mark
  • mark
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-11T07:06:49Z
http://www.mmamania.com/...-booked-for-july-11-with 

evo prilike za Igora. Sosz je solidan ali mislim da paše Igoru...
Sponsor
travarica
2011-05-11T07:26:55Z
bit će teška borba

Krzysztof je 110 kg čistih mišića

fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-05-11T07:37:19Z
Odlično, dugo nije bilo nikakve najave za novi meč. Mislim da je ovo sjajan meč za Igora. Sos je, kako bi Jupidu rekao, dobar u svemu, odličan ni u čemu. Jak je i voli se potuć. Mislim da bi čak mogao prihvatiti stand up war za razliku od Bonnara, a tu ga Poki sigurno ima. Odličan matchup, baš mi je drago.
Aleksa
2011-05-11T08:16:20Z
teška borba za igora, nadamo se pobjedi 🙂!
kvele
2011-05-11T08:43:28Z
mislim da objektivno Poki nema šanse.. Ali nadam se da griješim...
Po meni čista pobjeda Soszynskog..
Imperare sibi maximum imperium est!
mark
  • mark
2011-05-11T08:49:07Z
kvele wrote:

U stand upu Pokrajac ima dobre izglede no mislim da će Soszinsky primjenit Bonnarovu taktiku i ovo prebacit na pod gdje je Pokrajac slabiji
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-05-11T08:50:13Z
Po meni ima šanse.Opasan da ali nešto poseban i nije. WAR Pokrajac ! ! !
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-05-11T08:50:20Z
Malo me brine što je mjesec dana do meča. Ne znam u kakvoj je fazi priprema ali mjesec dana je malo za kvalitetne pripreme ako već nije u full treningu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-05-11T08:51:31Z
kvele wrote:

Ne znam na čemu to temeljiš, Soszynski nije nikakva ekstra klasa, čisti fizikalac.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
mark
  • mark
2011-05-11T08:55:31Z
bero wrote:

kvele wrote:

Ne znam na čemu to temeljiš, Soszynski nije nikakva ekstra klasa, čisti fizikalac.

Objektivno Sosz i je veliki favorit jer ni Pokrajac nije ništa ekstra a u fizikalijama je jači od Pokija. No od ovih jačih protivnika ovo mu je najbolji mogući po stilu i svemu ostalom
travarica
2011-05-11T08:57:05Z
kicker
2011-05-11T08:58:50Z
kvele wrote:

griješiš
travarica
2011-05-11T09:02:40Z
kladim se da će njihovu borbu prenosit spike tv
shogun33
2011-05-11T09:04:35Z
kicker wrote:

kvele wrote:

griješiš

i ja takodjer nadam da grijesim da ce poki izgubit
Slash
2011-05-11T09:11:18Z
Igor pobjeđuje u Vancouveru, može primit udarac, a vratit duplo jači. Ako bude hrvanje na razini, očekujem pobjedu nokautom sredinom druge runde.

Soszynskski vjerojatno ima prednost zbog toga što se baš spremao za borbu, ali jedino to. Perosh i Pokrajac praktički nemaju dodirnih točaka u stilu borbe, tak da i Poljak mora u potpunosti promijeniti način priprema.
kvele
2011-05-11T09:12:27Z
kicker wrote:

kvele wrote:

griješiš

Kao što sam i napisao nadam se da griješim i da će Pokrajac pobjediti...
ali nekako mislim da nema prevelike šanse.. Ali živi bili pa vidjeli..
kvele
2011-05-11T09:24:49Z
Slash wrote:

Igor pobjeđuje u Vancouveru, može primit udarac, a vratit duplo jači. Ako bude hrvanje na razini, očekujem pobjedu nokautom sredinom druge runde.

Soszynskski vjerojatno ima prednost zbog toga što se baš spremao za borbu, ali jedino to. Perosh i Pokrajac praktički nemaju dodirnih točaka u stilu borbe, tak da i Poljak mora u potpunosti promijeniti način priprema.

ma da, mislim da može vratiti barem troduplo jači a ne duplo?? kakve su to gluposti.. ali stvarno..?
komentari kao da se bori na priredbi u Biogradu...protiv tipa koji ima 2 borbe do sad..
(isprika svima iz Biograda ali pao mi je na pamet onaj plakat za finalni obračun ili kako se već zvao ako se sječate onaj totalni trash..:)1 )

U hrvanju je definitivno lošiji a isto tako i na podu.. Čak po meni i stojka mu je lošija, naravno nije toliko lošija kao hrvanje i parter, ali je lošija..

Napominjem još jednom da bi stvarno volio da me Igor demantira i da pobjedi pa makar i nekim lucky punchom nije bitno.. Ali po meni je jednostavno objektivno lošiji borac i to je to.
mark
  • mark
2011-05-11T09:30:07Z
http://www.profightstore...nta-soszynskog/7239.aspx 

ova borba ključna i za njegov ostanak u redovima najjače svjetske MMA organizacije

Ta zadnja rečenica je čisto rekla kazala. Svaka je ključna. prošla je bila i više nego ova u kojoj je zamjena a poznato je da oni zamjene honoriraju. Perosh je dobar primjer za to. Ova borba nije mu ključna a s pobjedom može dobit puno
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-05-11T09:37:22Z
mark wrote:

http://www.profightstore.com/novosti/pokrajac-za-mjesec-dana-protiv-poljskog-eksperimenta-soszynskog/7239.aspx

ova borba ključna i za njegov ostanak u redovima najjače svjetske MMA organizacije

Ta zadnja rečenica je čisto rekla kazala. Svaka je ključna. prošla je bila i više nego ova u kojoj je zamjena a poznato je da oni zamjene honoriraju. Perosh je dobar primjer za to. Ova borba nije mu ključna a s pobjedom može dobit puno

Kako ne bi bila ključna kad ima 3 poraza i 2 pobjede? U takvoj situaciji svaka je ključna. Naravno da u slučaju poraza možda ostane, ali to sve ovisi kako će se Dani sprdnut, samo pobjeda mu garantira miran san.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
mark
  • mark
2011-05-11T09:40:31Z
bero wrote:

mark wrote:

http://www.profightstore.com/novosti/pokrajac-za-mjesec-dana-protiv-poljskog-eksperimenta-soszynskog/7239.aspx

Kako ne bi bila ključna kad ima 3 poraza i 2 pobjede? U takvoj situaciji svaka je ključna. Naravno da u slučaju poraza možda ostane, ali to sve ovisi kako će se Dani sprdnut, samo pobjeda mu garantira miran san.

:)18