Sponsor
e.peace
2011-04-09T20:24:54Z
Slash wrote:

http://www.profightstore.com/novosti/jemjeljanenko-protiv-hendersona-uskoro/7071.aspx

Mogo je i protiv stojnića u P.... M.......
Ili da još koju kilu izgubi pa protiv Aoki-a u P.... M....... :)14 :)14
Black Arrow
2011-04-09T21:16:00Z
Bitno je da ce se opet boriti i da ne pravi velike pauze.

To ce biti zagrejavanje za Strikeforce GP. Ocekujem da ce Barnetta opet pozitivno testirati i onda je Fedor opet u igri...:)22
Slash
  • Slash
  • Advanced Member Topic Starter
2011-04-09T21:23:44Z
Ne podcjenjujte Hendersona, čovjek je jedan od najboljih boraca ikad... Njegova lista uspjeha dovoljno govori, a u posljednje vrijeme rastura.

+ ako će borba biti do 93 kg, ovo će Fjodoru biti prvi put u životu da skida kile, sa 35 godina...
travarica
2011-04-09T21:35:19Z
Fedor je bio prvi put submitan ne treba da bude i prvi put nokautiran.

Ovo mu stvarno ne treba. Postoji velik rizik.

Fedoru mozag ne radi kao nekad sudeći prema posljednima borbama... niti kod Werduma niti kod Silve nije mu prošao udarac.

Slično ko i Mirko jednostavno nije više sposoban pogodit cilj kao nekad.

Možda može to preokrenut (nadali smo se svi i da bude kod Mirka tako) ali sumnjam.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-04-09T21:43:51Z
travarica wrote:

Fedor je bio prvi put submitan ne treba da bude i prvi put nokautiran.

Ovo mu stvarno ne treba. Postoji velik rizik.

Fedoru mozag ne radi kao nekad sudeći prema posljednima borbama... niti kod Werduma niti kod Silve nije mu prošao udarac.

Slično ko i Mirko jednostavno nije više sposoban pogodit cilj kao nekad.

Možda može to preokrenut (nadali smo se svi i da bude kod Mirka tako) ali sumnjam.

usporedba s Mirkom ne drži vodu..Mirko više ne bi bio favorit praktički protiv većine i UFC i SF boraca a Fedor je i dalje protiv njih 90% izraziti favorit
belikeme
2011-04-09T22:11:36Z
zanimljiva borba, henderson je definitivno prikladan protivnik bez obzira u kojoj kategoriji, u slučaju uvjerljive pobjede fedor se vraća u sam vrh
dr jupidu
2011-04-09T22:51:25Z
sumnjam da će se desit ovaj meč....no...tko zna...
Reptile
2011-04-09T23:06:37Z
Osim ako ovo nije trajno spuštanje Fjodora u polutešku, IMHO on sa tim mečem nema šta dobit, a može puno izgubit.
Sa druge strane, Henderson može puno dobit, a malo ili ništa izgubit.

Besmisleno.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
PiccoloSNM
2011-04-10T04:20:47Z
Reptile wrote:

Osim ako ovo nije trajno spuštanje Fjodora u polutešku, IMHO on sa tim mečem nema šta dobit, a može puno izgubit.

Besmisleno.

Glupost!

Fedor nakon dva poraza dobiva priliku za titulu u poluteškoj, itekako ima šta dobit, a isto tako reći da je gubljenje titule za Hendersona "malo ili ništa za izgubit" je također glupost.
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

Reptile
2011-04-10T12:34:11Z
PiccoloSNM wrote:

Reptile wrote:

Besmisleno.

Glupost!

Fedor nakon dva poraza dobiva priliku za titulu u poluteškoj, itekako ima šta dobit, a isto tako reći da je gubljenje titule za Hendersona "malo ili ništa za izgubit" je također glupost.

E vidiš, Hendersonovu titulu sam uopće smetnuo sa uma, onda i je malo nezgodno.
Trebalo bi Fjodoru dat prvo nekog drugog u poluteškoj, a onda Dana. Makar to i bio Fjodor, nije pošteno odmah na titulu (a i treba vidjet kako se nosi sa manjom kilažom).
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-04-10T12:51:21Z
Fanove sigurno više zanima šta dugogodišnji vladar može napraviti u kategoriji u kojoj je vladao nego da se sad ide spuštat u kategoriju niže. Fedor će se još boriti možda nekoliko puta.Ja bi ga tih nekoliko rađe gledao u HW borbama
blazer44
2011-04-10T13:29:18Z
Negdi san pročita da bi meč bija catchweight 216-220 lbs, tako da neznan šta je tu s titulon. Dobar bi meč bija s Hendon ako se ostvari, nadan se da ću vidit H-bomb.
DON'T BE SCARED HOMIE
PiccoloSNM
2011-04-12T01:28:45Z
Izgleda da bi do ove borbe stvarno moglo doći, ja sam za :)1
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

hrvoje123456
2011-04-12T01:43:22Z
koliko sam ja shvatio meč neće biti za titulu, a do njega će doći isključivo zbog toga jer Mousasi nije (službeno) pobjedio Jardinea i tako je SF ostao bez izazivača za Hendovu titulu. Znači da bi se dobio sljedeći izazivač treba proći još najmanje 3 mjeseca, a za to vrijeme će se organizirati borba ove dvojice, šta ne znači da će Fedor preći u polutešku. Ispravite me ako sam u krivu, ja sam to ovako shvatio.

EDIT: naravno da sam i ja za ovu borbu, bit će mi teško navijati za nekoga, ali nema veze bitno je da se "kreće"
PiccoloSNM
2011-04-12T01:46:41Z
hrvoje123456 wrote:

naravno da sam i ja za ovu borbu, bit će mi teško navijati za nekoga, ali nema veze bitno je da se "kreće"

:)20 :)36
dr jupidu wrote:

Đolo wrote:

fist wrote:

AceOfSpades wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

CROMMA
2011-04-12T08:50:50Z
prelazak u polutesku i odmah borba za naslov ili :)10 , trebali su mu prvo dati muhammed lawala a ako njega prodje onda na Henda, mislim da je dobro da smanji kilazu ali najvaznije je da se bori i da ne radi prevelike pauze, nisam ni siguran da je protiv hendersona tolki favorit...
Train hard, fight easy!
tiger04
2011-04-12T10:29:10Z
Sad ce recon opet Mirka,
al sto Mirko to ne bi isto uradio,
drugo cuo sdam da bi mec mogao bit na 220 l
Necu opet da krene pranje ,al mislim da bi ih Mirko spuco obojicu ,jer primjetio sam da postoji razlika izmedju boraca iz doba Pridea i sada ,
ovi Mirku vise gode,a Mirku s 93 kg bi bio pokretni celik
The Miner
2011-04-12T10:38:09Z
zaspo´bi mirko od h-bombe zicer...
dr jupidu
2011-04-12T10:41:57Z
belikeme wrote:

zanimljiva borba, henderson je definitivno prikladan protivnik bez obzira u kojoj kategoriji, u slučaju uvjerljive pobjede fedor se vraća u sam vrh

henderson nije prikladan za borbu protiv fedora preko 93 kg..... čim ima prteko 95-7 kg hendo neliči na sebe nit ima kondicije...

nepotreban meč u bilo kom smislu