akvic
  • akvic
  • Advanced Member Topic Starter
2011-03-14T18:35:55Z
....e vako, prošli tjedan sam imao prometnu i razbio sam cijeli prednji dio na peugeotu 607, pošto ne mogu dokazati što se desilo a udario sam drugo vozilo u zadnju stranu, popušiti ću kaznu i popravak auta ću sam snositi...uglavnom da ne objašnjavam što se desilo, imam sljedeće pitanje:
da li netko ima neke kontakte, veze, poznanstva u francuskoj da tamo pokušam pronaći naguženi 607 i da ga uvezem? tražio sam na mobile.de ali slabo je u njemačkoj sa ovim modelom
Sponsor
Reaktivac
2011-03-14T19:19:34Z
Žao mi je radi nesreće i što je - tu je.

Možda ti može pomoći Mario Celinić. On ima neke kontakte u Francuskoj (ili je imao), barem se tako nadam, znam da mi je to jednom prilikom spominjao... Probaj, nemaš što izgubiti ako ga nazoveš... Ako želiš, pošaljem ti njegov broj mobitela na PM ?
Aleksa
2011-03-14T21:07:32Z
tu imaš dva po djelovima, sad neznam šta ti treba ali svakako mislim da se ti ne izplati uvoz iz Fra. ( carina , kupovina , DMV, Pdv, prevoz)
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4047427 
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3823834 
akvic
  • akvic
  • Advanced Member Topic Starter
2011-03-14T22:01:34Z
hvala dečki, ako ima netko još koji prijedlog, dobrodošao je

imam cca 4.000 EUR štete (dijelovi i rad zajedno), pa moram pokušati smanjiti tu cifru čim je više moguće, kad bih mogao nabaviti limariju od crnog onda bi mogao odgoditi lakiranje za sljedeću godinu

trebam cijeli prednji dio: hauba, blatobrani, hladnjak (kiler :)20 ) sa ventilatorima, donji vezni lim, branik, maska, kiler klime, farovi i prednje staklo koje moram kupiti novo
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-03-14T22:06:16Z
Poslusah mene...raspitaj se po bosni malo tko radi s tim...po migucno:)18 sti s ukradenim autima...spomeni da imas lovu i imat ces sve..
dr jupidu
2011-03-14T22:38:43Z
akvic wrote:

hvala dečki, ako ima netko još koji prijedlog, dobrodošao je

imam cca 4.000 EUR štete (dijelovi i rad zajedno), pa moram pokušati smanjiti tu cifru čim je više moguće, kad bih mogao nabaviti limariju od crnog onda bi mogao odgoditi lakiranje za sljedeću godinu

trebam cijeli prednji dio: hauba, blatobrani, hladnjak (kiler :)20 ) sa ventilatorima, donji vezni lim, branik, maska, kiler klime, farovi i prednje staklo koje moram kupiti novo

stavi 4000 eu na crocopa i stvar rješena:)))

drž se
dr jupidu
2011-03-14T22:40:30Z
arti wrote:

Poslusah mene...raspitaj se po bosni malo tko radi s tim...po migucno:)18 sti s ukradenim autima...spomeni da imas lovu i imat ces sve..

čuj ti kvazi mma fajteru..... štošta moramo promjeniti u tvojoj pametnoj glavici... nema ništa van zakona ok

treniraj i budi pošten grrrrr
pasbrata
2011-03-14T23:23:54Z
mislim da ti želiš uvesti isti takav na osnovu svoje šasije(nema carine, trošarine itd). ali realno motor i agregati + getriba nisu oštećeni onda bi s rabljenom haubom blatobranima muldama itd prošao s max 2500€.
nije moj pošto ja volim da piše made in germany.
maro-du
2011-03-15T00:26:24Z
arti wrote:

u potpunosti se slazem s artiem, ja sam spuco golfa 5 u zid direktiva s još nekoliko stupica koje sam pokupio i sjebo mu cijeli prednji kraj, šteta je bila 3500€ samo djelova.. stari pošo u ljubuški ja mislim i nabavio djelove za 1200€ sve i platio još 100€ ruke... znači umjesto cca 4000€ platio sam 1300€ :)18 :)18 :)18
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-03-15T00:28:45Z
dr jupidu wrote:

arti wrote:

čuj ti kvazi mma fajteru..... štošta moramo promjeniti u tvojoj pametnoj glavici... nema ništa van zakona ok

treniraj i budi pošten grrrrr

oooo gospodine doktoru odavno vas nisam cuo...samo pomazem covjeku da prodhe jeftinije...kriza je zar nisi cuo...okano sam se udaranja. ..Nije to za mene...:)2
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-03-15T00:30:34Z
Da...u ljubuskom ima jedan 607 crni...ukraden...eno ga trune iza policije a coviku treba pomoc...