gele
  • gele
  • Member Topic Starter
2011-02-04T12:00:58Z
Pozdrav svim forumašima!
Već duže vrijeme pratim portal i forum, ali tek sam se sad odlučio registrirati zbog svog problema.

Naime, u zadnjih mjesec dana se pojavila čudna bol u nozi. Već duže vrijeme treniram kickboxing, a uz to nekad i s kettlebellom.
Problem se pojavio nakon jednog treninga koji sam odradio prvi puta u patikama, inače uvijek bos treniram (to napominjem zato što mislim da je zbog toga došlo do ozljede).
Odmah nakon treninga se pojavila bol pri hodanju, ali je slijedećeg dana nestala.
No od tada ponekad kada se ustanem i oslonim se na tu nogu osjećam bol ispod koljena i na vanjskom dijelu noge, no nema nikakve otekline. Bol nije strašna, ali dovoljno da smeta.
Ako napravim pauzu od treninga nekoliko dana bol se jako prorijedi i skoro nestane, ali nakon slijedećeg treninga se opet javlja.
Čudno mi je da dok treniram apsolutno nikakvu bol ne osjećam i normalno funkcioniram, jedino kada radim neke vježbe istezanja osjetim malo zatezanje, ali ništa strašno.

Molio bih vas ako ima neki savjet ili se susreo sa sličnim problem da da savjet, jer nisam pokušao to liječiti ni na koji način niti sam išao kod doktora, ali kako vidim da bol ne prestaje počeo sam se brinuti i razmišljam da odem kod doktora dok se stanje ne pogorša i da mogu nastaviti trenira bez problema poslije...
Sponsor
kvele
2011-02-04T13:10:47Z
gele wrote:

Pozdrav svim forumašima!
Već duže vrijeme pratim portal i forum, ali tek sam se sad odlučio registrirati zbog svog problema.

Naime, u zadnjih mjesec dana se pojavila čudna bol u nozi. Već duže vrijeme treniram kickboxing, a uz to nekad i s kettlebellom.
Problem se pojavio nakon jednog treninga koji sam odradio prvi puta u patikama, inače uvijek bos treniram (to napominjem zato što mislim da je zbog toga došlo do ozljede).
Odmah nakon treninga se pojavila bol pri hodanju, ali je slijedećeg dana nestala.
No od tada ponekad kada se ustanem i oslonim se na tu nogu osjećam bol ispod koljena i na vanjskom dijelu noge, no nema nikakve otekline. Bol nije strašna, ali dovoljno da smeta.
Ako napravim pauzu od treninga nekoliko dana bol se jako prorijedi i skoro nestane, ali nakon slijedećeg treninga se opet javlja.
Čudno mi je da dok treniram apsolutno nikakvu bol ne osjećam i normalno funkcioniram, jedino kada radim neke vježbe istezanja osjetim malo zatezanje, ali ništa strašno.

Molio bih vas ako ima neki savjet ili se susreo sa sličnim problem da da savjet, jer nisam pokušao to liječiti ni na koji način niti sam išao kod doktora, ali kako vidim da bol ne prestaje počeo sam se brinuti i razmišljam da odem kod doktora dok se stanje ne pogorša i da mogu nastaviti trenira bez problema poslije...

Hm, ovi simptomi mi izgledaju kao da je moguće da imaš tkz. "skakačko koljeno" "skakačko koljeno"   link2 
iako mi je to malo čudno s obzirom da je ova ozljeda najčešća u rukometu i odbojci, a koliko sma vidio čak i Luka Modrić ima problema s tim.
Meni se javljalo i patilo me nekih 3 godine... Moguće ja operacija, ali ako nisi vrhunski sportaš svi preporučuju jačanje kvadricepsa..

sad me više ne boli.. pokušaj nositi onaj steznjak koji se stavi točno ispod koljena -->

UserPostedImage

meni je pomagalo..iako nije bio baš ovaj, al ito bi trebal obiti manje više slično..

Ukoliko te nastavi boljeti mogu ti dati broj od Dr. Jankovića, pa odi kod njega na pregled.

Pozdrav.
Imperare sibi maximum imperium est!
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-02-04T13:54:30Z
gele wrote:

Pozdrav svim forumašima!

otidjes fino kod specijaliste ortopeda i fino mu to objasnis...vjerovatno ce ti bolje znati objasniti nego ovi s foruma...:)2 :)2
Acidofil
2011-02-04T14:03:17Z
arti wrote:

otidjes fino kod specijaliste ortopeda i fino mu to objasnis...vjerovatno ce ti bolje znati objasniti nego ovi s foruma...:)2 :)2

Hehehe, amen :)2'
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...