fighter
2011-01-12T18:04:30Z
The Miner wrote:

Losh wrote:

UserPostedImage

Za ovog novinara :)20

mene zanima je li momak zavrsio novinarstvo ili studira ili je "rekreativno" novinar?!:)20 :)20
inace,mislim da ce ovaj put maro zavrsit peleta u 1.rundi...

nadam se da je rekreativno novinar:)20
dr jupidu
2011-01-12T18:19:05Z
fighter wrote:

koja atmosfera će bit u dvorani, skoro svaka borba hrvat protiv srbina....... uf jedva čekam

kad smo mi hrvati ljubomorni grrr

http://www.index.hr/xmag...-centimetara/532792.aspx 
ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-01-13T08:21:38Z
fighter wrote:

The Miner wrote:

Losh wrote:

UserPostedImage

mene zanima je li momak zavrsio novinarstvo ili studira ili je "rekreativno" novinar?!:)20 :)20

ne izgleda mi kvalificiran ni za to:)20 zamislite njega i Zdravka Mamića
Referee
2011-01-13T08:52:53Z
Maro je zakon: "on ima titulu i sad ću mu je uzet!" hehehe :)36
The Miner
2011-01-13T09:17:19Z
Jebes Chuck Norrisa kad se Maro moze tuci tri dana. :)1
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-01-13T10:20:23Z
ive wrote:

fighter wrote:

The Miner wrote:

Losh wrote:

UserPostedImage

ne izgleda mi kvalificiran ni za to:)20 zamislite njega i Zdravka Mamića

:)20
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-01-13T11:59:03Z
The Miner wrote:

Jebes Chuck Norrisa kad se Maro moze tuci tri dana. :)1

:)18 :)36 :)36 :)36
dr jupidu
2011-01-13T14:31:19Z
eto maro kažwe da je finska odgođena za ožujak i sad je split jedini i osnovni meč

ući će s oko 100 kg i to je to
shogun33
2011-01-13T14:33:16Z
dr jupidu wrote:

eto maro kažwe da je finska odgođena za ožujak i sad je split jedini i osnovni meč

đe kaže??
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-01-13T15:54:46Z
shogun33 wrote:

dr jupidu wrote:

đe kaže??

http://www.nokaut.com/in...ang=h&solo_news=7740 
The Miner
2011-01-13T16:11:23Z
Nisu ga zavrsili Overeem i Mousasi na sparingu?
shogun33
2011-01-13T17:19:40Z
The Miner wrote:

+ mi nije jasna bas izjava da su fedor, overeem i cain svjetske klase a da su ostali precjenjeni?? i ne bi se slozio da se bolje spremati u dubrovniku nego u nizozemskoj
The Miner
2011-01-13T17:21:29Z
shogun33 wrote:

The Miner wrote:

+ mi nije jasna bas izjava da su fedor, overeem i cain svjetske klase a da su ostali precjenjeni??

imam osjecaj da je mislio reci da bi u mecu s ostalima bio ravnopravan...
dr jupidu
2011-01-13T18:08:51Z
shogun33 wrote:

The Miner wrote:

+ mi nije jasna bas izjava da su fedor, overeem i cain svjetske klase a da su ostali precjenjeni?? i ne bi se slozio da se bolje spremati u dubrovniku nego u nizozemskoj

pa on je realno rekao gdje misli da bi izgubio 99 %........................

protiv svih ostalih ima veće šanse..u tom je poanta

ok je otić tako u kamp odstudirat no on kaže da mu više paše kad se sprema kad sparing partneri i sve je podešeno po njemu...to je ok
najbolje bi bilo da je nizozemska oko cavtata pa da ujutro ode tamo a popodne u du vježba samo za sebe.......

al maro nije severinin dečko da ima zrakopolov pa da tokom dana leti u nizozemsku i nazad a seve ga izmasira u zrakoplovu u povratku ka
Đolo
2011-01-13T18:12:45Z
The Miner wrote:

shogun33 wrote:

The Miner wrote:

+ mi nije jasna bas izjava da su fedor, overeem i cain svjetske klase a da su ostali precjenjeni??

dobro ali on je poluteska a ovi su teska kategorija...
a i ono neznam bas poluteska ima kvalitetnijih boraca od teske pa nebi bas reko da su precjenjeni i sumnjam da bi bio ravnopravan s jednim rampage-om sgounom evansom itd...
dr jupidu
2011-01-13T18:17:43Z
Đolo wrote:

The Miner wrote:

shogun33 wrote:

The Miner wrote:

a i ono neznam bas poluteska ima kvalitetnijih boraca od teske pa nebi bas reko da su precjenjeni i sumnjam da bi bio ravnopravan s jednim rampage-om sgounom evansom itd...

da ali s njima u skoroj budućnosti i u odnosu masa snaga se može komparirati....

no s fedorom reemom i velaskezom zna već da tu masu nemože kvalitetno utrenirat tako da su mu tu šanse jako male jer će ovi na pod i dobit ga
razumio sam marinu poruku i to je ok
The Miner
2011-01-13T18:18:46Z
jednom je u "dubrovackom vjesniku" izjavio da nikome u SF u svojoj (LHW) kategoriji nece priznati da je bolji...ono,kad je trebao imati borbu u SF...respect na samopouzdanju i mudima ali...
Đolo
2011-01-13T18:21:36Z
dr jupidu wrote:

Đolo wrote:

The Miner wrote:

shogun33 wrote:

The Miner wrote:

da ali s njima u skoroj budućnosti i u odnosu masa snaga se može komparirati....

no s fedorom reemom i velaskezom zna već da tu masu nemože kvalitetno utrenirat tako da su mu tu šanse jako male jer će ovi na pod i dobit ga
razumio sam marinu poruku i to je ok

pa kad pogledas griffina,rampage-a,badera i te neke vece momke iz poluteske nisu oni toliko manji od recimo fedora,neznam svaka cast mari ali vidjeli smo kako se se nasi top borci proveli(reljic,pokrajac) protiv osrednjih boraca iz poluteske koji nisu nit blizu boljih boraca u toj kategoriji a nase su izdominirali s jednom "lakocom"
shogun33
2011-01-13T18:23:01Z
dr jupidu wrote:

shogun33 wrote:

The Miner wrote:

pa on je realno rekao gdje misli da bi izgubio 99 %........................

protiv svih ostalih ima veće šanse..u tom je poanta

ok je otić tako u kamp odstudirat no on kaže da mu više paše kad se sprema kad sparing partneri i sve je podešeno po njemu...to je ok
najbolje bi bilo da je nizozemska oko cavtata pa da ujutro ode tamo a popodne u du vježba samo za sebe.......

al maro nije severinin dečko da ima zrakopolov pa da tokom dana leti u nizozemsku i nazad a seve ga izmasira u zrakoplovu u povratku ka

Doture Vasi postovi su melem za moju dusu. Hvala sto ste pristupili pfs forumu, moj zivot bi bio besmislen bez Vas
dr jupidu
2011-01-13T18:30:36Z
The Miner wrote:

jednom je u "dubrovackom vjesniku" izjavio da nikome u SF u svojoj (LHW) kategoriji nece priznati da je bolji...ono,kad je trebao imati borbu u SF...respect na samopouzdanju i mudima ali...

pa šta je tu čudno......
po čemu je ijedan lhw fizički brži ili okretniji itd od njega...sad je stvar znanja tehnike itd.......

on zna da bi teško išao protiv tih šta je spomenua a da svakog od lhw u datom momentu može nokautirat.....nije to ništa novo a sad druga stvar oće li tehnički a i fizički dovest sebe da postane jak u svim segmentima mma....

Users browsing this topic