Freak
2011-05-27T11:14:21Z
Sretan rođendan!
UserPostedImage
:)1

PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.
dr jupidu
2011-05-27T11:44:29Z
hvala tigru šta je rekao da je pfs forum najbolji

šteta šta to izjavi na svim forumima...........
dr jupidu
2011-05-27T12:17:10Z
www.držimdoriječi.com 

tiger wrote: Mislim da je vrijeme da ja pokupim prnje ,jer nisdam od onih sto trpe nepravdu,ponizenje jos od likova koji nisu prosli za 100 ko ja za jedan zivot,nekako osjecam se ko pisonja u onom derneku kod Amileil ko krme u Teheranu,iako nisam musliman,pola jesam al ja to ne gledam nista.
Forum je ok. samo previse pametnih i prtepotentnih za moj ukus ,ma ni to ne smeta neg ono kad smo jednom sjedili u Korculi ,konobar je leto oko nekih nijemaca ,mi cekamo ja pastu dosla je ko kamen,na kraju nijemi mu jos ostadose duzni a mi mu ostavismo planiranih 100 kuna ,krenu od mog prijatelja zena da nesto kaze reko daj idemo drugdje sta on zna ,dva mjeseca vidi civilizaciju i ostali ,galeboviiii.
Ma svasta bi reko ,nekad me stid nikad se rijesit ovog kompa a ubi me s grskama ,posdebno kad citaju ljudi koji me znaju i da sam pisac i svasta.ja volim pustat na svom profilu svasta ,sad bi pustio nesto za nekog borca da ima entrance song ,jos niko je ne koristi
A et poslusajte ,ma bice vam mrsko ,al et terminator theme 2.
Znam bice nekad tesko nekom nesto ne rec al da ima sad glasanje 90 posto ljudi bi volilo.
Zato zbogom i puno srece u daljnjem radu,od srca Tiger
tiger04
  • tiger04
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-27T13:55:36Z
Daj Jupidu skini mi se s k...
da si ti bio covjek prihvatio bi moju okladu
da dodjem s knjigom i da se slikam
ti samo 1000 ja ulazem 10 000 eura.
POPUSTI ME:)12
Imas ti pametnijeg posla i kojim to forumima sam izjavio.
Ma nisi vrijedan off topica
dr jupidu
2011-05-27T14:05:51Z
tiger wrote: ------Mislim da je vrijeme da ja pokupim prnje .............LAŽ1-.NIJE ODRŽAO RIJEČ,jer nisdam od onih sto trpe nepravdu LAŽ2 -OTRPIO JE ,ponizenje jos od likova koji nisu prosli za 100 ko ja za jedan zivot,nekako osjecam se ko pisonja u onom derneku kod Amileil ko krme u Teheranu,iako nisam musliman,pola jesam al ja to ne gledam nista.LAŽ3-ZAŠTO SPOMINJE AKO NEGLEDA
Forum je ok. samo previse pametnih i prtepotentnih za moj ukus ,ma ni to ne smeta neg ono kad smo jednom sjedili u Korculi ,konobar je leto oko nekih nijemaca ,mi cekamo ja pastu dosla je ko kamen,na kraju nijemi mu jos ostadose duzni a mi mu ostavismo planiranih 100 kuna ,krenu od mog prijatelja zena da nesto kaze reko daj idemo drugdje sta on zna ,dva mjeseca vidi civilizaciju i ostali ,galeboviiii.
Ma svasta bi reko ,nekad me stid nikad se rijesit ovog kompa a ubi me s grskama ,posdebno kad citaju ljudi koji me znaju i da sam pisac i svasta.ja volim pustat na svom profilu svasta ,sad bi pustio nesto za nekog borca da ima entrance song ,jos niko je ne koristi
A et poslusajte ,ma bice vam mrsko ,al et terminator theme 2.
Znam bice nekad tesko nekom nesto ne rec al da ima sad glasanje 90 posto ljudi bi volilo.
Zato zbogom i puno srece u daljnjem radu,od srca Tiger LAŽ 4......

LAŽ 1 +LAŽ2+LAŽ3+LAŽ4= ....................... LAŽI LAŽO LAŽI ME TI TO RADIŠ NAJBOLJE ....

dr jupidu
2011-05-27T14:07:28Z
PFS-PRVI U ISTINA

pfs & tiger-prvi u laž
tiger04
  • tiger04
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-27T14:14:42Z
Jupidu ti si bolestan covjek ,molijm te zasad ,zaobidji me ,
ako neces ,onda posalji adresu ja sam cesto u ZG i da to rijesimo.
Jer za opkladu muda nemas ,jedino to izosdtavis.
OVO JE ZADNJE STO CU NAPISAT VEZANO ZA TEBE.
:)2
Reaktivac
2011-05-27T14:19:54Z
tiger04 wrote:

Jupidu je okačio rukavice o klin, tako da ništa od borbe. :)1

P.S. Jupi je u Splitu, tako da predlažem sačekušu na Marjanu... :)37 Pošto nije baš brz, lako ćeš ga uloviti... :)4
dr jupidu
2011-05-27T14:21:30Z
tiger04 wrote:

ne kladim se s ljudima koji ne idrže obećanje...obećao si da odlaziš
nisi ispunio riječ

kako da ti vjerujem da bi došao? ako lažeš da odlaziš....

Reaktivac
2011-05-27T14:23:48Z
Forumaški fightcard... 2011

1. tiger zmaj od Bosne vs. Jupi ninjutsu ST system.

2. ?

... :)20
dr jupidu
2011-05-27T14:25:00Z
Reaktivac wrote:

tiger04 wrote:

P.S. Jupi je u Splitu, tako da predlažem sačekušu na Marjanu... :)37 Pošto nije baš brz, lako ćeš ga uloviti... :)4

jedino ako napravi kvalifikacije s tobom...i ako pobijedi... ipak mora pokazat bar najminimalnije sposobnosti....

ja sam veoma human čovjek eto bar da pokaže minimalne sposobnosti i prođe bar reaktivca

jasno mma pravila...... wing čung i maga krava mlikara išli bi u korist tigra
Reaktivac
2011-05-27T14:30:04Z
dr jupidu wrote:

jedino ako napravi kvalifikacije s tobom...i ako pobijedi... ipak mora pokazat bar najminimalnije sposobnosti....

ja sam veoma human čovjek eto bar da pokaže minimalne sposobnosti i prođe bar reaktivca

Tiger je meni OK čovjek i ako se ikada upoznamo, nije bed da malo grapplamo. Poslje pivica i zezancija..

To kao uvod za tebe... :)20

Može tamo na jesen, kada osjetno padnem ispod 100-tke (103,4 kg danas) i kada prodjem pripreme kod nofrxa i artija po makarskim plažama. :)1
dr jupidu
2011-05-27T15:00:11Z
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

Tiger je meni OK čovjek i ako se ikada upoznamo, nije bed da malo grapplamo. Poslje pivica i zezancija..

To kao uvod za tebe... :)20

Može tamo na jesen, kada osjetno padnem ispod 100-tke (103,4 kg danas) i kada prodjem pripreme kod nofrxa i artija po makarskim plažama. :)1

dogovori se u caffe baru tvoje zgrade.... pa kako ionako neće doć da uštediš gorivo
e.peace
2011-05-27T17:06:11Z
dr jupidu wrote:

Reaktivac wrote:

tiger04 wrote:

A gdje su braća Fuaz i Muaz thai :)20
Satrap
2011-05-27T18:46:55Z
Genijalni ste, hahahahaha...
dr jupidu
2011-05-27T22:38:36Z
dr jackle & mr hyde

dr jupidu & tiger

samo za inteligentne s foruma..rješite pojam
nofrx
2011-05-28T00:01:22Z
jupidu je potpuno u pravu.
otkad je ukazao na tigerove nebulozne postove, tiger se popravio i može se razumit sve šta napiše
KW CHAMPION
Satrap
2011-05-28T00:46:05Z
nofrx wrote:

jupidu je potpuno u pravu.
otkad je ukazao na tigerove nebulozne postove, tiger se popravio i može se razumit sve šta napiše

Dobro si to primjetio, u zadnje vrijeme su mu postovi i u semantičkom i u sintaktičom smislu sve bolji i bolji.
dr jupidu
2011-05-28T08:23:05Z
tako je... vi ste najbolji forum i nijedan forum se nemože usporediti s vama jer vi ste najbolji forum i znalci ste.

a ja sam kod tetke pojeo sarme

jučer sam kupio kolute za kupanje da se ne utopim