I manje....ja ne znam uopce ko ih je upario...ne realno do boga...
I manje....ja ne znam uopce ko ih je upario...ne realno do boga... Ali prilika za Igora ...nema sta izgubiti za razliku od Sponga koi ako izgubi bice svetsko cudo !
I manje....ja ne znam uopce ko ih je upario...ne realno do boga... Ali prilika za Igora ...nema sta izgubiti za razliku od Sponga koi ako izgubi bice svetsko cudo !ali spong ne moze i nece ovo izgubiti..pa covik se bori na WGP sta vam je ljudi...budimo realni...
I manje....ja ne znam uopce ko ih je upario...ne realno do boga... Ali prilika za Igora ...nema sta izgubiti za razliku od Sponga koi ako izgubi bice svetsko cudo !ali spong ne moze i nece ovo izgubiti..pa covik se bori na WGP sta vam je ljudi...budimo realni...Svatko može izgubiti, nitko nije nepobjediv.
IT'S SHOWTIME 48 Lyon 14 mai 2011Badr Hari is ready for Kader Marouf
IT'S SHOWTIME 48 Lyon 14 mai 2011
Bit će prijenos na MaxTV-u na kanalu NTV Hayat, u subotu u 22 sata.
Bit će prijenos na MaxTV-u na kanalu NTV Hayat, u subotu u 22 sata.:)36 WAR HARI!!! :)29 :)18
Bit će prijenos na MaxTV-u na kanalu NTV Hayat, u subotu u 22 sata.:)36 WAR HARI!!! :)29 :)18 War Igor!! :)1
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close