Ova govna iz Tele 2 su se malo popravila u zadnje vrijeme. Onda kad su mi zajebali uslugu sam ja napravio grešku u koracima baš s tim preporučenim pismima i samo nešto sitno kuna su refundirali na ljutu muku, Sad evo nude sami samoinicijativno nekakve dodatne kune zbog grešaka i dodatne gigabajte na mobilni internet, ide malo na bolje taj odnos prema korisniku, al me njihov signal i dalje živcira i lako moguće da im se i ja zahvalim na suradnji na kraju ugovora...
Za razliku od TELE2, katastrofalne mreže i usluge. :)6
1) Mjesecima mi naplaćuju nekakve sistemske poruke koje ne šaljem. Svaki put kada uključim mob, šalje se neka poruka na sustav i TELE2 mrežu, a oni to uredno naplate po cijeni sms poruke.
2) Kod specifikacije računa nema iznosa cijene za svaku stavku, već kao u stupcu gdje je cijena pišu nule. Tek ako predješ tarifni paket - ispisuju specifikacije, dakle samo za potrošnju izvan paketa. Idealno za muljažu. Jadno !
3) Više nisu najjeftinija mreža, a o nepokrivenosti signala da ne pričam... Od autoputa pa nadalje...
4) Imaju paprene cijene mobitela u usporedbi s konkurencijom, pogotovo kada se produžuje ili sklapa novi ugovor.
5) Nekvalitetni su, a mjesecima su imali problema sa provjerom potrošnje putem besplatne sms poruke. Kao, nadogradjivali su sustav...
Kao znak isprike, umanjili su mi račun za 01./2011 za "velikih" 10 kuna i u tekućem 02./2011. imam kao besplatnih 100 sms poruka, ali koliko sam skužio - tek ako ih potrošiš izvan tarifnog paketa. Kako velikodušno. :)20
Jadno i neprofesionalno... jedva čekam da ih otkantam... :)8
Edited by user
2011-03-10T14:59:25Z
|
Reason: Not specified