hvala svi što ste bili od toliko velike pomoći....ne znam naprosto šta bih bez vas.....:)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15
pas brata ove tri cure su prije bile u istom studiju kao i ja, s jednom od njih onom u kričavo zelenom kostimu s kleopatra frizurom sam plesala na kočanima, ona mi je inače najljepša, ja ipak volim kad cura ima obline.....odlučile su se odvojiti, duga priča.....ovaj video šta si ti stavio je njihova najlošija izvedba koju sam ja vidjela, iako je s 4 vela jako teško plesati, naprosto nisu pokazale ono što mogu.....
išle su na seksipil kao glavno oružje i tu su fulale...inače su sve 3 odlične plesačice......jako bih cijenila kad se o plesačicama ne bi govorilo kao o komadu mesa, jer istina mi jesmo zabavljačice, ali prije svega i umjetnice....
ako ja ne podcijenjujem ništa, zašto bi onda netko podcjenjivao ono što ja volim?! mi isto tako provodimo sate i sate treninga...ono što se vidi na pozornici je smiješak i lijepa koreografija, ali do toga treba doći.....da bi cura izašla pred publiku potrebno joj je minimum 2 godine plesa, uopće da poveže pokrete, da prihvati publiku i da zna zaintrigirati ljude oko sebe.....ja znam kolko sam truda uložila u sve to i zato bih voljela vidjeti da mi se netko uživo usudi ići podcjenjivački....
iako i ja svašta vidim i čujem i prokleto je kolko se puno nas trudi odraditi sve to s dozom profinjenosti i elegancije i onda naiđe par kokoši i obuče se ko fufa ili se samo predstave kao plesačice, a bile su možda na par sati i sve šta smo mi gradile se sruši i eto opet svi misle da smo mi SAMO zabavljačice....
no, to nije tema...zato ako itko ima kakve savjete o udruzi i ima volje pomoći hvala puno 🙂
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))