dr jupidu
2011-01-17T20:53:05Z
ma mi smo volili pride fc a kako geyevi imaju ime pride tako da smo pomalo još emocionalno vezani za pride u japanu pa nas pride geyeva asocira :))
dr jupidu
2011-01-20T01:38:45Z
onda hamush kakvo je stanje s nogama? kako liječiš?

provodiš li neku svoju terapiju ili crnac magnezij kao šta ti je do koske preporučio koji izgleda ima iskustva?
hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
2011-01-20T01:41:01Z
puno bolje. .

lactoacidosis je bilo.. dakle nakupina mlijecne u nogama... jucer sam se istezao, noge tvrde ko kamen... sada je puuuno bolje... magnezij derem i dalje...

a crnce... e sa njima je sinoc bilo veselo, murija ih je vijala po susjedstvu.. majku im jebem lopovsku...
dr jupidu
2011-01-20T02:38:23Z
hamush wrote:

puno bolje. .

lactoacidosis je bilo.. dakle nakupina mlijecne u nogama... jucer sam se istezao, noge tvrde ko kamen... sada je puuuno bolje... magnezij derem i dalje...

a crnce... e sa njima je sinoc bilo veselo, murija ih je vijala po susjedstvu.. majku im jebem lopovsku...

kaži crnac kad ga uhvatiš: "hay niger give to me magnesium or i can call police..."

ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-01-20T09:09:50Z
dr jupidu wrote:

hamush wrote:

puno bolje. .

kaži crnac kad ga uhvatiš: "hay niger give to me magnesium or i can call police..."

:)20 :)20 :)20

pa jebote amerika moj hamush, morat ćeš napravit mitraljesko gnijezdo na krovu kuće, wtf?!
loreia
2011-01-20T09:22:50Z
ive wrote:

dr jupidu wrote:

hamush wrote:

puno bolje. .

:)20 :)20 :)20

pa jebote amerika moj hamush, morat ćeš napravit mitraljesko gnijezdo na krovu kuće, wtf?!

stvarno, jebote koja zabava u 4 ujutro : alo 911, evo neki crnci pljackaju po susjedstvu.
jebala vas 'merika
dr. Jupidu wrote: diskusting
hamush
  • hamush
2011-01-20T15:45:34Z
jeste mlogo zabavno... nemam pametnijeg posla :D

ne ponovilo se, majku im jebem rasisticku.. .sto ne pljackaju od svojih u afriku...
Slash
2011-01-20T16:05:22Z
hamush wrote:

ne ponovilo se, majku im jebem rasisticku.. .sto ne pljackaju od svojih u afriku...

Nije Afrika njihova više, oni su Amerikanci sada. Što ste htjeli to ste dobili, bijela gamad :)20
DoKoske
2011-01-20T16:46:18Z
dr jupidu wrote:

hamush wrote:

puno bolje. .

:)20 :)20 :)20 :)20 :)20
wash your feminine side clean off
dr jupidu
2011-01-20T17:20:05Z
hamush wrote:

hamush..ti skupljati mnogu magnezij crnac..i slati u hrvatska i mi to distribucija i biznis,,,,, spoji pleasure i busines.....

crnac magnesium-new health muscle care

već vidim novac do krov

p.s zatoichi bi to rješavao te šta rade nerede snajperski....

kaj hamush ne nabaviš zračna puška i skrivećki ne gađaš crnce ..........kakav paint ball....to je baš funny

a i kako neki crnci u tvoja čatvrt...zar nisi ti uspio u america?
dr jupidu
2011-01-20T17:25:45Z
hamush wrote:

[/quote

pa dobro..nadoknadiš ti sve u kkk..................

kkk ti je kao godišnji odmor probably

hamush
  • hamush
2011-01-20T17:36:45Z
dr jupidu
2011-01-21T15:29:03Z