Soraya
  • Soraya
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-16T21:20:00Z
Ok, ovo je nastavak priče o mom internetu.......ja sam doslovce u fazi kad planiram otići u b-net i derat se na svakog službenika tamo......

Dakle sad više nije problem na centrali, jer mi telefon radi.......

Internet mi radi ko stara baba, malo ga ima, malo ga nema, ok ja se spajam preko wirelessa, ali je do prije mjesec i pol to sve normalno radilo.....

Zadnja 4 dana je neizdrživo, malo-malo pa se ugasi, pa mi piše da je spojen samo lokalno(onaj žuti trokutić s uskličnikom), pa mi uopće nema moje mreže, a sve druge okolo uredno hvatam......Zatim ako ju nađe se ne želi spojiti na nju, nego govori da ne dobiva signal od wireless routera.....

Njih sam već valjda 8 puta zvala i promijenili su kanal, zatim frekvenciju, zatim isključili firewall, pa onda snizili nekakvu zaštitu(ovo zadnje zato što imam vistu, pa je kao to razlog)....Sad su već postali dosta neljubazni, jer valjda briju da ih zezam, ne znam.....Tehničara se nisu sjetili poslati ova 4 dana, nego samo tvrde da će sad sve biti uredu.....

Zadnje su mi rekli da će napravi nalog za servis i da će doći ovdje sa svojim laptopom i kao ako tada neće biti prekida(btw.njima cijelo vrijeme piše da sam ja spojena na net, čak i kad nisam) da će mi naplatiti servis, a ako bude prekida da će mi zamijeniti ruter......

Ovo je prvi put da tolko dugo imam problema s njima i mislim ja bih već mogla raskinutu ugovor radi nekvalitetne usluge, a ne da mi naplate servis!!!!

Jel itko imao ovakve probleme? Jer mene je najviše strah da će oni doći ovdje i biti 10 min i u tih 10 min neće doći do prekida i kaj sam onda, nit će mi ruter zamijeniti niti išta!!!!!!

Luda saaaaaaam........
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
Sponsor
Soraya
  • Soraya
2011-05-16T21:22:46Z
Samo da nadodam da recimo kužim i kod učitavanja stranica da radi sporije i recimo učita do pola i onda ja moram još jednom kliknut da otvori tj. učita skroz....da ne pričam da wow radi jako loše i tamo najviše kužim smetnje, jer je njemu dosta i jedan mali prekid i isključi se, a do prije tih šugavih mjesec i pol je super radilia i igrica.....

I evo sad je taj hebeni internet bez prekida zadnjih pa skoro 10 min....i to će se zicer dogodit i kad oni dođu......
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
Soraya
  • Soraya
2011-05-16T21:24:13Z
I da za odgovore tipa zaključaj ih i ne puštaj van nisam raspoložena nikako............:)12
Kamatar87
2011-05-16T21:26:03Z
Obzirom da sam i ranije citao tvoje postove, vidim da ti ovo dugo traje tak da ti je moj savjet ....odjeb* providera i nadi novog...
Reaktivac
2011-05-16T22:07:11Z
http://www.hakom.hr/default.aspx?id=61 

Žalba i raskid ugovora bez penala za tebe, jer samo trebaš dokazati da ti nisu omogućili ugovorom definiranu kvalitetu usluge.

Matek
2011-05-16T22:46:12Z
Reaktivac wrote:

http://www.hakom.hr/default.aspx?id=61

Žalba i raskid ugovora bez penala za tebe, jer samo trebaš dokazati da ti nisu omogućili ugovorom definiranu kvalitetu usluge.

tak je pređeš kod drugog i gotova stvar, bez da se tebi računa ikakva naknada
Diablo
2011-05-16T23:17:47Z
ja imam ugovor sa T-gamadi i cesto mi se dogodi da internet steka...kad se to dogodi, jednostavno ugasim ruter i ponovno ga upalim, nakon toga internet vecinom normalno radi.
pasbrata
2011-05-17T02:37:24Z
Soraya wrote:

I da za odgovore tipa zaključaj ih i ne puštaj van nisam raspoložena nikako............:)12

kada oni vide taku tetu neće se sami dati van.bar ne dok ne riješe problem, a nakon toga će izmišljati nove samo kako bi što duže ostali. vjerojatno si malo prečesto na xxx stranicama gdje si pokupila svakakve boleštine i sada ti komp ne radi kako treba. meni na laptopu gdje se zavrti kakva jenna nebitno da li jameson ili haze brzina od mogućih 8mbit po sec je negdje 3 mbit. kada uzmem drugi koji nije onečišćen surfanjem po nepristojnim stranicama je brzina 8 od 8 na istom wireless_u. stoga možda ne kriviti provajdera nego treba kriviti komp. za početak instalirati spybot i s njim izliječiti što se da, a za potpuno liječenje kompa jedini lijek je format c:.
travarica
2011-05-17T08:26:12Z
pasbrata wrote:

Soraya wrote:

kada oni vide taku tetu neće se sami dati van.bar ne dok ne riješe problem, a nakon toga će izmišljati nove samo kako bi što duže ostali. vjerojatno si malo prečesto na xxx stranicama gdje si pokupila svakakve boleštine i sada ti komp ne radi kako treba. meni na laptopu gdje se zavrti kakva jenna nebitno da li jameson ili haze brzina od mogućih 8mbit po sec je negdje 3 mbit. kada uzmem drugi koji nije onečišćen surfanjem po nepristojnim stranicama je brzina 8 od 8 na istom wireless_u. stoga možda ne kriviti provajdera nego treba kriviti komp. za početak instalirati spybot i s njim izliječiti što se da, a za potpuno liječenje kompa jedini lijek je format c:.

:)20
ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-05-17T08:33:59Z
mogu samo reći da koristim bnet dvije godine i nikakvih problema nemam s njima, očito te potrefilo :)22
Soraya
  • Soraya
2011-05-17T12:33:35Z
ive wrote:

mogu samo reći da koristim bnet dvije godine i nikakvih problema nemam s njima, očito te potrefilo :)22

Pa nisam imala niti ja i fakat su bili ljubazni do sad i sve....Telefon i televizija mi super rade....Znam da su i drugi zadovoljni njima, pa ja sam ih uvijek hvalila, ali ovo sad....I mislite da me nazvao netko od tehničara za termin....nije...i sad opet ja moram zvati, a već mi se bljuje od njihove centrale....
dr jupidu
2011-05-19T19:59:29Z
Soraya wrote:

ive wrote:

Pa nisam imala niti ja i fakat su bili ljubazni do sad i sve....Telefon i televizija mi super rade....Znam da su i drugi zadovoljni njima, pa ja sam ih uvijek hvalila, ali ovo sad....I mislite da me nazvao netko od tehničara za termin....nije...i sad opet ja moram zvati, a već mi se bljuje od njihove centrale....

a strpljenja...

ja bi ih maknuo..ipak..previše je previše

Soraya
  • Soraya
2011-05-19T20:16:11Z
dr jupidu wrote:

Soraya wrote:

ive wrote:

a strpljenja...

ja bi ih maknuo..ipak..previše je previše

Evo sad već kao za inat radi 2 dana bez problema, tu i tam se isključi na par sekundi, ali to je gotovo nezamjetno :)27
Ne znam jesu oni nešto napravili ili ne, možda su to konačno uspjeli naštimati iz centrale, tko će ga znati....
Sad se mogu posvetiti traženju laptopa lol :)20
Similar Topics
Users browsing this topic