DoKoske
2010-12-30T00:00:33Z
ostani doma gledat televiziju
wash your feminine side clean off
Seded
2010-12-30T00:03:24Z
Slash wrote:

Seded wrote:

dobar im je party, "the best of narodno i domaće" :)20

UserPostedImage

... a i cijena je ful pristupačna, 300 kn, piece of cake.

250 - 300 Kn ti je više manje standardna cijena u kafićima gdje je cijelu noć cuga i hrana free, jedeš i piješ kolko hoćeš i isprobaš kombinacije alkohola koje nikad nebi i više nikad nećeš :)20

Nisam nikad bio fan slavljenja u nekim kafićima, radije se uvijek dogovorimo kod nekog frenda doma (skupi se 25,30 ljudi) pa cugamo i jedemo do mile volje za puno jeftiniju cifru, doduše kuća nakon toga izgleda ko zgaženi burek, al počisti se :)20
"It's not checkmate. The king has one more move."
Vermillion
2010-12-30T01:22:03Z
Reaktivac wrote:

Soraya wrote:

Ili...frendica putuje u Beograd sutra s još jednim dečkom i curom i taman im je otpala jedna osoba....Spakiraj se i putuj, smještaj imate :)20

Filipe, gdje ti je mladost ? :)22

Avanturistički duh, izazov, putovanja... još dobiješ i curu... eh, da sam mladji jedno 10-15 godina, odmah bi uskočio. :)20

Reakto, ne smeta meni ni beograd ni putovanje, nego ja imam curu ovdje i zelim s njom provest novu godinu :)15
dr jupidu
2010-12-30T01:30:18Z
daj nek neko pozove reaktivca za novu godinu............pa makar ko stripera obučenog u radnika koji odnosi slike iz sanaderove vile
Đolo
2010-12-30T04:35:34Z
Range wrote:

Reaktivac wrote:

Treba piti lagane likere ili žesticu uz colu s manjim postotkom alkohola. Tako se može dugo izdržati i kontrolirati prisebnost, a stalno se pije... Pina Colada, Baileys i sl... Može i Stock ili Whiskey s colom. Presjecati s čistom colom ako se pretjera s alkoholom i tak to...

U čemu je onda smisao? :)20

Nisi pretjerao sve dok možeš na vlastitim ekstremitetima do kuće :)20

hehe slazem se,alkohol bez pretjerivanja...to je ko da zaradujem pa pazim da se ne obogatim :)20
Reaktivac
2010-12-30T08:57:40Z
dr jupidu wrote:

daj nek neko pozove reaktivca za novu godinu............pa makar ko stripera obučenog u radnika koji odnosi slike iz sanaderove vile

Eto budi drug pa neka me tvoja gdja pozove. :)17

Neće mi trebati alcohol i vradžbine da je uvjerim kako je vino bilo loše u noći kada je nabasala na tebe, spadalo jedno. :)20 :)15

On topic

Zna biti dobro na Mažuranićevom trgu; Obrtnički tom... upad 250-300 kn, izbor pića i klope velik + zgodne tete...
Freak
2010-12-30T12:36:25Z
Evo ako sve propadne, a nadamo se da nece:

http://www.tvhr.net/default.aspx?datum=2010-12-31 
:)20

PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.
Acidofil
2010-12-30T12:50:43Z
Ja svake godine kao nešto planiram pa uvijek neka pizdarija ispadne. Jednom sam dočekao novu godinu u Jugu 45, na jedinom semaforu u Biogradu. :)20
Prošle godine odlučio se na doček s curom doma u romantično-intimnoj atmosfori i jebo me pas ako nije 100 put bolje od ovih "jedešipiješcijelunoćakotiekipaza15minutaneispraznišvedskistol" ponuda...
Hrana i piće po tvom izboru + glazba po tvom izboru + poskidani filmovi/serije također po tvom izboru + malo maženja s curom po tvom izboru (a ne ko Bero sa slovenskim transeksualcem po izboru Ožujskog) = garantirano dobar doček :)20
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

loreia
2010-12-30T12:58:17Z
Acidofil wrote:

+ malo maženja s curom po tvom izboru (a ne ko Bero sa slovenskim transeksualcem po izboru Ožujskog)

sto jes, jes, najbolji potpis IKADA !!!
dr. Jupidu wrote: diskusting
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-12-30T13:05:59Z
Acidofil wrote:

Ja svake godine kao nešto planiram pa uvijek neka pizdarija ispadne. Jednom sam dočekao novu godinu u Jugu 45, na jedinom semaforu u Biogradu. :)20
Prošle godine odlučio se na doček s curom doma u romantično-intimnoj atmosfori i jebo me pas ako nije 100 put bolje od ovih "jedešipiješcijelunoćakotiekipaza15minutaneispraznišvedskistol" ponuda...
Hrana i piće po tvom izboru + glazba po tvom izboru + poskidani filmovi/serije također po tvom izboru + malo maženja s curom po tvom izboru (a ne ko Bero sa slovenskim transeksualcem po izboru Ožujskog) = garantirano dobar doček :)20

I niš te ne košta, što je debelom đubretu poput tebe prvo i najbitnije :)20 :)20 :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Acidofil
2010-12-30T13:15:18Z
bero wrote:

Acidofil wrote:

I niš te ne košta, što je debelom đubretu poput tebe prvo i najbitnije :)20 :)20 :)20

Mučko đubre si ti, :)20 a košta me više nego tih 200-300 kuna koliko su ti upadi. Samo ovdje sigurno znam da će i mene nešto dopasti, neću ostati gladan i konzumiram ono što se meni sviđa, a tamo mi ekipa za 10 minuta isprazni švedski stol i poslije se mogu jebati :)20 . I da ne spominjem da mi svira Pjer Žarden a ekipa krene plesati kad se on makne sa pozornice i pusti se muzika sa razglasa :)20
Reaktivac wrote:

Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Vermillion
2010-12-30T13:32:02Z
Acidofil wrote:

Prošle godine odlučio se na doček s curom doma u romantično-intimnoj atmosfori i jebo me pas ako nije 100 put bolje od ovih "jedešipiješcijelunoćakotiekipaza15minutaneispraznišvedskistol"

Ma to bi ja najradije al neznam kak bu to išlo sa činjenicom da mi cura ima 17 godina :)20
Acidofil
2010-12-30T13:38:07Z
Vermillion wrote:

Acidofil wrote:

Prošle godine odlučio se na doček s curom doma u romantično-intimnoj atmosfori i jebo me pas ako nije 100 put bolje od ovih "jedešipiješcijelunoćakotiekipaza15minutaneispraznišvedskistol"

Ma to bi ja najradije al neznam kak bu to išlo sa činjenicom da mi cura ima 17 godina :)20

Što ima veze koliko ima godina, ne morate se seksati, glavno da uživate u zajedničkom druženju i lijepo se provedete radeći nešto što vam je oboma zabavno. Npr. Bero je dan danas djevac pa...dobro sad, Bero baš i nije neki primjer al svejedno, može se dobro provesti na milijun načina :)20
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-12-30T13:48:41Z
Acidofil wrote:

Vermillion wrote:

Acidofil wrote:

Što ima veze koliko ima godina, ne morate se seksati, glavno da uživate u zajedničkom druženju i lijepo se provedete radeći nešto što vam je oboma zabavno. Npr. Bero je dan danas djevac pa...dobro sad, Bero baš i nije neki primjer al svejedno, može se dobro provesti na milijun načina :)20

Sva sreća da si (navodno) skinuo junf na nekoj jadnici, inače bi sigurno i za to otvorio topic ovdje. "Sutra bi trebao ševiti, šta da radim, šta, dajte neka uputstva cijenjeni forumaši..." :)20 :)20 :)20
- dr jupidu
Acidofil
2010-12-30T13:50:21Z
bero wrote:

Acidofil wrote:

Vermillion wrote:

Acidofil wrote:

Sva sreća da si (navodno) skinuo junf na nekoj jadnici, inače bi sigurno i za to otvorio topic ovdje. "Sutra bi trebao ševiti, šta da radim, šta, dajte neka uputstva cijenjeni forumaši..." :)20 :)20 :)20

Pa još ga za tebe stignem otvoriti, nije problem :)20
Forumaši su dobri, rado će te uputiti, Reaktivac prvi :)20
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-12-30T13:52:06Z
Pravi muškarci nikad ne pitaju za uputstva ni za smjer. :)20 :)20 A dok sam ja ševio ti si tek osvajao titulu najružnijeg osnovnoškolca u Biogradu. :)20
- dr jupidu
Acidofil
2010-12-30T14:05:50Z
bero wrote:

Pravi muškarci nikad ne pitaju za uputstva ni za smjer. :)20 :)20 A dok sam ja ševio ti si tek osvajao titulu najružnijeg osnovnoškolca u Biogradu. :)20

:)20 :)20 :)20 MegaLOL :)20
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

Seded
2010-12-30T14:09:37Z
bero wrote:

LOL, total ownage :)18

nego da se vratimo na temu.

Osobno se slažem s Acidofilom, puno ljepše je provesti NG s curom, nego negdje di ćeš vidjeti švedski stol s dalekozorom, a okusit nikako. Bolje onda doma fino s curom (Vermillion - koga briga što je 17, moje frendice iz srednje su se sa 17 ponašale ko da im je 27, ozbiljno) pa si siguran da će bit fireworka, ne onakvoga kao što je bero imao sa slovenskim tranićem, ali svejedno. :)20
"It's not checkmate. The king has one more move."
Acidofil
2010-12-30T14:41:40Z
Seded wrote:

bero wrote:

LOL, total ownage :)18

nego da se vratimo na temu.

Osobno se slažem s Acidofilom, puno ljepše je provesti NG s curom, nego negdje di ćeš vidjeti švedski stol s dalekozorom, a okusit nikako. Bolje onda doma fino s curom (Vermillion - koga briga što je 17, moje frendice iz srednje su se sa 17 ponašale ko da im je 27, ozbiljno) pa si siguran da će bit fireworka, ne onakvoga kao što je bero imao sa slovenskim tranićem, ali svejedno. :)20

Ma što je najgore, Beri vjerojatno ni taj tranny nije dao, al nek mu uđe ipak u službeni skor kao prvi i jedini seks do sada :)20
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

hamush
2010-12-30T15:21:05Z
cuj mozda i bolje da mu nije dao...

danas bi jadan trosio pare na lijekove za imunitet i isao na tretmane interferonom da se izlijeci od hepatitisa C...
Users browsing this topic