Danas me zvala referentica, odnosno teta iz TELE2, nakon što sam podnio zahtjev za prelazak s pretplate na prepaid, odnosno bonove...
Prva ponuda je bila da nemoram produljivati ugovor, ali da ću imati 50 kn popusta svaki mjesec tokom pretplatničkog statusa, bez ugovorne obveze. To sam odbio.
Druga ponuda je bila da produljim ugovor, ali da mi se svaki mjesec tijekom ugovorne obaveze ponudi privilegija i popust da nemam komunikacijsku uslugu (ako sam dobro shvatio) i da dobijem svaki mjesec 100 kn popusta tijekom novog pretplatničkog ugovora i produljenja istoga. To je bila odlična ponuda, no nisam se navukao, a niti prepirao s tetom o tome koliko imam primjedbi i koliko sam nezadovoljan TELE2 mrežom. I drugu ponudu sam odbio.
Jednostavno bonovi pa uskoro isti broj, ali selidba i povratak na T-Mobile i tamo bonovi.
Tko je na TELE2 pretplati, a da nije pod ugovornom obvezom, odnosno ako je istekao ugovor - samo neka zatraži prelazak na prepaid pa budete vidjeli kako će pljuštati ponude i popusti, sve u nadi da vas zadrže kao pretplatnika. :)36
Čak se uz popuste, može užicati i dobar mobitel... ono, tipa:
ostajem pretplatnik ako mi poklonite neki dobar mobitel; nisam pokušao, ali navodno prolazi...
Edited by user
2011-03-16T19:14:40Z
|
Reason: Not specified