tiger wrote: ------Mislim da je vrijeme da ja pokupim prnje .............LAŽ1-.NIJE ODRŽAO RIJEČ,jer nisdam od onih sto trpe nepravdu LAŽ2 -OTRPIO JE ,ponizenje jos od likova koji nisu prosli za 100 ko ja za jedan zivot,nekako osjecam se ko pisonja u onom derneku kod Amileil ko krme u Teheranu,iako nisam musliman,pola jesam al ja to ne gledam nista.LAŽ3-ZAŠTO SPOMINJE AKO NEGLEDA
Forum je ok. samo previse pametnih i prtepotentnih za moj ukus ,ma ni to ne smeta neg ono kad smo jednom sjedili u Korculi ,konobar je leto oko nekih nijemaca ,mi cekamo ja pastu dosla je ko kamen,na kraju nijemi mu jos ostadose duzni a mi mu ostavismo planiranih 100 kuna ,krenu od mog prijatelja zena da nesto kaze reko daj idemo drugdje sta on zna ,dva mjeseca vidi civilizaciju i ostali ,galeboviiii.
Ma svasta bi reko ,nekad me stid nikad se rijesit ovog kompa a ubi me s grskama ,posdebno kad citaju ljudi koji me znaju i da sam pisac i svasta.ja volim pustat na svom profilu svasta ,sad bi pustio nesto za nekog borca da ima entrance song ,jos niko je ne koristi
A et poslusajte ,ma bice vam mrsko ,al et terminator theme 2.
Znam bice nekad tesko nekom nesto ne rec al da ima sad glasanje 90 posto ljudi bi volilo.
Zato zbogom i puno srece u daljnjem radu,od srca Tiger LAŽ 4......
LAŽ 1 +LAŽ2+LAŽ3+LAŽ4= ....................... LAŽI LAŽO LAŽI ME TI TO RADIŠ NAJBOLJE ....