stomp
  • stomp
  • Advanced Member Topic Starter
2011-03-09T19:36:35Z
Reaktivac wrote:

stomp wrote:

@Reptile
tnx

@Acidofil

Jučer sam poslao mail a danas prigovor na fax i osobno u T-centru popunio formular za žalbu a sutra ću i preporučeno poslat samo neznam na koju adresu da šaljem?

Obavezno i na ovu:

http://www.hakom.hr/ 

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije
Jurišićeva 13
10000 Zagreb
Republika Hrvatska

Tnx Reakto! :)36
Acidofil
2011-03-09T20:55:10Z
http://www.t-com.hr/priv...prigovori_poracunima.asp 
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Acidofil
2011-03-09T20:59:24Z
Reaktivac wrote:

stomp wrote:

@Reptile
tnx

@Acidofil

Jučer sam poslao mail a danas prigovor na fax i osobno u T-centru popunio formular za žalbu a sutra ću i preporučeno poslat samo neznam na koju adresu da šaljem?

Obavezno i na ovu:

http://www.hakom.hr/ 

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije
Jurišićeva 13
10000 Zagreb
Republika Hrvatska

Hakom će mislim tek reagirati ako je spor i dalje nakon drugostupanjske odluke jer i oni sami upućuju da se tako rješava problem. U svakom slučaju OBAVEZNO preporučeno pismo. Meni su u Hakomu rekli da bez toga nemam nikakav dokaz da sam se žalio u predviđenom roku i da obećanja korisničke službe preko maila i telefona ništa ne znače nego jedino odgovor na preporučeno pismo...
Reaktivac wrote:

Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

stomp
  • stomp
2011-03-09T21:02:44Z
Pismo sastavljeno i sutra će biti poslano naslovljeno na Hrvatski Telekom :)36
Acidofil
2011-03-09T21:10:07Z
stomp wrote:

Pismo sastavljeno i sutra će biti poslano naslovljeno na Hrvatski Telekom :)36

Nemoj započeti sa : "Mučka đubradi, pička vam materina", probaj prvo normalnim tonom :)20
Al možeš završiti sa "E nećete, razbojnici!" :)20
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

stomp
  • stomp
2011-03-09T21:15:47Z
:)20
sročio pristojno ali s dozom prijezira i revolta
Reaktivac
2011-03-09T22:10:21Z
Probaj i poslusaj Acidofila. Meni uskoro istice ugovor s TELE2 i vracam broj na prepaid, a potom isti selim/vracam u T-MOBILE mrezu. S VIP-om sam prezadovoljan, kako racunima, tako i uslugom te profesionalnoscu.

Acidofil
2011-03-09T22:51:01Z
Reaktivac wrote:

Probaj i poslusaj Acidofila. Meni uskoro istice ugovor s TELE2 i vracam broj na prepaid, a potom isti selim/vracam u T-MOBILE mrezu. S VIP-om sam prezadovoljan, kako racunima, tako i uslugom te profesionalnoscu. Za razliku od TELE2, katastrofalne mreze i usluge. :-(

Ova govna iz Tele 2 su se malo popravila u zadnje vrijeme. Onda kad su mi zajebali uslugu sam ja napravio grešku u koracima baš s tim preporučenim pismima i samo nešto sitno kuna su refundirali na ljutu muku, Sad evo nude sami samoinicijativno nekakve dodatne kune zbog grešaka i dodatne gigabajte na mobilni internet, ide malo na bolje taj odnos prema korisniku, al me njihov signal i dalje živcira i lako moguće da im se i ja zahvalim na suradnji na kraju ugovora...
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

Reaktivac
2011-03-09T22:52:14Z
Acidofil wrote:

Ova govna iz Tele 2 su se malo popravila u zadnje vrijeme. Onda kad su mi zajebali uslugu sam ja napravio grešku u koracima baš s tim preporučenim pismima i samo nešto sitno kuna su refundirali na ljutu muku, Sad evo nude sami samoinicijativno nekakve dodatne kune zbog grešaka i dodatne gigabajte na mobilni internet, ide malo na bolje taj odnos prema korisniku, al me njihov signal i dalje živcira i lako moguće da im se i ja zahvalim na suradnji na kraju ugovora...

Za razliku od TELE2, katastrofalne mreže i usluge. :)6

1) Mjesecima mi naplaćuju nekakve sistemske poruke koje ne šaljem. Svaki put kada uključim mob, šalje se neka poruka na sustav i TELE2 mrežu, a oni to uredno naplate po cijeni sms poruke.

2) Kod specifikacije računa nema iznosa cijene za svaku stavku, već kao u stupcu gdje je cijena pišu nule. Tek ako predješ tarifni paket - ispisuju specifikacije, dakle samo za potrošnju izvan paketa. Idealno za muljažu. Jadno !

3) Više nisu najjeftinija mreža, a o nepokrivenosti signala da ne pričam... Od autoputa pa nadalje...

4) Imaju paprene cijene mobitela u usporedbi s konkurencijom, pogotovo kada se produžuje ili sklapa novi ugovor.

5) Nekvalitetni su, a mjesecima su imali problema sa provjerom potrošnje putem besplatne sms poruke. Kao, nadogradjivali su sustav...

Kao znak isprike, umanjili su mi račun za 01./2011 za "velikih" 10 kuna i u tekućem 02./2011. imam kao besplatnih 100 sms poruka, ali koliko sam skužio - tek ako ih potrošiš izvan tarifnog paketa. Kako velikodušno. :)20

Jadno i neprofesionalno... jedva čekam da ih otkantam... :)8

Reaktivac
2011-03-09T23:03:09Z
Što se tiće VIP-a, ugodno sam iznenadjen.

Prošli mjesec pričao 495 minuta od 500 koje su u paketu. Malo surfao preko 3G (1GB u paketu) i pokoji sms (200 u paketu)...

Račun za 01./2011 = 137,42 kn !

Račun za 02./2011= 152,27 kn !

Vrhunski. Nema što. Odličnu stvar sam napravio kada sam potpisao s njima ugovor dok je trajala akcija 50 % niža pretplata.

Koverta na kućnu adresu, specifikacija troška, promo letak, vodič/reklama i najvažnije - u svakom trenutku moguća provjera trenutne potrošnje putem njihova web-a + specifikacija troškova u tablicama svakog poziva, spajanja na net, SMS i MMS poruka. Za razliku od TELE2 koji ti samo pokaže iznos trenutačne potrošnje, bez ikakvih specifikacija.

I još kao malo i ugodno iznenadjenje, dobio danas VIP-me broj, odnosno start paket sa 100 minuta besplatnih razgovora. Zapakiran. Nije za baciti.
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-03-09T23:05:11Z
Reaktivac wrote:

Što se tiće VIP-a, ugodno sam iznenadjen.

Prošli mjesec pričao 495 minuta od 500 koje su u paketu. Malo surfao preko 3G (1GB u paketu) i pokoji sms (200 u paketu)...

Račun za 01./2011 = 137,42 kn !

Račun za 02./2011= 152,27 kn !

Vrhunski. Nema što. Odličnu stvar sam napravio kada sam potpisao s njima ugovor dok je trajala akcija 50 % niža pretplata.

Koverta na kućnu adresu, specifikacija troška, promo letak i vodič i najvažnije - u svakom trenutku moguća provjera trenutne potrošnje putem njihova web-a.

I još kao malo i ugodno iznenadjenje, dobio danas VIP-me broj, odnosno start paket sa 100 minuta besplatnih razgovora. Zapakiran.

Reakto ,koja je to tarifa?
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Reaktivac
2011-03-09T23:07:19Z
Reaktivac
2011-03-10T01:20:56Z
Acidofil wrote:

To bi ti bilo pametno.

Nepokrivenost signala je najveća boljka, a ima ih previše...

Ako gasiš broj, najjednostavnije ti je ne platiti zadnji račun isteka ugovora pa će da ti deaktiviraju i ugase broj. Onda možeš da platiš zadnji račun. :)1 Inače će potrajati... Sve samo da te zadrže čim dulje... i da izvuku što više kn...

Nadalje, ako želiš zadržati broj i prebaciti ga na prepaid, odnosno bonove, onda trebaš da platiš 40 kn jednokratno (negdje i 50 kn) ?!? Nadalje, treba ti osobna i OIB i uvjet je da podmiriš sve račune do trenutka i dana kada podnosiš zahtjev za migraciju na prepaid. I još im faksirati zahtjev u kome želiš preći na bonove. I to navodno traje tjedan-dva pa je najbolje gadjati zadnja dva tjedna isteka ugovora i usput ispucati sve što imaš u tarifnom paketu zadnjeg mjeseca ugovora. To upravo radim ovaj zadnji mjesec isteka ugovora.

Kada dobiješ novu sim karticu, odnosno isti broj na prepaid, odnosno bonove, onda možeš ostati u TELE2 ili broj prebaciti u VIP ili T-Mobile.

S pretplate samo možeš seliti broj na pretplatu ili s prepaida na prepaid.

Čekaj Božić i Novu Godinu, biće opet akcija pa iskalkuliraj najbolju ponudu, a do tada budi bez ugovorne obveze. Tako bi barem ja.

Ili uzmi neki prepaid, a da je povoljan za surfanje i to je to...
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-03-10T09:46:30Z
Reaktivac wrote:

Cain wrote:

Reakto ,koja je to tarifa?

Sve za mene 250

http://www.vipnet.hr/pri...arife/sve-za-mene-tarife 

Samo frende zakasnio si, jer više nije akcija 50 % za vrijeme trajanja pretplatničkog ugovora do kraja....

e hebiga al tnx
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Acidofil
2011-03-10T10:08:26Z
Daleko sam ja još od kraja ugovora, tek sam nekih 8-9 mjeseci vezan s mučkom đubradi :)20
Što ne šalju tebi svaki mjesec račun sa svim specifikacijama i ispisima poziva, poruka i spajanja na internet?
Što se tiče zagrebačkog područja tu sam jako zadovoljan njihovim signalom tako da do isteka ugovora ću se krpati s tim, ali ću ozbiljno o vipu ili t-đubradi razmisliti po isteku..

Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

Reaktivac
2011-03-10T14:48:33Z
Acidofil wrote:

Daleko sam ja još od kraja ugovora, tek sam nekih 8-9 mjeseci vezan s mučkom đubradi :)20
Što ne šalju tebi svaki mjesec račun sa svim specifikacijama i ispisima poziva, poruka i spajanja na internet?
Što se tiče zagrebačkog područja tu sam jako zadovoljan njihovim signalom tako da do isteka ugovora ću se krpati s tim, ali ću ozbiljno o vipu ili t-đubradi razmisliti po isteku..

Šalju mi ispis poštom, ali ne i specifikaciju selektivnog troška. Ono što je u unutar tarife, odnosno u paketu ne specificiraju. Specificiraju samo pozive, poruke i spajanje na net izvan tarifnog paketa; gdje se točno vidi cijena.

Ma katastrofa su; evo danas bio u Zelini i nema signala ? :)8 Centar Zeline... pametnom dosta...
dr jupidu
2011-03-10T15:00:07Z
Reaktivac wrote:

Acidofil wrote:

Šalju mi ispis poštom, ali ne i specifikaciju selektivnog troška. Ono što je u unutar tarife, odnosno u paketu ne specificiraju. Specificiraju samo pozive, poruke i spajanje na net izvan tarifnog paketa; gdje se točno vidi cijena.

Ma katastrofa su; evo danas bio u Zelini i nema signala ? :)8 Centar Zeline... pametnom dosta...

kao da je ta zelina velika pa i tu treba bit signal...... vi bi za jeftine pare i signale po zabitima ...e nemere:)))
stomp
  • stomp
2011-03-10T17:07:33Z
po preporuci Acidofila i Reakta danas se poslana žalba preporučeno.
Nadam se da se budu što prije očitovali,majke im ga spalim lopovsku
dr jupidu
2011-03-10T17:31:34Z
stomp wrote:

po preporuci Acidofila i Reakta danas se poslana žalba preporučeno.
Nadam se da se budu što prije očitovali,majke im ga spalim lopovsku

nadam se da se nisi u pismu pozvao na njih jer će ti uzet kao otegotnu okolnost

a i taj reakt...pa taj se žali na svaku stvar koju kupi....

žali se i na brijači aparat da mu slabo šiša nakon godinu dana pa u tužbi navede duševne boli da ga zamjenjuju za četničkog vojvodu dražu mihajlovića..

Reaktivac
2011-03-10T17:53:47Z
dr jupidu wrote:

nadam se da se nisi u pismu pozvao na njih jer će ti uzet kao otegotnu okolnost

a i taj reakt...pa taj se žali na svaku stvar koju kupi....

žali se i na brijači aparat da mu slabo šiša nakon godinu dana pa u tužbi navede duševne boli da ga zamjenjuju za četničkog vojvodu dražu mihajlovića..

Normalno da se žalim kada vidim da ima smisla i koristi... No, TELE2 su diletanti i mreža u kojoj možeš očekivati samo probleme, pogotovo ako si pretplatnik.

Žalosno je da pretplatnici imaju:

Obračunska jedinica za pozive iznosi 60 sekundi za prvu minutu razgovora, a za svaku iduću minutu je 15 sekundi (60/15).

Dok prepaid korisnici imaju:

Obračunska jedinica za govorne usluge je 15 sekundi.

To nema nigdje.

Prije su bili najjeftiniji pa su privukli dobar dio korisnika na tu kartu, a sada više to nisu.

Kvalitet usluge je i dalje vrlo loš i nikome ih nebi preporučio.