Ono, najlosiji u toj diviziju su : Joey Beltran, Rob Broughton,Christian Morecraft, Aaron Rosa mada ni protiv njih Mirku pobeda nije zagarantovana cak naprotiv.
Hehe Hunt bi ovaj put prosao kroz njega...nebi bilo dobro da mu njega daju.ma hunt je u jako lošoj formi i stanju...onaj zadnji meč je dobio jer je protivnik još lošiju
Hehe Hunt bi ovaj put prosao kroz njega...nebi bilo dobro da mu njega daju.
Baš gledan listu teškaša i stvarno neznan koga bi mu mogli dat, možda Hunta ili Rothwella.ni ja , baš nemam pojma.minotaura kad izgubi.
Baš gledan listu teškaša i stvarno neznan koga bi mu mogli dat, možda Hunta ili Rothwella.ni ja , baš nemam pojma.
Baš gledan listu teškaša i stvarno neznan koga bi mu mogli dat, možda Hunta ili Rothwella.
ja bi vise od svega htio vidjeti Mirko vs Hunt...ali bojim se da bi danasnjeg Mirka Hunt zacas poslao na spavanje :)3 ???????današnji hunt nema nikakve šanse protiv mirka....nikakveMislio si da danasnji Hunt nema nikakve sanse protiv pravog MMA borca? Hunt ima KO power u obje ruke, jako dobar boks, jako dobro apsorbira udarce i voli se potuc.. Mislim da je to previse za Mirka na kraju karijere, a da ne pricamo da je Mirko preponosan da ga rusi i submita dolje, jer je hunt teska truba u parteru.jako je loš današnji hunt... skinuo je nešto kila al nekako nije to to...u padu je....mislim da bi ga danas mirko dobio..U ponedeljak sam bio kod mirka na treningu i doktore mogu ti rec da bi i Badr Hari pao u prvoj rundi a kamoli ne Huntauglavnom da dode do tog meca Mirko bi se USRO od straha kad bi vidio Hunta a o ishodu uopce netreba polemiziratmolim prevod ?[/quotecega?U ponedeljak sam bio kod mirka na treningu i doktore mogu ti rec da bi i Badr Hari pao u prvoj rundi a kamoli ne Huntauglavnom da dode do tog meca Mirko bi se USRO od straha kad bi vidio Hunta a o ishodu uopce netreba polemiziratovo je kao šala da si bio na treningu:)?
ja bi vise od svega htio vidjeti Mirko vs Hunt...ali bojim se da bi danasnjeg Mirka Hunt zacas poslao na spavanje :)3 ???????današnji hunt nema nikakve šanse protiv mirka....nikakveMislio si da danasnji Hunt nema nikakve sanse protiv pravog MMA borca? Hunt ima KO power u obje ruke, jako dobar boks, jako dobro apsorbira udarce i voli se potuc.. Mislim da je to previse za Mirka na kraju karijere, a da ne pricamo da je Mirko preponosan da ga rusi i submita dolje, jer je hunt teska truba u parteru.jako je loš današnji hunt... skinuo je nešto kila al nekako nije to to...u padu je....mislim da bi ga danas mirko dobio..U ponedeljak sam bio kod mirka na treningu i doktore mogu ti rec da bi i Badr Hari pao u prvoj rundi a kamoli ne Huntauglavnom da dode do tog meca Mirko bi se USRO od straha kad bi vidio Hunta a o ishodu uopce netreba polemiziratmolim prevod ?[/quotecega?U ponedeljak sam bio kod mirka na treningu i doktore mogu ti rec da bi i Badr Hari pao u prvoj rundi a kamoli ne Huntauglavnom da dode do tog meca Mirko bi se USRO od straha kad bi vidio Hunta a o ishodu uopce netreba polemizirat
ja bi vise od svega htio vidjeti Mirko vs Hunt...ali bojim se da bi danasnjeg Mirka Hunt zacas poslao na spavanje :)3 ???????današnji hunt nema nikakve šanse protiv mirka....nikakveMislio si da danasnji Hunt nema nikakve sanse protiv pravog MMA borca? Hunt ima KO power u obje ruke, jako dobar boks, jako dobro apsorbira udarce i voli se potuc.. Mislim da je to previse za Mirka na kraju karijere, a da ne pricamo da je Mirko preponosan da ga rusi i submita dolje, jer je hunt teska truba u parteru.jako je loš današnji hunt... skinuo je nešto kila al nekako nije to to...u padu je....mislim da bi ga danas mirko dobio..U ponedeljak sam bio kod mirka na treningu i doktore mogu ti rec da bi i Badr Hari pao u prvoj rundi a kamoli ne Huntauglavnom da dode do tog meca Mirko bi se USRO od straha kad bi vidio Hunta a o ishodu uopce netreba polemiziratmolim prevod ?[/quotecega?
ja bi vise od svega htio vidjeti Mirko vs Hunt...ali bojim se da bi danasnjeg Mirka Hunt zacas poslao na spavanje :)3 ???????današnji hunt nema nikakve šanse protiv mirka....nikakveMislio si da danasnji Hunt nema nikakve sanse protiv pravog MMA borca? Hunt ima KO power u obje ruke, jako dobar boks, jako dobro apsorbira udarce i voli se potuc.. Mislim da je to previse za Mirka na kraju karijere, a da ne pricamo da je Mirko preponosan da ga rusi i submita dolje, jer je hunt teska truba u parteru.jako je loš današnji hunt... skinuo je nešto kila al nekako nije to to...u padu je....mislim da bi ga danas mirko dobio..U ponedeljak sam bio kod mirka na treningu i doktore mogu ti rec da bi i Badr Hari pao u prvoj rundi a kamoli ne Huntauglavnom da dode do tog meca Mirko bi se USRO od straha kad bi vidio Hunta a o ishodu uopce netreba polemizirat
ja bi vise od svega htio vidjeti Mirko vs Hunt...ali bojim se da bi danasnjeg Mirka Hunt zacas poslao na spavanje :)3 ???????današnji hunt nema nikakve šanse protiv mirka....nikakveMislio si da danasnji Hunt nema nikakve sanse protiv pravog MMA borca? Hunt ima KO power u obje ruke, jako dobar boks, jako dobro apsorbira udarce i voli se potuc.. Mislim da je to previse za Mirka na kraju karijere, a da ne pricamo da je Mirko preponosan da ga rusi i submita dolje, jer je hunt teska truba u parteru.jako je loš današnji hunt... skinuo je nešto kila al nekako nije to to...u padu je....mislim da bi ga danas mirko dobio..
ja bi vise od svega htio vidjeti Mirko vs Hunt...ali bojim se da bi danasnjeg Mirka Hunt zacas poslao na spavanje :)3 ???????današnji hunt nema nikakve šanse protiv mirka....nikakveMislio si da danasnji Hunt nema nikakve sanse protiv pravog MMA borca? Hunt ima KO power u obje ruke, jako dobar boks, jako dobro apsorbira udarce i voli se potuc.. Mislim da je to previse za Mirka na kraju karijere, a da ne pricamo da je Mirko preponosan da ga rusi i submita dolje, jer je hunt teska truba u parteru.
ja bi vise od svega htio vidjeti Mirko vs Hunt...ali bojim se da bi danasnjeg Mirka Hunt zacas poslao na spavanje :)3 ???????današnji hunt nema nikakve šanse protiv mirka....nikakve
ja bi vise od svega htio vidjeti Mirko vs Hunt...ali bojim se da bi danasnjeg Mirka Hunt zacas poslao na spavanje :)3
Hehe Hunt bi ovaj put prosao kroz njega...nebi bilo dobro da mu njega daju.ma hunt je u jako lošoj formi i stanju...onaj zadnji meč je dobio jer je protivnik još lošijuHehe a Mirko je u boljoj formi i boljem stanju? Ne vidim kak bi ga Mirko dobio...bez obzira sto ti kazes da je Hunt u banani.
nije crocop toliko loš koliko su predobri shaub i mir....mirko još uvijek sredjuje srednju klasu
Hehe Hunt bi ovaj put prosao kroz njega...nebi bilo dobro da mu njega daju.ma hunt je u jako lošoj formi i stanju...onaj zadnji meč je dobio jer je protivnik još lošijuHehe a Mirko je u boljoj formi i boljem stanju? Ne vidim kak bi ga Mirko dobio...bez obzira sto ti kazes da je Hunt u banani.nije crocop toliko loš koliko su predobri shaub i mir....mirko još uvijek sredjuje srednju klasu
Baš čitam po raznim stranim portalima o CC.Većina ekipe bi ga htjela vidjeti...
slika s nokauta
Baš čitam po raznim stranim portalima o CC.Većina ekipe bi ga htjela vidjeti......u penziji
slika s nokautaMožda (zapravo sigurno) više i nije top borac ali je i dalje top cucak kad su female fanovi u pitanju! :)1
Baš čitam po raznim stranim portalima o CC.Većina ekipe bi ga htjela vidjeti protiv Minotaura.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close