Ako vi dolazite na stranicu PFS-a da bi se informirali onda nešto nije u redu s vama najblaže rečeno. Ja sam ovdje isključivo radi foruma, a informacije...
meni se više čini kao da mu je to potreba, kao što moramo svki dan u wc, htjeli mi to ne htjeli
Ako vi dolazite na stranicu PFS-a da bi se informirali onda nešto nije u redu s vama najblaže rečeno. Ja sam ovdje isključivo radi foruma, a informacije...nisko ....niskkko:)20
Krasno, za koji ku..c se ja uopće trudim. Vi ste svi redom bezosjećajna đubrad!
Krasno, za koji ku..c se ja uopće trudim. Vi ste svi redom bezosjećajna đubrad!kaze se mucko đubre :)20
Krasno, za koji ku..c se ja uopće trudim. Vi ste svi redom bezosjećajna đubrad!kaze se mucko đubre :)20 nepismen, zamisli da je takav lik administrator na nekom forumu ili da piše vijesti na nekom portalu, šta bi onda
SVI SMO MI BERO
Krasno, za koji ku..c se ja uopće trudim. Vi ste svi redom bezosjećajna đubrad!kaze se mucko đubre :)20 nepismen, zamisli da je takav lik administrator na nekom forumu ili da piše vijesti na nekom portalu, šta bi ondaNa takvom smecu od foruma ja ne bih nikada pisao :)20
SVI SMO MI BERO+1 :)15
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close