rampage308
2011-03-23T18:55:00Z
Alex077 wrote:

mark wrote:

Cain wrote:

UFC 128 Fighter Salaries
http://www.mma-manifesto...28-fighter-salaries.html 

Mirko 75tis...puno manje nego prije. Zadnju borbu bolje da ne odrađuje. Šta njemu na kraju karijere uopće znači tih 75 tisuća a riskira mnogo da ne kažem život

Ja sam stvarno iznenađen 75 tisuća .

protiv Barrya je isto dobia 75 000 $ za show +bonusi
to mu je po zadnjem ugovoru od kad se vratia u UFC ono sa Miron je bila iznimka ipak je uletia u zadnji cas
fanatic
2011-03-23T19:47:51Z
Schaub samo 10 000$ za borbu ???? (ne računam bonuse za pobjedu i nokaut večeri jer to i nije morao dobit)
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-03-23T22:02:01Z
fanatic wrote:

Schaub samo 10 000$ za borbu ???? (ne računam bonuse za pobjedu i nokaut večeri jer to i nije morao dobit)

Malo al Schaub je Amer. Sigurno to barem podupla sa sponzorima s obzirom da je na main cardu. Mirko je kad je došao u UFC dobivao 350,000. Stvarno su mu skresali novi ugovor. Pitanje je i koliko je dobio za Mira. Ne vjerujem da je više od 500,000 s obzirom da je Toney za Coutura dobio toliko
travarica
2011-03-24T00:02:20Z
blazer44
2011-03-24T00:14:05Z
Radija je intenzivnije klinč za ovu borbu, to je reka oni Englez iz FightersOnly, napredak je vidljiv. Baš me zanima da odradi duži trening kamp s pravin trenerima koji bi mu forsirali tehniku i kretanje koliko bi to efekta imalo na njegove udaračke sposobnosti.
DON'T BE SCARED HOMIE
Kimura
2011-03-24T00:53:47Z
dr jupidu wrote:

mark wrote:

šta u evansa nitko ne vjeruje? on će ga dobit prije nego ovi ostali. Zna bit dosadan ali i spektakularan,zna se prilagoditi. jones će se namučit da ga dobije

s ti evansom se nikad nezna....

JEDINU ŠANSU MU VIDIM U TOME ŠTA JE TRENIRAO S JONESOM PA zna slabosti............

Evans će protiv Jonesa imati najgoru izvedbu ikada. Em emocije, em manjak podrške zbog nedostatka Greg Jacksona i Trevora Wittmana. Vidio sam na TUF-u 10 koliko je bio blizak s njima. Ne samo da ih neće imati ovaj put, nego će biti u suprotnom corneru. Ako Rashad dođe do 3 runde, bit će to čudo. A tek ako pobijedi!
Kimura
2011-03-24T00:55:42Z
Alex077 wrote:

mark wrote:

Cain wrote:

UFC 128 Fighter Salaries
http://www.mma-manifesto...28-fighter-salaries.html 

Mirko 75tis...puno manje nego prije. Zadnju borbu bolje da ne odrađuje. Šta njemu na kraju karijere uopće znači tih 75 tisuća a riskira mnogo da ne kažem život

Ja sam stvarno iznenađen 75 tisuća .

Kao da je malo!
FaceDesigner
2011-03-24T01:10:51Z
75 prosječnih hrvatskih plaća= 6 godina i 3 mjeseca rada jednog Hrvata.Nije malo za doć u kavez i onako nastupit?
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Kimura
2011-03-24T01:20:12Z
http://www.nokaut.com/in...ang=h&solo_news=8367  : Sinošić nakon poraza Cro Copa i Shoguna: Stara garda je otišla!

http://www.nokaut.com/in...ang=h&solo_news=8388  : Jon Jones skočio na 3. mjesto liste P4P boraca svijeta

http://www.nokaut.com/in...ang=h&solo_news=8389  : Anderson Silva otvoreno o prvaku Jonesu i prelasku u višu ili nižu kategoriju (VIDEO)

http://www.nokaut.com/in...ang=h&solo_news=8390  : Rashad Jonesa prozvao: Juda Jones!

http://www.nokaut.com/in...ang=h&solo_news=8391  : Shogun je zapravo tapkao Jonesu!
Kimura
2011-03-24T01:24:55Z

Quote:

http://www.nokaut.com/index.php?id=12&lang=h&solo_news=8389 : Anderson Silva otvoreno o prvaku Jonesu i prelasku u višu ili nižu kategoriju (VIDEO)

Jebote, da prvi put gledam ovaj video, a ne znam ko je Anderson Silva, rekao bi da je ovo neki lik šta se plaši svoje sjene noću.... :)18
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-03-24T06:40:48Z
FaceDesigner wrote:

75 prosječnih hrvatskih plaća= 6 godina i 3 mjeseca rada jednog Hrvata.Nije malo za doć u kavez i onako nastupit?

Za tako veliko ime i za takav rizik koji Mirko s obzirom na dosad pretrpljene udarce i nokaute nosi je malo
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2011-03-24T08:06:07Z
mark wrote:

FaceDesigner wrote:

Za tako veliko ime i za takav rizik koji Mirko s obzirom na dosad pretrpljene udarce i nokaute nosi je malo

A tko ga tjera da se i dalje bori?
Idemo realno, s obzirom na pruženo i svoje izvedbe 75 tisuća je i previše, i to dobija isključivo zbog imena. Da je riječ o nekom drugom taj bi izletio još nakon poraza od Konga.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-03-24T08:17:14Z
bero wrote:

mark wrote:

FaceDesigner wrote:

Idemo realno, s obzirom na pruženo i svoje izvedbe 75 tisuća je i previše, i to dobija isključivo zbog imena. Da je riječ o nekom drugom taj bi izletio još nakon poraza od Konga.

Pobjeda nad njim znači puno više nego nad nekim drugim koji je objektivno npr i jači od njega. Sve se u MMA vrti oko imena. Gonzaga bez pobjede nad Mirkom bio bio faktički nepoznat,Schauba na identičan način dižu. Mirko ispod 100 somova ne bi trebao dobivat. Slažem se da po pruženom on ne da ne vrijedi 75 nego ni trećinu toga ali vidio si i sam da je i u meču sa Schaubom imao jaču podršku od Amerikanca usred Amerike.Nije bilo USA USA kao što se skandira u sličnim mečevima Amerikanca i stranca. Čudim mu se da se za tu svotu ide borit sa mladim lavovima i riskira teže posljedice
shogun33
2011-03-24T09:18:06Z
mark wrote:

bero wrote:

mark wrote:

FaceDesigner wrote:

Pobjeda nad njim znači puno više nego nad nekim drugim koji je objektivno npr i jači od njega. Sve se u MMA vrti oko imena. Gonzaga bez pobjede nad Mirkom bio bio faktički nepoznat,Schauba na identičan način dižu. Mirko ispod 100 somova ne bi trebao dobivat. Slažem se da po pruženom on ne da ne vrijedi 75 nego ni trećinu toga ali vidio si i sam da je i u meču sa Schaubom imao jaču podršku od Amerikanca usred Amerike.Nije bilo USA USA kao što se skandira u sličnim mečevima Amerikanca i stranca. Čudim mu se da se za tu svotu ide borit sa mladim lavovima i riskira teže posljedice

bilo je cak povremeno: MIRKO CRO COP, MIRKO CRO COP
travarica
2011-03-24T10:24:21Z
kako ste neki naivni?

75.000 $....na papiru

on još uvijek ukupno dobiva 200-400.000 $ po borbi

Slash
2011-03-24T10:32:04Z
travarica wrote:

kako ste neki naivni?

75.000 $....na papiru

:)36

Pa same pripreme koštaju Mirka podosta (Hypollite, Brestovac, Hron i ostali sparing partneri)... Da dobi samo 75.000$ borbe mu se uopće nebi isplatile.. Dobi on puno više, budite sigurni u to.

Kimura wrote:

Evans će protiv Jonesa imati najgoru izvedbu ikada. Em emocije, em manjak podrške zbog nedostatka Greg Jacksona i Trevora Wittmana. Vidio sam na TUF-u 10 koliko je bio blizak s njima. Ne samo da ih neće imati ovaj put, nego će biti u suprotnom corneru. Ako Rashad dođe do 3 runde, bit će to čudo. A tek ako pobijedi!

S Greg Jacksonom već nije trenirao jedno vrijeme, a Trevor Wittman ga je spremao za zadnje dvije borbe, možda će mu pomagati i za ovu.

I Rashad zna nešto što mi ne znamo, pa trenirao je s Jonesom godinu i nešto sitno. Stvarno mislite da bi tolko žurio u borbu s njim da mu nije dobro išlo na treninzima?
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-03-24T10:45:16Z
ive wrote:

Moussasi bi imao isti problem ko i Shogun, veliki reach disadvantage, ne vjerujem da bi mu bolja tehnika nešto previše pomogla. A što se hrvanja tiče, letio bi zrakom gore nego Fjodor protiv Randlemana:)20

Ne znam, bio bih jako sretan da Moussasi nakon ove akvizije SF-a dodje u UFC. Mislim da bi taj momak bio veliko iznenađenje za mnoge. Ima vjerovatno najbolju stojku od svih lhw boraca, ima odličnu jiu, a na hravnju intenzivno radi.

Gledam kog sve nabrajate da bi mogao eventualno pobijediti Jonesa i kog god spomenete, ne vidim po čemu je taj određeni borac bolji od Moussasia. No dobro, nadam se da ćemo ga uskoro vidjeti u UFC-u.
travarica
2011-03-24T11:16:10Z
presica nakon borbe

Schaub liči na Fedora poslije njihove borbe ali mala je to utjeha

http://mmafightvideosonline.blo...ht-press-conference.html 
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-03-24T12:03:53Z
Slash wrote:

travarica wrote:

kako ste neki naivni?

75.000 $....na papiru

:)36

Pa same pripreme koštaju Mirka podosta (Hypollite, Brestovac, Hron i ostali sparing partneri)... Da dobi samo 75.000$ borbe mu se uopće nebi isplatile.. Dobi on puno više, budite sigurni u to.

Kimura wrote:

Zašto bi skrivali taj navodni ostatak. Porez sigurno ne utajuju. Carwin je potvrdio da dobiva koliko je objavljeno,ne vidim razlog da isti slučaj nije i kod Mirka.
Kimura
2011-03-24T12:22:11Z
Slash wrote:

I Rashad zna nešto što mi ne znamo, pa trenirao je s Jonesom godinu i nešto sitno. Stvarno mislite da bi tolko žurio u borbu s njim da mu nije dobro išlo na treninzima?

Ne znam zašto bi žurio, ali znam da se neće dobro provesti s Jonesom. To što je on trenirao s njim godinu i nešto sitno, ne znači ništa. Jones već za par tjedana nije više isti borac kao prije, a što reći o godinu dana unazad.
Users browsing this topic