nize kategorije imaju puno atraktivnije borbe, dok se u HW vrte vece pare pa su zato i medijski vise popracene
meni je osobno LHW najbolja :)36
Rampage308 - potpuno si u pravu :)36
Niže kategorije su atraktivnije i samo onaj tko nije "strastveni" zaljubljenik u ovaj sport (MMA), tom će samo teška kategorija biti naj naj.
Pogledajmo prošlu godinu, meni najbolji meč je definitivno bio Garcia i Korean Zombie (njihov 1. međusobni meč), koji je održan u WEC-u. Pa samo treba spomenuti jednog Jose Alda (kojeg ćemo uskoro gledati), onda ti je sve jasno.
Meni je poluteška najzanimljivija jer je najveća konkurencija, ali ostale kategorije ne zaostaju mnogo.
Ako samo pogledate boks, koliko je atraktivan jedan Kličko, a npr. jedan Felix Sturm ili možda Pacquiao.
Ja obožavam MMA i meni nijedna borba nije dosadna, GSP iako ne završava u zadnje vrijeme borbe, ali kako čovjek svakog izdominira, kako je samo spreman, to je čudo. Volim pogledati svaku borbu, nikoga ne podcjenjujem. GSP vs Fitch mi je jedna od boljih borbi od GSP-a u zadnje vrijeme, šteta što nećemo opet gledati njihov okršaj, ili bar ne uskoro.
.. ubacit jos jednu kategoriju izmedju teske i poluteske ,jer 27 kg je puno kolko ostaje razmaka teskasima i onda se kalkulirala i gledamo meceve na ogradama.
Bar jednu kategoriju 220 libri ,il 235 tj. 100 il 105 kila.
tiger, čuj moglo bi se, ali se opet trebaš zapitati prije toga, koje su prednosti, a koji nedostaci da se uvede ta nova (od 93 do 105 ili do 110). Dobro bi bilo za te "lakše" teškaše, možda bi bili bolji mečevi (uzmimo nedavni primjer Griggsa i Villantea), ali onda ova druga "super-teška" ili kako bi se već zvala, pitanje koliko ima takvih boraca i bi li se to isplatilo, vjerujem da bi oni od 115 kg spustili kilažu na 110 kg, a u borbi bi opet imali tih 115 kg, pa sad ne znam, opet bi možda bili u prednosti. Možda je bolje ovako kako je.
Never leave it in the hands of the judges.