Hammers
  • Hammers
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-25T13:55:29Z
Evo ja kao fan i veliki postovaoc lika i djela cika Dane :)1 otvaram ovaj topic na kojem cu postavljati novosti o njemu, neke zanimljivosti, clipove njegovog video bloga itd. neko ga voli, neko mrzi, al jedno je sigurno ovaj covjek zasluzuje ogromno postovanje. sa svojim partnerima napravio je revoluciju u svijetu mma.
evo za pocetak zadnji clip sa njegovog video bloga..

UFC 130 videos blog with Dana White (Episode one)
Sponsor
bruce lee
2011-05-25T14:10:51Z
ja ga nevolim zato što stalno vriđa fedora
one izjave da fedor nije ništa napravio za mma, da je lesnar bolji...
može reć samo debil ili neko pokvareno govno
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-05-25T14:16:55Z
preeksponiran je. stalno gura sebe u prvi plan. to šta misli o borcima i kakve ima međusobne odnose s njima i njihovim menadžerima ne treba stalno javno iznosit. i svi ti blogovi su opet fokusirani na njega. mene zanimaju borbe i borci a ne on i njegova preseravanja. inače je ok i za mma je napravio velike stvari
Kimura
2011-05-25T15:00:02Z
Dobro je netko rekao na ovom forumu: Dana varira od totalne face do totalnog kretena. Čini mi se da ga to najbolje opisuje.

Kao fan MMA sporta, Dana White je izuzetno zanimljiv i informiran lik, i s užitkom pratim njegove video-blogove. Ukoliko se ne tiče njegovog ega, uglavnom je i dosta realan kad priča o borcima, match-upovima i sl.

Kao predsjednik agresivno-rastućeg UFC-a, uglavnom je lik koji mijenja mišljenje kako vjetar puše - prilagođavajući ga novim tijekovima novca, slave i monopolizma, te lik koji je u stanju vlastite motive i motive svoje kompanije zakrabuljiti u totalni apsurd, za one koji ga ne znaju prokljuviti.

Uglavnom, jako kontroverzan lik, koji briljira u nekim stvarima dok u drugima pada ispod najniže razine.
dr jupidu
2011-05-25T15:09:48Z
Hammers wrote:

Evo ja kao fan i veliki postovaoc lika i djela cika Dane :)1 otvaram ovaj topic na kojem cu postavljati novosti o njemu, neke zanimljivosti, clipove njegovog video bloga itd. neko ga voli, neko mrzi, al jedno je sigurno ovaj covjek zasluzuje ogromno postovanje. sa svojim partnerima napravio je revoluciju u svijetu mma.
evo za pocetak zadnji clip sa njegovog video bloga..

UFC 130 videos blog with Dana White (Episode one)

ovo bi ja stavija pod sticky...
tako da imamo pri ruci odmah novosti o dani whiteu tj ufc-u......a kako si ti fan onda ćeš nam odma kazat lim novo nešto izađe

super
rampage308
2011-05-25T19:49:33Z
odlicno!

evo i ja sam velik obozavatelj lika i dijela DW-a :)36
Hammers
  • Hammers
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-27T12:55:54Z
UFC 130 videos blog with Dana White (Episode two)