sve mi se čini da će mu se to samopouzdanje raspast ko kula od karata kad dođe u prvu neugodnu situaciju sa malo čvrščim borcem
nije da ga hvalim ali on je izlazio u ringove sa čvrstim borcima i prošao je neugodne situacije, on je gubio borbe ali i dalje ulazio bez da je kalkulirao, tj. učio je na svakoj sljedećoj borbi. to spominjem jer ovakva izjava mi zvuči kao podcjenivanje tih boraca
kao borca njega ni njegove protivnike
nitko ne podcjenjuje ali nit ga se treba precijenjivati jer sve što je u zadnjim borbama napravio(osim što je puno lajao) je bilo to da je pobijedio Goodridgea koji je sve samo ne mjerilo kvalitete,Huntu koji evidentno dolazi pokupiti lovu prodao submission,Tae Hyuna koji je drugorazredni borac i Mirka udario u jaja i nek bude sretan da nije bio diskvalificiran.Ajde ruku na srce.
Sjeti se Overeema u drugom meču sa Kharitonovim-e to ti ja pričam,popio je par udaraca i okrenuo leđa trčeći po ringu.
Da ne spominjem kak je u poluteškoj gubio od Lidella,Arone,Rua,Minotoro.Mislim da mu fali mentalna snaga a ako sam u krivu-vrijeme će pokazati.
Pričekajmo da odradi meč sa nekim top teškašem i ako i tada pobijedi-onda mu skidam kapu.
Edited by user
2009-02-27T08:27:39Z
|
Reason: Not specified