Nisu ga zavrsili Overeem i Mousasi na sparingu?
+ mi nije jasna bas izjava da su fedor, overeem i cain svjetske klase a da su ostali precjenjeni??
imam osjecaj da je mislio reci da bi u mecu s ostalima bio ravnopravan...
dobro ali on je poluteska a ovi su teska kategorija...
a i ono neznam bas poluteska ima kvalitetnijih boraca od teske pa nebi bas reko da su precjenjeni i sumnjam da bi bio ravnopravan s jednim rampage-om sgounom evansom itd...
da ali s njima u skoroj budućnosti i u odnosu masa snaga se može komparirati....
no s fedorom reemom i velaskezom zna već da tu masu nemože kvalitetno utrenirat tako da su mu tu šanse jako male jer će ovi na pod i dobit ga
razumio sam marinu poruku i to je ok
pa kad pogledas griffina,rampage-a,badera i te neke vece momke iz poluteske nisu oni toliko manji od recimo fedora,neznam svaka cast mari ali vidjeli smo kako se se nasi top borci proveli(reljic,pokrajac) protiv osrednjih boraca iz poluteske koji nisu nit blizu boljih boraca u toj kategoriji a nase su izdominirali s jednom "lakocom"
prvo reljia niko nije pobijedio ili razbio..splet okolnosti je bio takav da ni on njih nije al ga niko nije sredio baš.....
reljić ima problem u mma da nije gore razarač pa nit ga niko neće razbit al i on teže razbije protivnika...
maro je klasični razarač koji recimo nema tu finu crtu kao reljić pa može razarat al vidjet ćemo pri borbama na tlu kako se može migoljit i držat pozicije inferiorne i koliko će to utjecat na kasniji tok mečeva
onaj prvi impuls maro ima bolji od reljića i pokrajca..... no neznam i baš me zanima kod dužih mečeva kako će izučit fine radove