pasbrata
  • pasbrata
  • Advanced Member Topic Starter
2010-12-28T14:52:03Z
znači pitanje glasi kako snimiti mp3 stvari i kojim programom(naravno besplatnim preko torrenta ili slicno) na cd ali redoslijedom kojim ja hocu, a ne da mi on to stavi po abecedi. a ne bih zelio sve te stvari rename_at tip 001ggg, 0002ttt, 0003aaa itd.
vidim da ovdje ima svakakvih pitanja pa eto i mene.
Sponsor
fanatic
2010-12-28T15:04:06Z
hm, sa nerom?
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
karl anal
2010-12-28T15:47:57Z
ma zaboravi nero, preopterećuje sistem bezveze
skini si ashampoo
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
loreia
2010-12-28T16:04:19Z
pasbrata wrote:

znači pitanje glasi kako snimiti mp3 stvari i kojim programom(naravno besplatnim preko torrenta ili slicno) na cd ali redoslijedom kojim ja hocu, a ne da mi on to stavi po abecedi. a ne bih zelio sve te stvari rename_at tip 001ggg, 0002ttt, 0003aaa itd.
vidim da ovdje ima svakakvih pitanja pa eto i mene.

Pa bilo koji program za snimanje CD/DVD -ova podrzava ovu mogucnost.
Ako koristis neki program, napisi ovdje koji program, pa ce ti netko sloziti upute korak po korak.

Ako ti je svejedno, onda je mozda najlakse izabrati Nero,jer je to najpopularniji program za ovu srhu. Pa ces najlakse naci upute na internetu.
Evo, prvi video kojeg sam nasao na Jubito. Nije naEngleskom, ali sve ces razumjeti.
Enro ces naci na svakom torrent siteu.

dr. Jupidu wrote: diskusting
pasbrata
  • pasbrata
2010-12-28T16:07:24Z
znači nije problem snimiti mp3 na cd. to čak i ja znam. problem je snimiti kako ja hoču, a ne kako on hoče. on hoče po abecedi po veličini itd. a ja hoču kako ja hoču i tu je sukob interesa u njegovu korist.
pasbrata
  • pasbrata
2010-12-28T16:25:23Z
ashampoo mi je prevelik program za skinut a bojim se da če mi i on pametovat
karl anal
2010-12-28T16:27:49Z
http://btjunkie.org/torr...fc296edaef521ce658d940a7 

75 megabajta preveliko, khm khm
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
loreia
2010-12-28T17:21:39Z
pasbrata wrote:

znači nije problem snimiti mp3 na cd. to čak i ja znam. problem je snimiti kako ja hoču, a ne kako on hoče. on hoče po abecedi po veličini itd. a ja hoču kako ja hoču i tu je sukob interesa u njegovu korist.

Pa zar ne mozes razvuci misem fajlove onim redoslijedom koji tebi odgovara?

Koji program koristis?
akvic
2010-12-28T17:36:02Z
pasbrata wrote:

nero i bok
pasbrata
  • pasbrata
2010-12-28T17:58:42Z
ajmo reći da ja hoću snimiti pedesetak mp3 na cd. i sada svaka pjesma ima svoje ime koje počinje s nekakvim abecednim slovom. i ja sada hoću snimit pjesme po redoslijedu kojija želim a ne po abecdnim redom koji me nero sam nameče. lijepo sam objasnio u uvodnom postu što želim. znači nero mi slaže ili po abecedi ili po veličini, ili po datumu, ali nikako random kako ja želim.
loreia
2010-12-28T18:13:40Z
pasbrata wrote:

ajmo reći da ja hoću snimiti pedesetak mp3 na cd. i sada svaka pjesma ima svoje ime koje počinje s nekakvim abecednim slovom. i ja sada hoću snimit pjesme po redoslijedu kojija želim a ne po abecdnim redom koji me nero sam nameče. lijepo sam objasnio u uvodnom postu što želim. znači nero mi slaže ili po abecedi ili po veličini, ili po datumu, ali nikako random kako ja želim.

Konacno si spomenuo konkretak program. :)20

Ovako, u Neru ti prica ide:
Ako napravis drag'n'drop svih 50 fajlova, Nero ce ih automatski razvrstati abecednim redom.
Ako dovlacis jednog po jednog, redoslijed ce ostati sacuvan.
akvic
2010-12-28T18:53:27Z
pasbrata wrote:

tamo gdje se poslože abecednm redom samo ih posložiš ...drag & drop
loreia
2010-12-28T19:44:28Z
akvic wrote:

pasbrata wrote:

tamo gdje se poslože abecednm redom samo ih posložiš ...drag & drop

ne da peder, ja sam probao.
kad snimas data CD, ne dobijas mogucnost promijeniti redoslijed.

al zato mozes dodavati fajlove redoslijedom koji zelis.
loreia
2011-01-01T14:28:47Z
I? Jesi li snimio taj CD?
pasbrata
  • pasbrata
2011-01-01T14:45:05Z
snimljeno je za prvu ruku s 001,002 itd prije pjesme. sada mi na display to izgleda ovako 001 001ime pjesme, 002 002ime pjesme, 003 003ime pjesme. jesi li našao nekakvo rješenje za problem kada se već zanimaš.
loreia
2011-01-01T15:34:28Z
pasbrata wrote:

snimljeno je za prvu ruku s 001,002 itd prije pjesme. sada mi na display to izgleda ovako 001 001ime pjesme, 002 002ime pjesme, 003 003ime pjesme. jesi li našao nekakvo rješenje za problem kada se već zanimaš.

Pa napisao sa ti ga dva posta iznad. Zato te i pitam.
Reptile
2011-01-01T19:51:58Z
Ono što bi trebao jest modificirati recimo iso image tako da ti posloži deskriptore sadržaja po redoslijedu ( što se uobičajeno uopće ne radi) i tako zapržiti
(ili ako postoji program da to podesiš u što sumnjam da ima neki jednostavniji).

Linux ima neke alate za prženje koji rade presliku direktorskog stabla, ali trebao bi u takvom direktoriju također imati deskriptore posložene.

Osim toga, ovisno o uređaju koji čita, makar se na cdu deskriptori nalaze slijedno, moguće ionako neće sagraditi listu na temelju redoslijeda pročitanih,
već će automatski sortirati po nazivima.

Ovo se ne da jednostavnije objasniti, tako da je dovoljno reć da se to ne radi.
Preimenuj bolje, a ako imaš više stvari za preimenovanje skini si ReNamer koji je dovoljno jedostavan za koristiti.

U njemu možeš recimo posložiti stvari i staviti "Serializable" indeks (bilo gdje) i tako zapržiti.

Samo, još jednu stvar moraš uzeti u obzir. Neki playeri čitaju samo podatke iz Tagova, pa ti ni ime ne pomaže, već ti za to treba neki bolji Tag editor
(ima ih besplatnih, samo ne znam koji je ok za masovniju obradu, što trebam uvijek sam pojedinačno izmijenio).

E da, na kraju bitno, redoslijed koji ti se pokazuje na računalu ili redoslijed kako pržiš ne treba imati ikakve veze sa redoslijedom kako je to snimljeno,
tj. kako se to zapisalo.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala