akvic
  • akvic
  • Advanced Member Topic Starter
2011-02-11T22:55:46Z
koef. bet-at-home: Mauricio Rua (BRA) - Jon Jones (USA) 20.03.11 03:30 2,50 1,45

mislim...WTF???!!! ja sam prvi koji će reči da je Jones živina i ogromni talent ali ovakav koeficijent je čisto podcjenjivanje Shoguna

ja ću prognozirati prvi poraz (diskvalifikaciju protiv Hamila ne priznam) Jonesu i to sa KO ili TKO
Sponsor
Seded
2011-02-11T22:57:46Z
Slažem se da se Shogun bezobrazno podcjenjuje, iako mislim da će Jones osvojiti pojas.
"It's not checkmate. The king has one more move."
fanatic
2011-02-11T22:59:13Z
akvic wrote:

koef. bet-at-home: Mauricio Rua (BRA) - Jon Jones (USA) 20.03.11 03:30 2,50 1,45

mislim...WTF???!!! ja sam prvi koji će reči da je Jones živina i ogromni talent ali ovakav koeficijent je čisto podcjenjivanje Shoguna

ja ću prognozirati prvi poraz (diskvalifikaciju protiv Hamila ne priznam) Jonesu i to sa KO ili TKO

hvala kladionici :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
CROMMA
2011-02-11T23:03:18Z
Trenutno je Jones ipak nesto dojmljiviji i ako je stvarno koeficijent cudan
Train hard, fight easy!
dr jupidu
2011-02-11T23:07:24Z
akvic wrote:

ne..... jones je pokazao nešto neviđeno u mma da onako badera koji je kao wrestler drži bez šanse..............igra se s njim,,,,,

kladionice i mma svijet je to prepoznao

rua dolazi nakon operacije...znači ukalkulirjmo i to.............jako bitno za bacanja badera jer rua će pazit nogu i rotacije opterećenja....

no ja navijam za maurizia....................volim njegov stil..(najbliži mom shvaćnju mma)............ i bijelac je:))) a ja sam bijelac:)))

ja bi stavio 2.00 1.80 i baš želim da shogun nokautira jonesa............iako mi je i jones drag jer ovo je nešto novo.......

al ...... crnac je:))))
rampage308
2011-02-11T23:09:50Z
kad smo vec kod kladione

Yoshihiro Akiyama (3,20) - Nate Marquardt (1,30)

bas me zanima koliko je na Cro Copa
pa bi moga ubacit 100 kn na Akiyamu,Mirka i Shoguna
CROMMA
2011-02-11T23:10:59Z
dr jupidu wrote:

:)2 :)2 :)2
Train hard, fight easy!
Borisstandup
2011-02-11T23:25:57Z
Jones je bolji po mojemu misljenju. Mauricio je odlican borac ali Jones mi izgleda fenomenalno.
I u samome ufc-u Jones je pokazao vise, iz borbe u borbu je sve bolji a Mauricio je imao problema i izgubio od Griffina a i sa Colemanom nije bio sjajan.
Vjerujem da je Jones buduci prvak.
maro-du
2011-02-11T23:28:24Z
dr jupidu wrote:

akvic wrote:

ne..... jones je pokazao nešto neviđeno u mma da onako badera koji je kao wrestler drži bez šanse..............igra se s njim,,,,,

rua dolazi nakon operacije...znači ukalkulirjmo i to.............jako bitno za bacanja badera jer rua će pazit nogu i rotacije opterećenja....

no ja navijam za maurizia....................volim njegov stil..(najbliži mom shvaćnju mma)............ i bijelac je:))) a ja sam bijelac:)))

ja bi stavio 2.00 1.80 i baš želim da shogun nokautira jonesa............iako mi je i jones drag jer ovo je nešto novo.......

UserPostedImage
Đolo
2011-02-11T23:29:08Z
maro-du wrote:

dr jupidu wrote:

akvic wrote:

:)18 :)18
Seded
2011-02-11T23:30:01Z
rampage308 wrote:

kad smo vec kod kladione

Pazi da ti ne bi otišlo tih 100 kn u vjetar. Ja osobno dajem prednost Jonesu i Marquardtu, a za Cro Copa više ne zna dr. jupidu, a kamoli mi ostali... :)2
"It's not checkmate. The king has one more move."
shogun
2011-02-11T23:31:55Z
dr jupidu
2011-02-11T23:46:07Z
ajmo shogun..............

zaista ću navijati za shoguna............................ jer ne želim gledat kako jones izbjegava udrace da bi protivnika elegantno dole sredio........

ne želim gledat kako jones dolazi na vagu ok a kako ulazi u meč ogroman 10 kg teži.....

želim gledat normalnog borca :))))

bader nije mjerilo.........................................još nije jones naišao na nekog poput rue ni približno

akvic
  • akvic
2011-02-11T23:49:34Z
rampage308 wrote:

kad smo vec kod kladione

Akiyama i Mirko će najvjerojatnije izgubiti, a Shogun je 50% - 50%
shogun
2011-02-11T23:52:10Z
akvic wrote:

rampage308 wrote:

kad smo vec kod kladione

da,previse je 100kn na takva tri hazarda al vjeruj da dobis te pare na to ja bi bio sretniji od tebe
akvic
  • akvic
2011-02-12T00:40:55Z
shogun wrote:

akvic wrote:

rampage308 wrote:

kad smo vec kod kladione

da,previse je 100kn na takva tri hazarda al vjeruj da dobis te pare na to ja bi bio sretniji od tebe

+1 ali ništa od toga :)28
Satrap
2011-02-12T06:46:51Z
Razbit će ga Mauricio.
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-02-12T18:43:45Z
Alistair Overeem Predicts Shogun Rua Will Defeat Jon Jones
http://www.bloodyelbow.c...ua-will-defeat-jon-jones 
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-02-20T11:15:09Z
Minotauro za Tatame;

What do you expect from Shogun vs Jones?

Jones will be a tough opponent for Shogun, he’s doing just fine on Wrestling, he’s excited.
The guy’s coming of a good sequence of wins, but Shogun is one of our most experienced fighters,
his catch is very strong, he’s much experience while standing,
he’s a Brazilian Jiu-Jitsu black belt, he has a great half guard,
and I think he’ll beat the guy on his half guard…
If he starts to strike, Jon Jones doesn’t have a tough chin to handle Shogun (laughs).

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
1Law111
2011-02-20T11:33:39Z
Cain wrote:

Minotauro za Tatame;

What do you expect from Shogun vs Jones?

Jones will be a tough opponent for Shogun, he’s doing just fine on Wrestling, he’s excited.
The guy’s coming of a good sequence of wins, but Shogun is one of our most experienced fighters,
his catch is very strong, he’s much experience while standing,
he’s a Brazilian Jiu-Jitsu black belt, he has a great half guard,
and I think he’ll beat the guy on his half guard…
If he starts to strike, Jon Jones doesn’t have a tough chin to handle Shogun (laughs).

Sve stoji po meni jedino je Jones je kondicijski mnogo bolji. Ako uspije da potraje borba da ga Shogun ne tilta u početku bit će zeznuto :)23
Ali pošto je borba za pojas mislim da ne može dominirat toliko da sudačka bude za Jonesa .