http://www.youtube.com/watch?v=2VUzbSTmdFY Mamić svima jebe mater, vrijeđa, javno prijeti a policija ništa ne poduzima?
takvim prijetnjama stvara ozracje tihe tolerancije... dok netko ne isporuci obecano.. a onda se radi o blazim fizickim ozljedama umjesto tezim... eh da btw...mog buraza je frajer od 40+ kada je on imao cca 12 nokautirao i iscipelario, i sud je odbacio tuzbu jer teski potres mozga nije teska fizicka ozlijeda jer mu nije slomio nista... :P
svi znaju da su prijetnje bezazlene al ga bar treba na prekršajni da plaća kazne
svi znaju da su prijetnje bezazlene al ga bar treba na prekršajni da plaća kazne Pa nije baš. Mamić ima neurotične ispade već duže vrijeme i samo je pitanje vremena kada će se potući s nekim. http://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=2014 A novinari papci... nikako da naleti neki lola da mu skreše jednu zidarsku od uha do uha...
A novinari papci... nikako da naleti neki lola da mu skreše jednu zidarsku od uha do uha...
Ja sam stvarno mislio da će mu ovaj opalit šaku u glavu,svaka mu čast na živcima.Jednog dana će naletit netko kome jebanje majke neće baš sjest,pa će si sam uzet pravdu u ruke.
Ja sam stvarno mislio da će mu ovaj opalit šaku u glavu,svaka mu čast na živcima.Jednog dana će naletit netko kome jebanje majke neće baš sjest,pa će si sam uzet pravdu u ruke. Nevjerovatno što sve ljudi mogu da otrpe u honorarskom i relativno loše plaćenom poslu... :)6 Trebao ga je šakom u glavu; zadobio bi BBB simpatije i simpatije poraženog bloka, Štimca te ostatka Hrvatske. I nebi dugo čekao na posao. Previše se Maminjo osilio i razbahatio...
Ja sam stvarno mislio da će mu ovaj opalit šaku u glavu,svaka mu čast na živcima.Jednog dana će naletit netko kome jebanje majke neće baš sjest,pa će si sam uzet pravdu u ruke. Nevjerovatno što sve ljudi mogu da otrpe u honorarskom i relativno loše plaćenom poslu... :)6 Trebao ga je šakom u glavu; zadobio bi BBB simpatije i simpatije poraženog bloka, Štimca te ostatka Hrvatske. I nebi dugo čekao na posao. Previše se Maminjo osilio i razbahatio... I dobio bi sudsku prijavu koju bi narkos podupro najboljim odvjetnikom i dobio sud. Novinar bi morao platiti masnu odštetu, a narkos bi dobio dodatnu satisfakciju. Mudro je postupio novinar, otrpio je, a sad bi mu redakcija trebala uzeti nekog top odvjetnika i uzeti narkosu ako ništa drugo onda puno novaca.
pa što se ne može naći neki "rječitiji" novinar koji neće propasti u zemlju kada ovaj počne psovati, ne trebaju tu šake raditi. Mamića se itekako može sjebati samo verbalno, to bi ga bolilo više nego sve ostalo :)20
pa što se ne može naći neki "rječitiji" novinar koji neće propasti u zemlju kada ovaj počne psovati, ne trebaju tu šake raditi. Mamića se itekako može sjebati samo verbalno, to bi ga bolilo više nego sve ostalo :)20 Ne možeš se normalno razgovarati s takvim osobama u napadu ludila, osim ako se ne spustiš na njihovu razinu (jeb..e majki i slično), a to nikom nije u interesu.
pa što se ne može naći neki "rječitiji" novinar koji neće propasti u zemlju kada ovaj počne psovati, ne trebaju tu šake raditi. Mamića se itekako može sjebati samo verbalno, to bi ga bolilo više nego sve ostalo :)20 Ne možeš se normalno razgovarati s takvim osobama u napadu ludila, osim ako se ne spustiš na njihovu razinu (jeb..e majki i slično), a to nikom nije u interesu.pa ne treba mu psovat majku, ali da ga se fino može podjebavat na svaku njegovu idiotariju to može. Samo treba naći takvog novinara/stand up komičara :)20
on nije normalan prvo moli novinare da ga pitaju bilo sto i nakon prvog pitanja popizdi to je zdravo za ludnicu
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close