tiger04
  • tiger04
  • Advanced Member Topic Starter
2011-04-10T13:12:01Z
Bas bi volio cut vase misljenje ,meni je weltrer postala najbolja nisu tolko lakima udarci prste ,ma skoro sve do teske ,jer tu nastaju kalkulacije s visinom,tezinom,mislim da bi zaista trebali ubacit jos jednu kategoriju izmedju teske i poluteske ,jer 27 kg je puno kolko ostaje razmaka teskasima i onda se kalkulirala i gledamo meceve na ogradama.
Bar jednu kategoriju 220 libri ,il 235 tj. 100 il 105 kila.
Pozzz
Sponsor
bmma
  • bmma
  • Advanced Member
2011-04-10T13:28:33Z
Definitvno teska kategorija je najatraktivnija i najzanimljivija i ima ono nesto,lakse kategorije su uglavnom dosadne,a vjerujem da ti je ovo palo na pamet zbog borbe Daley vs Diaz i da ti kazem odmah da jedna lasta ne cini proljece,jer gotovo rijetko koja borba u laksoj kategoriji nije dosadna ,kad gledam GSPa,,i borce slicne njemu uvijek mi se prispava 😛 ...
ivces
2011-04-10T13:31:39Z
Meni je danas meč Diaz vs. Dailey vrhunsko iznenađenje! Toliko atraktivnosti, brzine i prevrata u jednome meču već dugo nisam vidio, pogotovo ne u teškaša.
Primjerice, Jardineov meč mi je bio iznimno dosadan, iako nije teškaš, nedostaje brzine, eksplozivnosti... Sada kad Filipović i definitivno ode, mislim da će mi teškaši postati dosadni (osim Alistaira, Caina i Santosa).
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-04-10T13:40:04Z
Bez obzira na tehničke nedotjeranosti ja ću uvijek radje pogledat tešku i u MMA i u boksu. Jedan udarac sve može promjenit. Uostalom i na ovom forumu najviše se priča o teškašima
rampage308
2011-04-10T13:46:40Z
bmma wrote:

Definitvno teska kategorija je najatraktivnija i najzanimljivija i ima ono nesto,lakse kategorije su uglavnom dosadne,a vjerujem da ti je ovo palo na pamet zbog borbe Daley vs Diaz i da ti kazem odmah da jedna lasta ne cini proljece,jer gotovo rijetko koja borba u laksoj kategoriji nije dosadna ,kad gledam GSPa,,i borce slicne njemu uvijek mi se prispava 😛 ...

jel ti uopce gledas MMA ???
koje gluposti pricas jesi ti mozda ikad gleda WEC ocito NISI jer da jesi sigurno nebi to govorija
nize kategorije imaju puno atraktivnije borbe, dok se u HW vrte vece pare pa su zato i medijski vise popracene

meni je osobno LHW najbolja :)36
rampage308
2011-04-10T13:59:14Z
evo samo primjera radi:

MMA awards 2009 :
Mike Brown vs. Urijah Faber
Rich Franklin vs. Wanderlei Silva
Brock Lesnar vs. Frank Mir (ova borba ne zasluzje biti ni nominirana,ali ipak je lesnar u pitanju)
Nogueira vs. Randy Couture
Winner: Clay Guida vs. Diego Sanchez

MMA awards 2010:
Jorge Santiago vs. Kazuo Misaki
Chris Leben vs. Yoshihiro Akiyama
Brock Lesnar vs. Shane Carwin
Chan Sung Jung vs. Leonard Garcia
WINNER: Anderson Silva vs. Chael Sonnen

sve puno atraktivnih teskasa:)18
da "nema Lesnara" nebi ni HW-a bilo na listi...cast iznimkama...
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-04-10T14:13:10Z
WEC nije opstao. To dosta govori
dr jupidu
2011-04-10T14:33:49Z
bmma wrote:

cain vaskez je lav-kralj životinja

hw je vrh

sve ostalo je super atraktivno.....

no sve pada u vodu kad se sučele 2 hw najbolja...
dr jupidu
2011-04-10T14:36:52Z
mark wrote:

muhe mogu gledat i kraj rijeke

hw nosi ..................

ostalo je usput zanimljivo

KrvavaPesnica
2011-04-10T14:48:46Z
hw je najzanimljivija kad je dobar matchup,jer ljudi vole gledat dva diva koji pokusavaju prebit jedan drugog
al bez sumnje vrlo cesto gledamo atraktivnije meceve u nizim kategorijama
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
e.peace
2011-04-10T14:48:57Z
Iz skoro svake kategorije volim pogledat mečeve najviše 2 ili 3 borca.
Ali najveće mi je uzbuđenje ipak gledati teškaše.
Nemogu si pomoći :)25
rampage308
2011-04-10T14:51:25Z
mark wrote:

sto govori???
da nije bija dovoljno atrkativan mozda, to sigurno je
a sad sto je Zuffa radila s njima je njihov problem

dr jupidu
2011-04-10T15:01:13Z
recimo da imate mogućnost birat na tv-u....................da postoje eventi ufc-a zasebno po kategorijama

ok ubuduće smijete besplatno ....gledat samo hw....samo lhw..itd....i moraš se odlučit i nesmiš više nijednu drugu kstegoriju gledat besplatno osim ppv

ja bi odabrao hw...............da mogu gledat free

a ove ostale bi na ppv...ili snimku....

bez obzira šta su mi lhw mečevi atraktivniji...kao..po pokretima

al saznanje da bi 75% minimalno hw sredilo ove iz lhw tjera daje hw ono pravo
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-04-10T15:05:40Z
rampage308 wrote:

mark wrote:

sto govori???

slaba gledanost. HW je kraljica borilačkih sportova bilo to MMA,K1 ili boks
phenomo
2011-04-10T15:13:18Z
rampage308 wrote:

nize kategorije imaju puno atraktivnije borbe, dok se u HW vrte vece pare pa su zato i medijski vise popracene

Rampage308 - potpuno si u pravu :)36

Niže kategorije su atraktivnije i samo onaj tko nije "strastveni" zaljubljenik u ovaj sport (MMA), tom će samo teška kategorija biti naj naj.

Pogledajmo prošlu godinu, meni najbolji meč je definitivno bio Garcia i Korean Zombie (njihov 1. međusobni meč), koji je održan u WEC-u. Pa samo treba spomenuti jednog Jose Alda (kojeg ćemo uskoro gledati), onda ti je sve jasno.

Meni je poluteška najzanimljivija jer je najveća konkurencija, ali ostale kategorije ne zaostaju mnogo.

Ako samo pogledate boks, koliko je atraktivan jedan Kličko, a npr. jedan Felix Sturm ili možda Pacquiao.

Ja obožavam MMA i meni nijedna borba nije dosadna, GSP iako ne završava u zadnje vrijeme borbe, ali kako čovjek svakog izdominira, kako je samo spreman, to je čudo. Volim pogledati svaku borbu, nikoga ne podcjenjujem. GSP vs Fitch mi je jedna od boljih borbi od GSP-a u zadnje vrijeme, šteta što nećemo opet gledati njihov okršaj, ili bar ne uskoro.

tiger04 wrote:

.. ubacit jos jednu kategoriju izmedju teske i poluteske ,jer 27 kg je puno kolko ostaje razmaka teskasima i onda se kalkulirala i gledamo meceve na ogradama.
Bar jednu kategoriju 220 libri ,il 235 tj. 100 il 105 kila.

tiger, čuj moglo bi se, ali se opet trebaš zapitati prije toga, koje su prednosti, a koji nedostaci da se uvede ta nova (od 93 do 105 ili do 110). Dobro bi bilo za te "lakše" teškaše, možda bi bili bolji mečevi (uzmimo nedavni primjer Griggsa i Villantea), ali onda ova druga "super-teška" ili kako bi se već zvala, pitanje koliko ima takvih boraca i bi li se to isplatilo, vjerujem da bi oni od 115 kg spustili kilažu na 110 kg, a u borbi bi opet imali tih 115 kg, pa sad ne znam, opet bi možda bili u prednosti. Možda je bolje ovako kako je.
Never leave it in the hands of the judges.
rampage308
2011-04-10T16:39:42Z
mark wrote:

rampage308 wrote:

mark wrote:

sto govori???

slaba gledanost. HW je kraljica borilačkih sportova bilo to MMA,K1 ili boks

pa to je istina..
ali meni kao pravom MMA fanu nije bitno ko ima koliko kila nego ko daje najbolje u kavezu ostalo me ne zanima
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-04-10T20:10:26Z
Lake kategorije su tehnički najbolje, ali "veliki momci" će kao i u boksu uvijek biti ti koji će nositi ovaj sport.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
balooba
2011-04-10T23:03:11Z
bero wrote:

Lake kategorije su tehnički najbolje, ali "veliki momci" će kao i u boksu uvijek biti ti koji će nositi ovaj sport.

upravo zato je boks na niskim granama,jer ga svi vrednuju po jacini teskasa..samo se to prati..
a toliko dobrih meceva ima u manjim kategorijama..pogotovo velteru,srednjoj...
CROMMA
2011-04-11T09:32:56Z
rampage308 wrote:

mark wrote:

sto govori???

to nema veze s time, tko je gledao wec vidio je vrhunskih borbi, cesto su borbe u u fw,lw i8li ww bolje i atraktivnije, no hw ili lhw najvise privlaci ljude i u tome lezi sva mudrost..
Train hard, fight easy!
bmma
  • bmma
  • Advanced Member
2011-04-11T14:53:04Z
rampage308 wrote:

bmma wrote:

jel ti uopce gledas MMA ???
koje gluposti pricas jesi ti mozda ikad gleda WEC ocito NISI jer da jesi sigurno nebi to govorija

Sam sebi skaces u usta,zasto bi se u HW vrtilo vise para ako borbe nisu atraktivnije nego u laksim kategorijama?? Bas zato sto HW privlaci ljude i zato sto su borbe atraktivnije ,i jer vise vole gledati borbu izmedju dva diva ,nego izmedju dvije muhe ,bas zato ima vise para i bas je zato WEC PROPAO! :)1