Ma samo da taj soszynski ne ispadne krvnik za hrvatske borce, jer me živcira da taj prosječni snagator gradi karijeru u ufc pobjedama nad hr. borcima . A i taj joe silva me živcira prvo mu da perosha pa se ovaj ozljedi i onda odma pokrajca ( sta mu nije dao onog te-hunu ili matyušenka koji se nije ni zagrijao u zadnjoj borbi,) ko da želi sve hrvate poslat na ovog poljaka.
Rastavi ga Poki i je*i mu mamu majčinu i osveti brata Gorana.
oće da eliminira sve hrvate taj silva, koje je to mučko đubre, spodoba jedna, smeće podmuklo, mučki provokator, kreten jedan glupi, zmazan i prljav!
PS. za ovo je akvic kriv :)20
http://www.zdravkomamic.com/
Tako nešto , bez i malo milosti ih baca lavovima ali, pravda pobjeđuje i bog sa neba gleda i na našoj je strani Poki soszynskog pobjeđuje i gazi mu po glavi.
Onda ce joe silva shvatiti u kome leži prava vrijednost i dat ce Pokiu revanš protiv te hune da ga zgazi i onako je pokreden tu borbu pa da pravda bude zadovoljena.
kakav rematch s tehunom...to bi bio korak unazad
ako Poki dobije ide na gustafsona ili vemolu
dobro čarobna kuglo sorry,
ja sam reko da mu (bar) daju revanš protiv te hune only to avenge his loss and nothing more..........
onda može gustafson,vemola,brilz... a može i bez te hune....... samo meni bi bilo drago da mu se poki osveti jer je pokraden i nije to trebo izgubit, nego je izgubio zbog nestručnih sudaca koj su sudili prvi put u životu...............