MARK PAVELICH
2011-02-15T00:48:15Z
:)20 :)20 mirko zato vise ne ide u ufc sad ce se kod vas borit po lokalnim eventima
rampage308 wrote:

MARK PAVELICH wrote:

fighter wrote:

rampage308 wrote:

Slash wrote:

TheGoldenboy wrote:

dobar decko je,ali pomalo bahat ne borim se za 1000 eura,prvi put u ufc dali su mu 3000 $ ...

Što bi se trebao boriti za 1000 eura možda?

Pa kod nas neki borci dobivaju preko 1000 eura, a nisu ni primirisali UFC-u, normalno da će Reljić tražiti više od toga i treba dobiti više od toga.

koliko se dobiva para za borbe po ovim nasim eventima ???

500 - 3000 eura

Gdje kod vas borci dobivaju 500 do 3000 eura,htjeo bi to da vidim,mozda Perak,ali ostalo,pocetnici sa 2-3 mma meca 200-300,a 500 neki neznam sa 5-6 pobjeda,teskasi mozda malo vise,ali 200,300 eura za 77 kategoriju i 84 je plafon za pocetnike

i meni je malo cudno jer pocetnici u UFC-u dobiju po 5 000 $ a ovdi ovi nas 3 000 eura na kraju ispadne isplativije doma se boriti

Slash
2011-02-15T01:53:01Z
fighter wrote:

The Miner wrote:

fighter wrote:

Bilo bi zanimljivo vidjeti Reljića protiv Barića

Ne bi...Reljic je par klasa vise...

mislim da bi mu Matijas pružio solidan otpor, ne bi ga ovaj tako lako dobio

Mislim da bi nakon prvog prelaska borbe na pod sve bilo riješeno. Barić u tom segmentu još ima puno posla pred sobom i takve borbe mu trenutno ne trebaju.
wildboy
2011-02-15T02:32:58Z
-HMD- wrote:

Odličan interview! Sviđaju mi se pitanja koja su postavljena i Goranova iskrenost pri odgovaranju. Sve pohvale , očekujemo interview s Pokrajcem :)1 :)36
Jedina primjedba ovome interview-u ide neoptimiziranom zvuku tako da sam morao dosta pojačati zvučnike da bi razumio što priča,a onda kada je oko sredine ubačena ona reklama od PFS umalo da mi nisu prozori popucali koliko je bilo glasno:)18 Dobro, malo karikiram, ali mislim da bi kvaliteta zvuka trebala biti bolja i da bi trebalo odraditi interview na manje bučnom mjestu (ili dok se ne odvija trening)

:)36
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-02-15T09:22:21Z
Slash wrote:

fighter wrote:

The Miner wrote:

fighter wrote:

Bilo bi zanimljivo vidjeti Reljića protiv Barića

Ne bi...Reljic je par klasa vise...

mislim da bi mu Matijas pružio solidan otpor, ne bi ga ovaj tako lako dobio

Mislim da bi nakon prvog prelaska borbe na pod sve bilo riješeno. Barić u tom segmentu još ima puno posla pred sobom i takve borbe mu trenutno ne trebaju.

:)36 :)36
bbbmarc
2011-02-15T09:26:13Z
rampage308 wrote:

i meni je malo cudno jer pocetnici u UFC-u dobiju po 5 000 $ a ovdi ovi nas 3 000 eura na kraju ispadne isplativije doma se boriti

u UFC-u bi se borci početnici u prvom nastupu i besplatno borili samo da dobiju prigodu, jer UFC otvara sva vrata i sponzora i medija i tržišta, pogotovo za američke borce

kladim se da onima koji imaju dobri menadžement UFC-ov prizemoney vjerojatno ne prelazi 15-20% ukupnih godišnjih prihoda
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-02-15T09:45:06Z
bbbmarc wrote:

rampage308 wrote:

u UFC-u bi se borci početnici u prvom nastupu i besplatno borili samo da dobiju prigodu, jer UFC otvara sva vrata i sponzora i medija i tržišta, pogotovo za američke borce

kladim se da onima koji imaju dobri menadžement UFC-ov prizemoney vjerojatno ne prelazi 15-20% ukupnih godišnjih prihoda

slažem se. jedino mi nije jasno koji to menadžment vodi Andersona Silvu kad po borbi dobije "samo" 200.000 dolara a trenutno je najbolji UFC i svjetski borac. Možda jer nije Amerikanac
MARK PAVELICH
2011-02-15T09:47:53Z
mark wrote:

bbbmarc wrote:

rampage308 wrote:

slažem se. jedino mi nije jasno koji to menadžment vodi Andersona Silvu kad po borbi dobije "samo" 200.000 dolara a trenutno je najbolji UFC i svjetski borac. Možda jer nije Amerikanac

ne nego nije teskas,nije zanimljiv,ufc je posao nis više,broc je dobivao 400 tisuća dolara ali njega publika želi,on puni dvorane kao i cro cop
rampage308
2011-02-15T10:28:58Z
mark wrote:

bbbmarc wrote:

rampage308 wrote:

sve ovisi o tome kolika si zvijezda u americi
Liddell je zadnjih par godina uvik dobiva 500 000 bez obizra sto je gubia sve redom tako i Ortiz zaraduje puno vise nego sto bi triba
za Lesnara sam cita da on po borbi zaradi priko milijun $ zbog sponzora i raznih bonusa