bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-04-08T12:57:52Z
Službeni zakon bi trebao biti detaljno objašnjen, ova stavka je ko da ju je pisao pijanac za šankom na listiću od kladionice.
"Nešto ala slobodno borenje, u kavezu i slično, se zabranjuje." :)22 Gdje su detalji???
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
MrJinks
2011-04-08T13:41:01Z
bero wrote:

Službeni zakon bi trebao biti detaljno objašnjen, ova stavka je ko da ju je pisao pijanac za šankom na listiću od kladionice.
"Nešto ala slobodno borenje, u kavezu i slično, se zabranjuje." :)22 Gdje su detalji???

Stvarno, ono uopće ne liči na zakon.
DoKoske
2011-04-08T14:23:38Z
bero wrote:

možda je to samo skraćena verzija
wash your feminine side clean off
bbbmarc
2011-04-08T14:29:18Z
Šebek:
- Malo je problematičan taj termin "slobodna borba“ jer se tako može nazvati i meč između dva boksača. Ali u članku 158 u zagradi je spomenut kavez, što znači da se odnosi na takozvani ultimate fight i slične borilačke vještine. Zato za svaku priredbu koju organizator prijavljuje Ministarstvo daje objašnjenje da li se odobrava ili ne. Priredba ne dobiva dozvolu održavanja ukoliko se kosi s važećim zakonom.

http://www.profightstore...-zabranila-mma/7065.aspx 
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-04-08T14:42:30Z
Da nije Mirka lako moguće da bi ovdje stisli takvu zabranu budući da su svi utjecajniji ljudi u sportu protiv MMA (mislim na Matešu i Vrdoljaka). Mirkov imidž vjerojatno je Hrvatsku poštedio takve zabrane
Losh
  • Losh
  • Advanced Member Topic Starter
2011-04-08T14:48:43Z
Eo naša ministarka sporta :)20 al sam je opravio
UserPostedImage
dr jupidu
2011-04-08T15:25:08Z
kako je srbija vjekovima u nekim ratovima možda je ovo zaokret službene politke:))))

hm zakon kaže da je zabranjena slobodna borba u kavezu
slobodna borba je borba bez pravila-dakle mma mečevi su dozvoljeni

kavez nije dozvoljen?- pa borit će se u ringu.....

lud j..be zbunjenog
santiago
2011-04-08T15:27:09Z
bero wrote:

Imas pravo. Ovako mozes ko organizator petljat koliko hoces. Da su samo Copy/Paste definiciju MMA borbe ovo bi vec izgledalo čvrsto.
KRU MUAY THAI
2011-04-08T15:38:56Z

- Ovakva če se pitanja i reakcije siguran sam pokrenuti u hrvatskoj pa i sloveniji..ako to zaista stoji. Domino efekt..da se ne ponavljam previše. Da je MMA priznat kao sport toga nebi bilo u toj mjeri..i takvom obliku. Zbunjoza jedna...na sve strane.
KRU MUAY THAI
2011-04-08T15:49:05Z
mark wrote:

Da nije Mirka lako moguće da bi ovdje stisli takvu zabranu budući da su svi utjecajniji ljudi u sportu protiv MMA (mislim na Matešu i Vrdoljaka). Mirkov imidž vjerojatno je Hrvatsku poštedio takve zabrane

-Za sad...dok još traje njegova karizma- tako je, kako če bit kasnije vidjet čemo...:)23
dr jupidu
2011-04-08T15:53:18Z
ja bi organizirao ovako u srbiji mma a da je legalno:

moj plakat:

beograd 12.3 2012 jupidu presents.: tko nas bre zavadi 1

karateboxingjudotakewondograppling

stevan stevović /serb)vs milojko milovanović(serb) do 93 kg
ljubinko jebisavljević (serb)vs kurojko pervverezovski(mak) do 84 kg
hrvoje pavelić(cro) vs primož ulaga(slo) +93 kg
veselin vukovic(crg) vs anatolij korčnoj jr (rus)

Kimura
2011-04-08T15:57:32Z
Srbija mi ne djeluje ko država koja bi zabranila MMA.
KRU MUAY THAI
2011-04-08T16:02:10Z
Kimura wrote:

ne djeluje ni Njemačka, koja je zabranila prijenose-a to je na neki način isto.
Losh
  • Losh
2011-04-08T16:07:00Z
KRU MUAY THAI wrote:

Kimura wrote:

Ne moze biti isto.Ja ionako u Srbiji mma nisam pratio preko TV-a.
A ovo znaci da ce borci morati van drzave da rade meceve sto nikako ne ide u korist sportistima pogotovo mladjim, neafirmisanim.O finansijama da ne pricamo...
KRU MUAY THAI
2011-04-08T16:32:16Z
Losh wrote:

KRU MUAY THAI wrote:

Kimura wrote:

Ne moze biti isto.Ja ionako u Srbiji mma nisam pratio preko TV-a.
A ovo znaci da ce borci morati van drzave da rade meceve sto nikako ne ide u korist sportistima pogotovo mladjim, neafirmisanim.O finansijama da ne pricamo...

- Pa doma u boksu, kickboxu, judu, karate koji su dozvoljeni - vani u MMA..tamo gdje tko moze.:)10
rampage308
2011-04-08T16:41:07Z
Arena sport je uredno pratila UFC i jos onaj Put ka vatrenom ringu za razliku od nas u Srbiji je MMA puno vise medijski popracen
Sto se tice Matese i HOO-a ako se nevaram oni MMA borce ne smatraju sportasima pa tako ni Mirka
Losh
  • Losh
2011-04-08T16:45:07Z
Ok al to je sve u zadnjih pola godine (ufc i vatreni ring)
hamush
2011-04-08T16:47:58Z
dr jupidu wrote:

ja bi organizirao ovako u srbiji mma a da je legalno:

moj plakat:

beograd 12.3 2012 jupidu presents.: tko nas bre zavadi 1

karateboxingjudotakewondograppling

stevan stevović /serb)vs milojko milovanović(serb) do 93 kg
ljubinko jebisavljević (serb)vs kurojko pervverezovski(mak) do 84 kg
hrvoje pavelić(cro) vs primož ulaga(slo) +93 kg
veselin vukovic(crg) vs anatolij korčnoj jr (rus)

ahhahahaahhaahhaah:)20 :)15 :)15 :)15 :)20 :)2 :)20 :)20 :)20
KRU MUAY THAI
2011-04-08T16:49:22Z
rampage308 wrote:

Arena sport je uredno pratila UFC i jos onaj Put ka vatrenom ringu za razliku od nas u Srbiji je MMA puno vise medijski popracen
Sto se tice Matese i HOO-a ako se nevaram oni MMA borce ne smatraju sportasima pa tako ni Mirka

-WFC em je u Bg nehotice otvorena pandorina kutija... za MMa, na ovim područjima...
Reptile
2011-04-08T17:56:55Z
KRU MUAY THAI wrote:

rampage308 wrote:

-WFC em je u Bg nehotice otvorena pandorina kutija... za MMa, na ovim područjima...

Neće to tak brzo proć u Hrvatskoj, a bome ni u Sloveniji. BiH ionako ima dosta problema da bi se bavila ovako mizernim stvarima.
Nije se ništa otvorilo, ali otvorit će se jezici kada se počne pisat o lobiranju.

Osim toga, tko god da je lobirao ima dvostruku dobit:
#1: daje prednost svojem sportu
#2: one kerefeke oko toga da se event može održat ako se niko ne buni, vjerujem da svi znamo što to znači na ovim prostorima kad se da plava koverta ispod
stola pa se niko ne buni...

Btw, dobro je Referee rekao, nemojte sanjat, misli se i cilja na MMA.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala