Ok, ovo je nastavak priče o mom internetu.......ja sam doslovce u fazi kad planiram otići u b-net i derat se na svakog službenika tamo......
Dakle sad više nije problem na centrali, jer mi telefon radi.......
Internet mi radi ko stara baba, malo ga ima, malo ga nema, ok ja se spajam preko wirelessa, ali je do prije mjesec i pol to sve normalno radilo.....
Zadnja 4 dana je neizdrživo, malo-malo pa se ugasi, pa mi piše da je spojen samo lokalno(onaj žuti trokutić s uskličnikom), pa mi uopće nema moje mreže, a sve druge okolo uredno hvatam......Zatim ako ju nađe se ne želi spojiti na nju, nego govori da ne dobiva signal od wireless routera.....
Njih sam već valjda 8 puta zvala i promijenili su kanal, zatim frekvenciju, zatim isključili firewall, pa onda snizili nekakvu zaštitu(ovo zadnje zato što imam vistu, pa je kao to razlog)....Sad su već postali dosta neljubazni, jer valjda briju da ih zezam, ne znam.....Tehničara se nisu sjetili poslati ova 4 dana, nego samo tvrde da će sad sve biti uredu.....
Zadnje su mi rekli da će napravi nalog za servis i da će doći ovdje sa svojim laptopom i kao ako tada neće biti prekida(btw.njima cijelo vrijeme piše da sam ja spojena na net, čak i kad nisam) da će mi naplatiti servis, a ako bude prekida da će mi zamijeniti ruter......
Ovo je prvi put da tolko dugo imam problema s njima i mislim ja bih već mogla raskinutu ugovor radi nekvalitetne usluge, a ne da mi naplate servis!!!!
Jel itko imao ovakve probleme? Jer mene je najviše strah da će oni doći ovdje i biti 10 min i u tih 10 min neće doći do prekida i kaj sam onda, nit će mi ruter zamijeniti niti išta!!!!!!
Luda saaaaaaam........
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))