dr jupidu
2011-04-22T20:47:08Z
jako....
njegov posljednji meč je bio prije godinu dana...
gdje je..kako trenira....je... li šta......? pitajmo ga

do koske..pa gdje si
Sponsor
Referee
2011-04-22T21:16:06Z
dr jupidu wrote:

jako....

do koske..pa gdje si

Gotovo je....Do koske je otišao prošli tjedan, zapravo, ne otišao, već uplovio........u bračnu luku!!!!!
andjeo
2011-04-22T21:25:50Z
a bude i tajo 🙂
Zlo Prase
Overeem vuce steroide
2011-04-22T21:26:54Z
Referee wrote:

dr jupidu wrote:

jako....

do koske..pa gdje si

Gotovo je....Do koske je otišao prošli tjedan, zapravo, ne otišao, već uplovio........u bračnu luku!!!!!

Da sam ja na mistu zene ja bi istog trena pokupio stvariii i bizi sto dalje od njega!!! :)1
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
dr jupidu
2011-04-22T21:32:50Z
Referee wrote:

dr jupidu wrote:

jako....

do koske..pa gdje si

pukao kondom????
nije pazio?

treće solucije nema..:)36

aj bez zafrkancije..vjerojatno se to tako desilo al sad nije važno....želim mu sve najbolje u bračnom životu...
jest da je prerano al kad se navikne sve je to o.k
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-04-22T22:29:26Z
andjeo wrote:

a bude i tajo :)

super , bravo koske.
Sretno u braku man.
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
dr jupidu
2011-04-23T00:16:15Z
dragi do koske.znam da ti sad nije lako.al za 10 god ce ti bit jasno da je to sve ok.malo za karijeru nezgodno al naci ces pravi put.dr jupidu
Slash
2011-04-23T00:52:18Z
Cain wrote:

andjeo wrote:

super , bravo koske.
Sretno u braku man.

:)36
maro-du
2011-04-23T01:26:33Z
Slash wrote:

Cain wrote:

andjeo wrote:

super , bravo koske.
Sretno u braku man.

+100:)36 :)16
DoKoske
2011-04-23T07:35:34Z
maro-du wrote:

Slash wrote:

Cain wrote:

andjeo wrote:

super , bravo koske.
Sretno u braku man.

+100:)36 :)16

hvala :)1
wash your feminine side clean off
DoKoske
2011-04-23T07:45:19Z
dr jupidu wrote:

jako....

do koske..pa gdje si

dragi doktore. prvo sam trebao imat borbu u 12tom prošle godine u otv-u ali su otkazali, zatim sam išao na bjj europsko pa nisam mma radio jedno vrijeme, onda je tu bio i lom šake, onda me mjesec dana nije bilo hrvatskoj i nisam uopće trenirao, sad je svadba bila i uskoro očekujem prinovu. trebao bi imati borbu početkom 6tog i ako će sve biti ok i bez ozljeda probat ću se aktivnije borit i odradit još 5 borbi do kraja godine. znači plan za budućnost je trenirat puno mma i radit borbe svaka 1-2 mjeseca. od zadnje borbe sam napredovao hrvački i u parteru ali mislim da sam unazadovao u stojci jer sam je jako malo radio pa još moram to promijenit.

tvoj dokoske. ave satan
wash your feminine side clean off
hamush
2011-04-23T07:56:54Z
brzo divljaj i izzivi se dok mozes. jer kad zakmeci, imas ball and chain oko noge i jaja 🙂
Overeem vuce steroide
2011-04-23T08:35:32Z
DoKoske wrote:

dr jupidu wrote:

jako....

do koske..pa gdje si

dragi doktore. prvo sam trebao imat borbu u 12tom prošle godine u otv-u ali su otkazali, zatim sam išao na bjj europsko pa nisam mma radio jedno vrijeme, onda je tu bio i lom šake, onda me mjesec dana nije bilo hrvatskoj i nisam uopće trenirao, sad je svadba bila i uskoro očekujem prinovu. trebao bi imati borbu početkom 6tog i ako će sve biti ok i bez ozljeda probat ću se aktivnije borit i odradit još 5 borbi do kraja godine. znači plan za budućnost je trenirat puno mma i radit borbe svaka 1-2 mjeseca. od zadnje borbe sam napredovao hrvački i u parteru ali mislim da sam unazadovao u stojci jer sam je jako malo radio pa još moram to promijenit.

tvoj dokoske. ave satan

Samo u sljedecim borbama teke pripazi na ono poskakivanje u mountu :)2
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
dr jupidu
2011-04-23T11:05:08Z
DoKoske wrote:

dr jupidu wrote:

jako....

do koske..pa gdje si

tvoj dokoske. ave satan

pa da..to kaj postaješ tata tek sad imaš motiv da uspoiješ u mma....

p.s to kad mjesec dana nisi bio u hrvatskoj i nisi uopće trenirao? to su te njeni tražili interpolom ili?:)
tiger04
2011-04-23T18:31:15Z
Iako je nekima mozda mnogima nisam jer ,inace sam piosac ,pisem poeziju imam i knjigu svoju,a mi nekad znamo totalno otic u dubiozu da nakraju i sam kad pogledam svoj post kazem E BAS SI GA ZAS..O PRAVO.
A fali mi svaki forumas i ozbiljno sta je s Loreiom,jer bi vam isprico sta mi se danas desilo na catu.
Postoji djevojka BI vise lezbo opredjeljena i cesto frendli pricamo ,vidim vec nekoliko dana kao nesto bi mi rekla,danas me pita za neke stvasri koje znaju samo uzak krug mojih prijatelja ,pitam je ko si ,cuti,opet ko si.
Rece ime mog prijatelja,ja osta sokiran,ono kao moro je nekom rec,a znajuci moj kosmopolitizam najvise je meni vjerovao.
To je i bio razlog prekida s vjerenicom jer nisu mogli spavati.
rekoh mu ok ,ja cu cutati al daj mi ovaj dan samo da dodjem sebi.
Sad kontam otkud u njemu prije tolka homofobija.
Da istina je vecina homofobicara su potecijalni gazevi,sad sam se i osobno uvjerio.
ZAnam da nije tema ,al glupo otvarat novu ,AL I JAS SAM MORO NEKOM REC.
MISLIM NEKOM KO NE ZNA DECKA.
stomp
2011-04-23T18:44:36Z
dr jupidu
2011-04-23T23:08:16Z
tiger04 wrote:

Iako je nekima mozda mnogima nisam jer ,inace sam piosac ,pisem poeziju imam i knjigu svoju,a mi nekad znamo totalno otic u dubiozu da nakraju i sam kad pogledam svoj post kazem E BAS SI GA ZAS..O PRAVO.
A fali mi svaki forumas i ozbiljno sta je s Loreiom,jer bi vam isprico sta mi se danas desilo na catu.
Postoji djevojka BI vise lezbo opredjeljena i cesto frendli pricamo ,vidim vec nekoliko dana kao nesto bi mi rekla,danas me pita za neke stvasri koje znaju samo uzak krug mojih prijatelja ,pitam je ko si ,cuti,opet ko si.
Rece ime mog prijatelja,ja osta sokiran,ono kao moro je nekom rec,a znajuci moj kosmopolitizam najvise je meni vjerovao.
Da istina je vecina homofobicara su potecijalni gazevi,sad sam se i osobno uvjerio.

tiger ..tebi niko neće zamjeriti ako si gay

samo nas nemoj j.. ti u mozak s besmnislenim komentarom koji nema veze s temom
FaceDesigner
2011-04-24T02:48:13Z
Ček jel se ovaj zajebaje ili koji kurac?
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
bmma
  • bmma
  • Advanced Member
2011-04-24T09:33:43Z
dr jupidu wrote:

tiger04 wrote:

tiger ..tebi niko neće zamjeriti ako si gay

samo nas nemoj j.. ti u mozak s besmnislenim komentarom koji nema veze s temom

hahahahahha umro sam od smijeha dok sam citao post ,hahahah,koji kralj,jos pise na pocetku ima svoju knjigu,pa jebote koja je to knjiga ?? Zao mi je onih koji su porbali procitati to 😃
Users browsing this topic