MMA4Life
  • MMA4Life
  • Advanced Member Topic Starter
2009-02-26T14:12:19Z
http://www.croring.com/s....asp?ContentId=1497& 
Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-02-26T14:16:08Z
ništa novo, ponavlja jedno te isto mjesecima.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
stomp
2009-02-26T14:22:02Z
trla baba lan da joj prođe dan...
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2009-02-26T15:09:50Z
Al stvarno je naporan vise...
mishima
2009-02-26T16:05:17Z
a samo je pitanje vremene kada će on spektakularno krenuti u "nesvijest"
Nrg
  • Nrg
  • Advanced Member
2009-02-26T16:36:48Z
Fakat je naporan.
loreia
2009-02-26T20:26:34Z
hahahahahahahahahahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaha

"Izraelac" Badr Hari

Bila bi dobra scena da novinar to kaze Hariju u lice :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-02-26T20:30:26Z
zašto, pa arapima je najveći kompliment kad ih zamijene s židovima, haha. :)18
što se alistaira tiče, ispuhat će se njegov balon ubrzo.
da budemo precizni, za mjesec dana protiv Bonjaskog.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2009-02-26T21:16:08Z
bero wrote:

zašto, pa arapima je najveći kompliment kad ih zamijene s židovima, haha. :)18
što se alistaira tiče, ispuhat će se njegov balon ubrzo.
da budemo precizni, za mjesec dana protiv Bonjaskog.

ma mogao bi to biti davez od borbe, bez dva prava udarca. mada se ja nadam da ce ga Remy sasjec kickovima.

a za arape sa u pravu, kako sam samo zaboravio na njihovu ljubav prema cionizmu :)20
Seded
2009-02-26T21:19:10Z
Dosadan je ki proliv. :)18
"It's not checkmate. The king has one more move."
loreia
2009-02-26T21:23:25Z
Seded wrote:

pa to ekipa sa portala reciklira njegove stare izjave, covjek se sad bavi svojom sljedecom borbom, a ne Mirkom
Aleksa
2009-02-26T21:25:55Z
vidim da ste svi sto posto sigurni u Remyjevu pobjedu, i meni bi to prijalo što mi Alistair ide na k...c, ali nekako imam loš osječaj, lik je dobar i dobio je ono što mu je prije falilo , samopouzdanje i brutalnu snagu, mislim da bi mu protivnik ala Artes stvorio večih problema nego Remy!!!
stomp
2009-02-26T21:29:58Z
Aleksa wrote:

vidim da ste svi sto posto sigurni u Remyjevu pobjedu, i meni bi to prijalo što mi Alistair ide na k...c ali nekako imam loš osječaj, lik je dobar i dobio je ono što mu je prije falilo , samopouzdanje i brutalnu snagu!!!

sve mi se čini da će mu se to samopouzdanje raspast ko kula od karata kad dođe u prvu neugodnu situaciju sa malo čvrščim borcem
MrJinks
2009-02-26T22:16:39Z
bero wrote:

ništa novo, ponavlja jedno te isto mjesecima.

Ocito ga novinari stalno pitaju jedno te isto... 🙂
Seded
2009-02-26T22:32:22Z
loreia wrote:

Seded wrote:

pa to ekipa sa portala reciklira njegove stare izjave, covjek se sad bavi svojom sljedecom borbom, a ne Mirkom

U nedostatku novoga koristi se i staro. :)24
"It's not checkmate. The king has one more move."
bbbmarc
2009-02-26T22:35:06Z
loreia wrote:

hahahahahahahahahahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaha

"Izraelac" Badr Hari

Bila bi dobra scena da novinar to kaze Hariju u lice :)20

:)2 :)14

članak je prejak, kao da je autor prije pisanja imao duuugi razgovor s jvpdom
MrJinks
2009-02-27T07:27:39Z
bbbmarc wrote:

članak je prejak, kao da je autor prije pisanja imao duuugi razgovor s jvpdom

JVPD!!! Tetragramaton!!! AAAAAAAARGH, ubi me rano ujutro!!!
Usur
  • Usur
  • Advanced Member
2009-02-27T08:00:36Z
stomp wrote:

sve mi se čini da će mu se to samopouzdanje raspast ko kula od karata kad dođe u prvu neugodnu situaciju sa malo čvrščim borcem

nije da ga hvalim ali on je izlazio u ringove sa čvrstim borcima i prošao je neugodne situacije, on je gubio borbe ali i dalje ulazio bez da je kalkulirao, tj. učio je na svakoj sljedećoj borbi. to spominjem jer ovakva izjava mi zvuči kao podcjenivanje tih boraca
stomp
2009-02-27T08:23:34Z
Usur wrote:

stomp wrote:

nije da ga hvalim ali on je izlazio u ringove sa čvrstim borcima i prošao je neugodne situacije, on je gubio borbe ali i dalje ulazio bez da je kalkulirao, tj. učio je na svakoj sljedećoj borbi. to spominjem jer ovakva izjava mi zvuči kao podcjenivanje tih boraca

kao borca njega ni njegove protivnike nitko ne podcjenjuje ali nit ga se treba precijenjivati jer sve što je u zadnjim borbama napravio(osim što je puno lajao) je bilo to da je pobijedio Goodridgea koji je sve samo ne mjerilo kvalitete,Huntu koji evidentno dolazi pokupiti lovu prodao submission,Tae Hyuna koji je drugorazredni borac i Mirka udario u jaja i nek bude sretan da nije bio diskvalificiran.Ajde ruku na srce.
Sjeti se Overeema u drugom meču sa Kharitonovim-e to ti ja pričam,popio je par udaraca i okrenuo leđa trčeći po ringu.
Da ne spominjem kak je u poluteškoj gubio od Lidella,Arone,Rua,Minotoro.Mislim da mu fali mentalna snaga a ako sam u krivu-vrijeme će pokazati.
Pričekajmo da odradi meč sa nekim top teškašem i ako i tada pobijedi-onda mu skidam kapu.
hamush
2009-02-27T11:05:21Z
Seded wrote:

loreia wrote:

Seded wrote:

U nedostatku novoga koristi se i staro. :)24

ROFL 😃 true!