od novosti.danijel dzebic i gluhak su izgubili..vs france neki event... A truscek.i taj brazilac je neka srednja klasa i evidentno je truscek na razini visoke srednje klase..sad vec rjesava protivnike iskusno.tesko da ce mo ga gledat u top ufc al njegova karijera bi se mogla razvit do razine ufc a kao pokrajac recimo.za nesto vise fali jedan atletski dio koji teror nadomjesta radom i zeljom.on zeli mma... I to se vraca..
od novosti.danijel dzebic i gluhak su izgubili..vs france neki event... A truscek.i taj brazilac je neka srednja klasa i evidentno je truscek na razini visoke srednje klase..sad vec rjesava protivnike iskusno.tesko da ce mo ga gledat u top ufc al njegova karijera bi se mogla razvit do razine ufc a kao pokrajac recimo.za nesto vise fali jedan atletski dio koji teror nadomjesta radom i zeljom.on zeli mma... I to se vraca..Konačno da si jedan moj sms podjelio s forumašima. :)36 Slažem se za ocjenu Truščeka, kome je najveća boljka parter. Sumnjam da je u Core Gym-u u nepunih mjesec-dva "naučio" parter (uz dužno poštovanje Core Gym-u), no dobro je da ide tamo gdje mu više odgovara i gdje misli da će proći bolje. U svakom slučaju; bravo za Truščeka i puno sreće u idućim mečevima. :)36
Svaka mu cast, gotovo svaki tjedan se bori. Respect
Svaka mu cast, gotovo svaki tjedan se bori. Respect+1Svaka čast Terroru , cijelom njegovom timu i mami što ga je rodila:)1 Majstore.
Mislim da si pomiješao lončiće. Core gym je dvorana, a koliko je meni poznato još nije zabilježen slučaj da je dvorana nekoga naučila parter. Trušček je nakon nekoliko poraza u nizu odlučio prijeći u Croatian top team koji pod vodstvom Igora Pokrajca ima termine u Core gymu. U Core gymu termine imaju i drugi klubovi ( Kolakušić, Matijević..) također treninge rade i više boksačkih trenera sa svojim borcima i rekreativcima, Goran Reljić vodi Bjj itd... Trušček je član Croatian top teama, treneri su mu Igor Pokrajac i Goran Babić Hamby, a Bjj radi u Black Dragonu..
Mislim da si pomiješao lončiće. Core gym je dvorana, a koliko je meni poznato još nije zabilježen slučaj da je dvorana nekoga naučila parter. Trušček je nakon nekoliko poraza u nizu odlučio prijeći u Croatian top team koji pod vodstvom Igora Pokrajca ima termine u Core gymu. U Core gymu termine imaju i drugi klubovi ( Kolakušić, Matijević..) također treninge rade i više boksačkih trenera sa svojim borcima i rekreativcima, Goran Reljić vodi Bjj itd... Trušček je član Croatian top teama, treneri su mu Igor Pokrajac i Goran Babić Hamby, a Bjj radi u Black Dragonu.. Zanimljiva igra riječi. :)37 Hvala na infu, poznato mi je gdje trenirate i odsrca obojici puno uspjeha u daljnim mečevima. :)36
Fala dečki!
kakav sms?javio mi je moj skaut iz pariza .. . truscek nema problem partera nit problem stand upa. Ne cini on greske i pokrete kao neko ko nezna itd.jednostavno on nit je gore nit dole briljantan al sve zna dobro.e sad sigurno se kod pokija uci vjezbat po ufc standardima i on napreduje sveokupno i u borbama pokazuje da zna sve.a poraze je mogao izbjeci da je atleticniji i okretniji.no on nije tip taj vec je kao pokrajac,radnik i radnik.jer moze on pola treninga radit u podrumu al on putuje jako puno da bi trenirao.e to je strast.. The terror ce napravit solidnu karijeru,za nesto vise fali faktor zx5:)
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close