:)28
volija bi da crocop zamoli ufc i kaže ok.................dajte mi još jednu šansu.....do poraza i onda da je kraj...dakle...
all or nothing
do prvog poraza
Vidi se sad ko je bez sumnje najveci Mirkov fan na forumu...:)1 Ja nakon Schauba ne mogu vise tako nesto ocekivati od Mirka.
Ja sam siguran da je i on sam zelio taj preokret pri kraju karijere kao i mi svi,ali jednostavno nije vise u stanju da to uspje.
a e..............
jedno su želje a drugo mogućnosti:)))))
ma da smo vidili neku lepršavost i neku viziju al kad vidim ono kretanje i rad nogu ko ozlijeđeni terminator..........dođe mi loše....
pa "tragikomične"(jer nekoć je to drukčije radio) udarce rukom gdje svu silu usmjeri na 1 udarac a o udarcu 2 i 3 niti ne pomišlja...
pa takav strah od nokauta gdje uopće ne želi uzet rizik da uđe i odradi i poveže 2 fucking ručna udarca... već nakon prvog ustukne..
ovako ne napravi posao a opet završi na podu..
one njegove noge toliko su snažne al više ne lete(razumljivo nakon ozljeda)..........................
njegovo tijelo je toliko kruto ubildano da je milina da je crocop poput couturea pa da mu takvo tijelo treba za mma....al on je udarač i onako uzemljeno tijelo više nemože letit udarački
aj napokon smo vidjeli neki lakat i par detalja........................
ovako nešto je već mučno gledat...............................................
on se prilagodio tjelesno protivnicima i razbildao da podnese sile u klinču ...mišići mu izlaze na leđima s svih strana....
umjesto da žrtvuje jedan dio a radi na brzini i brzini svega.....ovako ostane između ...
plače mi se:)3