Pravi muškarci nikad ne pitaju za uputstva ni za smjer. :)20 :)20 A dok sam ja ševio ti si tek osvajao titulu najružnijeg osnovnoškolca u Biogradu. :)20 :)20 :)20 :)20 MegaLOL :)20
Pravi muškarci nikad ne pitaju za uputstva ni za smjer. :)20 :)20 A dok sam ja ševio ti si tek osvajao titulu najružnijeg osnovnoškolca u Biogradu. :)20
cuj mozda i bolje da mu nije dao... danas bi jadan trosio pare na lijekove za imunitet i isao na tretmane interferonom da se izlijeci od hepatitisa C...
Prošle godine odlučio se na doček s curom doma u romantično-intimnoj atmosfori i jebo me pas ako nije 100 put bolje od ovih "jedešipiješcijelunoćakotiekipaza15minutaneispraznišvedskistol" Ma to bi ja najradije al neznam kak bu to išlo sa činjenicom da mi cura ima 17 godina :)20 Što ima veze koliko ima godina, ne morate se seksati, glavno da uživate u zajedničkom druženju i lijepo se provedete radeći nešto što vam je oboma zabavno. Npr. Bero je dan danas djevac pa...dobro sad, Bero baš i nije neki primjer al svejedno, može se dobro provesti na milijun načina :)20
Prošle godine odlučio se na doček s curom doma u romantično-intimnoj atmosfori i jebo me pas ako nije 100 put bolje od ovih "jedešipiješcijelunoćakotiekipaza15minutaneispraznišvedskistol" Ma to bi ja najradije al neznam kak bu to išlo sa činjenicom da mi cura ima 17 godina :)20
Prošle godine odlučio se na doček s curom doma u romantično-intimnoj atmosfori i jebo me pas ako nije 100 put bolje od ovih "jedešipiješcijelunoćakotiekipaza15minutaneispraznišvedskistol"
Prošle godine odlučio se na doček s curom doma u romantično-intimnoj atmosfori i jebo me pas ako nije 100 put bolje od ovih "jedešipiješcijelunoćakotiekipaza15minutaneispraznišvedskistol" Ma to bi ja najradije al neznam kak bu to išlo sa činjenicom da mi cura ima 17 godina :)20 Što ima veze koliko ima godina, ne morate se seksati, glavno da uživate u zajedničkom druženju i lijepo se provedete radeći nešto što vam je oboma zabavno. Npr. Bero je dan danas djevac pa...dobro sad, Bero baš i nije neki primjer al svejedno, može se dobro provesti na milijun načina :)20 Sandra daj odhebi sad si stvarno pretjerala! :)20
cuj mozda i bolje da mu nije dao... danas bi jadan trosio pare na lijekove za imunitet i isao na tretmane interferonom da se izlijeci od hepatitisa C...Pa kad pogledas kako Bero izgleda, taman se uklapa u ovaj opis :)2 Ja glasam da je maznuo tog transeksualca zesce nego Tito Ortiz Jennu Jameson. :)1
a proslava nove godine na pfs online..niko se nije sjetio te super ideje....ono..virtualni kolači..................... virtualna plesačica iz torte za beru..virtualna cura za reaktivca itd...dajte malo mašte
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close