bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-05-11T09:41:36Z
mark wrote:

bero wrote:

mark wrote:

http://www.profightstore.com/novosti/pokrajac-za-mjesec-dana-protiv-poljskog-eksperimenta-soszynskog/7239.aspx

ova borba ključna i za njegov ostanak u redovima najjače svjetske MMA organizacije

Ta zadnja rečenica je čisto rekla kazala. Svaka je ključna. prošla je bila i više nego ova u kojoj je zamjena a poznato je da oni zamjene honoriraju. Perosh je dobar primjer za to. Ova borba nije mu ključna a s pobjedom može dobit puno

Kako ne bi bila ključna kad ima 3 poraza i 2 pobjede? U takvoj situaciji svaka je ključna. Naravno da u slučaju poraza možda ostane, ali to sve ovisi kako će se Dani sprdnut, samo pobjeda mu garantira miran san.

:)18

Što ti nije jasno?
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-05-11T09:58:49Z
Moje misljenje...reljic bolji od pokrajca.soszinski dobio reljica pa ce i pokrajca...
Nadam se da sam u krivu i navijam za pokrajca.al ovo je realno.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-05-11T10:02:53Z
arti wrote:

Moje misljenje...reljic bolji od pokrajca.soszinski dobio reljica pa ce i pokrajca...

Ja recimo mislim suprotno. Čak bi išao toliko daleko da kažem da je Poki u ovom trenutku najbolji i najkompletniji hrvatski MMA borac.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Slash
2011-05-11T10:09:28Z
kvele wrote:

Slash wrote:

Igor pobjeđuje u Vancouveru, može primit udarac, a vratit duplo jači. Ako bude hrvanje na razini, očekujem pobjedu nokautom sredinom druge runde.

Soszynskski vjerojatno ima prednost zbog toga što se baš spremao za borbu, ali jedino to. Perosh i Pokrajac praktički nemaju dodirnih točaka u stilu borbe, tak da i Poljak mora u potpunosti promijeniti način priprema.

ma da, mislim da može vratiti barem troduplo jači a ne duplo?? kakve su to gluposti.. ali stvarno..?

komentari kao da se bori na priredbi u Biogradu...protiv tipa koji ima 2 borbe do sad..
(isprika svima iz Biograda ali pao mi je na pamet onaj plakat za finalni obračun ili kako se već zvao ako se sječate onaj totalni trash..:)1 )

U hrvanju je definitivno lošiji a isto tako i na podu.. Čak po meni i stojka mu je lošija, naravno nije toliko lošija kao hrvanje i parter, ali je lošija..

Napominjem još jednom da bi stvarno volio da me Igor demantira i da pobjedi pa makar i nekim lucky punchom nije bitno.. Ali po meni je jednostavno objektivno lošiji borac i to je to.

To je bilo rečeno figurativno, u stilu da Igor ima dobru bradu i može primit udarac, i onda još jače vratit jednu bombu, jel jasnije sad?

Kao što rekoh, ako hrvanje bude na razini Igor pobjeđuje, po meni.
Kimura
2011-05-11T10:12:56Z
Igor je nekako dosta krut u stand-upu, i ne kreće se brzo. Nešto kao Carwin... ali ako te zakači, ne piše ti se dobro.
Jednostavno vidim Sožinskog kao dosta bržeg borca. No po ostalim parametrima, ne vidim velike razlike.

Bit će zanimljiva borba, a mislim da će završit nokautom bilo kojeg od njih dvojice... i to u 2. rundi...
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-05-11T10:14:52Z
Dobro ljudi...shvacam navijacko razmisljanje...ajmo u sig...ja sam za poljaka
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-05-11T10:16:05Z
bero wrote:

arti wrote:

Ja recimo mislim suprotno. Čak bi išao toliko daleko da kažem da je Poki u ovom trenutku najbolji i najkompletniji hrvatski MMA borac.

+1
atilla hun
2011-05-11T10:23:06Z
arti wrote:

ma Maro Perak bi razvalio obojicu, a Ahmić svu trojicu jel da??
Slash
2011-05-11T10:24:30Z
atilla hun wrote:

arti wrote:

...a to ima kakve veze s ovom temom?
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-05-11T10:43:25Z
A bogati covika...
King
  • King
  • Advanced Member
2011-05-11T10:45:46Z
arti wrote:

A bogati covika...

Pravi je Atila bič božiji!! :)18

Ja glasan za Pokija, mislin da će mu glavu otkinit!
Only in America, baby!
atilla hun
2011-05-11T10:49:21Z
Slash wrote:

atilla hun wrote:

arti wrote:

Vidim da je čovjek iz Dubrovnika. Naravno da je protiv Pokrajca i naravno da razmišlja na taj način.. U Dubrovniku se navija protiv dečka iz Zagreba dok se bori protiv engleza( manje bitno što je i crnac:)20 )
atilla hun
2011-05-11T10:52:06Z
King wrote:

arti wrote:

A bogati covika...

Pravi je Atila bič božiji!! :)18

Ja glasan za Pokija, mislin da će mu glavu otkinit!

Poki će ga usrat od batina.. Jedino u čemu je ovaj bolji su tetovaže... ali po tetovažama bi Laszlo Czene bio prvak svijeta..
fanatic
2011-05-11T11:04:16Z
atilla hun wrote:

Slash wrote:

atilla hun wrote:

arti wrote:

Vidim da je čovjek iz Dubrovnika. Naravno da je protiv Pokrajca i naravno da razmišlja na taj način.. U Dubrovniku se navija protiv dečka iz Zagreba dok se bori protiv engleza( manje bitno što je i crnac:)20 )

neznam zašto glavni ljudi na forumu trpe ovakve pizdarije?

a što se tiče borbe, Pokrajac će se sigurno dobro potuč, al mislim da bi ga Poljak mogao svako malo spuštat na pod kao i Bonnar tako da bi Igor naredno vrijeme trebao najviše radi takedown defense
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-05-11T11:05:40Z
atilla hun wrote:

Slash wrote:

atilla hun wrote:

arti wrote:

hahahah bas imas smisla za humor...posalji ovo u 24 h mozda te nagrade za vic dana...
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-05-11T11:09:05Z
I glupane jedan ja navijam za svoje prijatelje s kojima treniram pa taman oni bili i crnci i japanci...a kad se pokrajac bori protiv poljaka normalno da cu za naseg navijat...i volio bi da pobjedi ali ce biti tesko...to je samo moje misljenje realno ko je bolji a daleko od toga za koga navijam....
dr jupidu
2011-05-11T11:09:32Z
fist wrote:

Odlično, dugo nije bilo nikakve najave za novi meč. Mislim da je ovo sjajan meč za Igora. Sos je, kako bi Jupidu rekao, dobar u svemu, odličan ni u čemu. Jak je i voli se potuć. Mislim da bi čak mogao prihvatiti stand up war za razliku od Bonnara, a tu ga Poki sigurno ima. Odličan matchup, baš mi je drago.

točno tako..dobar u svemu odličan u ničem...idealna prilika za pokrajca....

da je reljić bio zdrav u meču s solcinskim danas bi reljica gledali u ufc no šta je tu je

sad je na igoru da bude konkretan..šanse 50 50...
dr jupidu
2011-05-11T11:15:06Z
fist wrote:

Malo me brine što je mjesec dana do meča. Ne znam u kakvoj je fazi priprema ali mjesec dana je malo za kvalitetne pripreme ako već nije u full treningu

za pokrajca sasvim dovoljno.... 50 treninga je i više neg dovoljno. poki ionako trenira svaki dan

30 dana možda nije dovoljno za nekog tko leži 3 mjeseca na plaži pa krene u trening...

nofrx
2011-05-11T11:24:15Z
fist wrote:

bero wrote:

arti wrote:

+1

+1
KW CHAMPION
warp-punches
2011-05-11T11:30:12Z
bero wrote:

Trenutno sigurno je.Jedini je naš predstavnik u najjačoj svjetskoj organizaciji što samo po sebi dovoljno govori,a i prema izvedbama koje je prikazao.Od sve trojice naših boraca u UFC-u(Mirko,Reljić,Pokrajac) upravo je Poki najviše pokazao zato i zaslužuje takav status.
Fear is a constant,accepting it makes you stronger.