-15T11:28:23Z
čestitam, ali morat će se u UFC-u malo pametnije borit
KW CHAMPION
mmjaws
2011-06-15T11:43:31Z
maro-du wrote:

sviđa mi se jer covjek voli ulazit u razmjene i zanimljiv je, ali cisto sumnjam da od njega moze ista biti... one je prakticki poluteskas, a ne teskas.. neki poluteskasi izgledaju masivnije od njega... tesko da ce to u ufc-u proc...

pa jednostavno skine do poluteške...za njega bi do srednje još bilo najbolje skidat..
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-06-15T11:53:34Z
mmjaws wrote:

maro-du wrote:

pa jednostavno skine do poluteške...za njega bi do srednje još bilo najbolje skidat..

ja mislim da je do veltera najbolji...mozda cak i lake al onda nema udarca sto jupidu kaze...cekamo da se on oglasi
KRU MUAY THAI
2011-06-15T11:53:45Z
The Miner wrote:

Slažem se, nema tu mnogo toga... Težko taj nešto može napravit, osim što ima prirodne predispozicije visine i relativne snage. Svakojaki danas dobijaju šanse u mma, zato i nema tehničkih mečeva. Nije to to, i mislim da ništa od velike priče bez obzira na score. 9:0
maro-du
2011-06-15T12:37:22Z
mmjaws wrote:

maro-du wrote:

mozda sam ga krivo procjenio, iste je visine i kilaze kao dos santos, al brate izgleda mrsavije i jadnije od njega 10 puta...
Aleksa
2011-06-15T12:40:39Z
ima na njemu mjesta da nabije i 20kg ako želi.... želim mu uspješnu UFC avanturu
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-06-15T12:52:04Z
KRU MUAY THAI wrote:

The Miner wrote:

Slažem se, nema tu mnogo toga... Težko taj nešto može napravit, osim što ima prirodne predispozicije visine i relativne snage. Svakojaki danas dobijaju šanse u mma, zato i nema tehničkih mečeva. Nije to to, i mislim da ništa od velike priče bez obzira na score. 9:0

UFC je već velika priča.
Vidjet ćemo...
Ima full potencijala a i naš je dečko:)1
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-06-15T13:09:22Z
maro-du wrote:

mmjaws wrote:

maro-du wrote:

mozda sam ga krivo procjenio, iste je visine i kilaze kao dos santos, al brate izgleda mrsavije i jadnije od njega 10 puta...

ne treba ga odmah uspoređivat sa JDS-om...ipak su on i Cain klasa za sebe i ostali im ne mogu ni primirisat.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-06-15T13:22:13Z
HW kategorija je najslabija od svih, uvijek bila i uvijek će biti kako u boksu tako i ovdje. Izuzev Caina, JDS-a i još nekolicine s vrha (Mir, Carwin, Lesnar), ja ne vidim nikog drugog koji bi bio nepremostiv za Stipu.
Ne treba ga odmah otpisati, može on napravit solidnu UFC karijeru.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Seded
2011-06-15T13:33:13Z
bero wrote:

HW kategorija je najslabija od svih, uvijek bila i uvijek će biti kako u boksu tako i ovdje. Izuzev Caina, JDS-a i još nekolicine s vrha (Mir, Carwin, Lesnar), ja ne vidim nikog drugog koji bi bio nepremostiv za Stipu.

Baš tako. Padne mi mrak na oči od takvih postova tipa "nema on šta tražit..." jer isto tako se pričalo i za JDS-a prije Werduma pa je čovjek počistio HW kategoriju.

Puno sreće Stipi, nadam se da ćemo ga gledati što prije!
"It's not checkmate. The king has one more move."
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-06-15T13:58:39Z
Seded wrote:

bero wrote:

Baš tako. Padne mi mrak na oči od takvih postova tipa "nema on šta tražit..." jer isto tako se pričalo i za JDS-a prije Werduma pa je čovjek počistio HW kategoriju.

Puno sreće Stipi, nadam se da ćemo ga gledati što prije!

+1 za oba posta