jupidu zaboravio si u prvom postu Perosha i JDS-a. jedino bi stavio Hunta kao prosjek. Inače ako se pogledaju samo rezultati bez načina na koji se borio objektivno je tako kako si napisao, dobio je od vrhunskih samo Barneta. S druge strane u prideu su se vrhunskima smatrali samo Mirko, Fedor, Minotaur i Barnet tako da nije on ni imao puno prilike protiv vrhunskih boraca, od dvojice je izgubio i jednog pobjedio. Od 2007. na dalje ne gledam jer to je drugi par opanaka, to više nije isti mirko ni fizički ni psihički. Problem je što je dojam da iako je MMA ukupno napredovao i nema više kanti u kavezu, ovoj četvorici vrhunskih iz pride-a da su u primeu mogao bi se suprotstavit i imat realne šanse za pobjedu jedino Cain (i Alistar) , a Mirku i Minu bi mogao parirat i JDS. I moš ga jebat jednostavno je takav dojam [a nije zbog nostalgije 🙂 ] a nećemo nikad saznat šta bi bilo kad bi bilo.
Prime Mirko bi pomeo Schauba bez obzira na njegovih 111kg, kao što je to radio s borcima od 80 pa sve do 170 kg. Jedini iz današnjeg UFC-a za koje vjerujem da bi pošteno namučili prime Mirka su JDS, Cain i možda Carwin iako za njega mislim da bi prošao kao Waterman
Upravo tako i meni miriši i čak mislim da bi prošao JDS-a al bilo bi tijesno, al nikad se nezna bili to sve stvarno tako bilo. Još bi dodao Alistara, mislim da bi on bio veliki problem.
Kako sam negdje pročitao Mirko je uz sve borbe najveća nepoznanica u MMA, najveći "what if", (što bi bilo da je trenirao u ozbiljnom kampu s ozbiljnim sparing partnerima i trenerima)
Edited by user
2011-03-31T13:59:04Z
|
Reason: Not specified