Alistair po meni očekivano ali kako čitam na PBP ipak brutalno, 19 sec, 3 udarca i spavanje. Čovjek je spreman za napad na sami vrh, što god Bero mislio o tome :)
Moussasi - taj čovjek je fenomen, nakon što je prije 2 god neočekivano dobio Musashia, sad je dobio Kyotara koji je bio K-1prvak do 100kg (dobio Aertsa u meču za titulu) i koji me opet impresionirao. Ako još malo popravi hrvanje postat će top borac do 93 kg, spreman napasti najbolje borce i titule.
meni je taj Gegard precijenjen. mislim da ima njih nekoliko iz UFC-ove divizije koji bi ga pomeli
pojasni molim te? i pogledaj kako se bori i koga je dobio, ne shvacam zasto precijenjen?
ok, pobjedio je Sokoudjoa kojeg je pobjedio svaki malo bolji borac (Ok, BTT dvojac nije jer su ga očito podcjenili), pobjedio je Manhoefa koji je u padu zadnjih godina, pobjedio je Jacarea ruku na srce lucky punchem, hmmm, koga još? ok Hunta koji je "strah i trepet" MMA, jedino je Sobral zvučno ime koje je razvalio
a di su Rampage, Evans, Machida, Shogun, Thiago Silva,...?
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"